ροή ειδήσεων

Οι τουρκικές αερογραμμές… θα προβάλουν τουριστικά τη… Θεσσαλονίκη

Οι Τουρκικές Αερογραμμές, που πλέον με τακτικές πτήσεις συνδέουν σε καθημερινή βάση τη Θεσσαλονίκη με την Κωνσταντινούπολη, ανακοινώνουν νέες κινήσεις προώθησης του... ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Όπως...


δήλωσε στη Voria.gr o διευθυντής Θεσσαλονίκης της Turkish Airlines, Ουτκού Γιαζάν, η εταιρεία, εκτός από τις ΗΠΑ και τη βόρεια Αμερική, σχεδιάζει ήδη για τον Οκτώβριο να κάνει άνοιγμα και με τη βόρεια Ελλάδα σαν προτεινόμενο προορισμό, στον επόμενο μεγάλο στόχο της που είναι οι αγορές της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Η Turkish Airlines, θα πάει στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Άϊρες, παρέα με ελληνικούς φορείς του τουρισμού, έχοντας στις βαλίτσες της και προτάσεις για ελληνικούς προορισμούς και, πιο συγκεκριμένα, τη Θεσσαλονίκη και περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Η Τurkish Airlines, που έχει ξεκινήσει μία δυναμική καμπάνια προβολής, πιστεύει στο ελληνικό τουριστικό προϊόν, στη διαμόρφωση και προώθηση σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, κοινών τουριστικών πακέτων, για Τουρκία και Ελλάδα. Η αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας, στο πλαίσιο ανάπτυξης του διεθνούς της δικτύου, επενδύει και στην ελληνική αγορά, ενώ τα Γραφεία Θεσσαλονίκης συνεργάζονται συστηματικά με την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας- Θράκης, τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης.

«Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Turkish Airlines, είναι οι αναπτυσσόμενες αγορές, καθώς βόρεια Αμερική και Ευρώπη, έχουν υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Τον Οκτώβριο, μαζί με ελληνικούς φορείς του τουρισμού, θα πάμε στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Άϊρες, αλλά νωρίτερα, τον Μάρτιο, θα έχουμε συμμετοχή σε εκθέσεις στο Μπαχρέϊν και το Ομάν. Για τον Απρίλιο, τον Μάϊο όπως και αμέσως μετά το καλοκαίρι, διοργανώνουμε αποστολές στο Ντουμπάϊ και Νέο Δελχί», όπως είπε ο κ. Γιαζάν, ο οποίος συμπλήρωσε: «Στους άμεσους στόχους μας είναι οι χώρες της Μέσης Ανατολής, αλλά και πολλές χώρες της Αφρικής, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Νιγηρία, η Τανζανία, η Κένυα, η Νότια Αφρική».

Οι Τουρκικές Αερογραμμές, σήμερα με 215 προορισμούς διεθνώς, πρόκειται μέσα στο 2013 να πετάνε στην Αβάνα, το Μέξικο Σίτυ, τη Μπογκοτά, με στόχο μέχρι και το 2015 το δίκτυο της εταιρείας να καλύπτει 300 προορισμούς.

Σε αυτό το πλάνο ανάπτυξης, συντονισμένο είναι και το Γραφείο Θεσσαλονίκης, το οποίο σχεδιάζει ανοίγματα στην πλούσια αγορά της Ρωσίας, φέρνοντας μάλιστα τουριστικές αποστολές από την Μόσχα, την Πετρούπολη αλλά και το Καζάν, στη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα, πέραν των αποστολών από Κίνα και Ινδία.

Το 2012, με την Turkish Airlines, πέταξαν από και προς Θεσσαλονίκη 50.000 επιβάτες, από τους οποίους οι εισερχόμενοι ήταν 27.000. Tο σύνολο της κίνησης, το 2013, αναμένεται να αυξηθεί στις 60.000 επιβάτες.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/13 10:30

    Τώρα χρυαυγιτάκια ???Σας πειράζει που οι ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ μας στέλνουν τουρίστες ???Μήπως δεν τους θέλετε κακοί μου πατριώτες ???Τι λέτε τώρα ?? Α) Να πάει στο διάολο η ιδεολογία για να έχουμε τουρισμό ...ή Β)Να θυσιάζουμε τον τουρισμό (άρα και τα έσοδα) ,για να κρατήσουμε τη (ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ)(ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ)ιδεολογία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *