ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Με προβλήματα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Η Ρόδος σε ρυθμούς Παναθηναϊκού
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Κολοσσός Ρόδου στον αυριανό (13/01, 16.00) αγώνα του με τον Παναθηναϊκό.
Στο ντεμπούτο του Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο...
οι νησιώτες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τοΛαρόν Ντέντι και το Δημήτρη Τσαλδάρη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μανώλη Κουκουλά, η οποία θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή ανάλογα με την κατάστασή του στον αστράγαλο. Η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα (12/01) στο Βενετόκλειο, με ασκήσεις τακτικής και σουτ.

Με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Ροδίτες καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών αύριο (13/01) στο κλειστό. Εισιτήρια θα πωλούνται από τις 14.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στο εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Βενετόκλειο: «Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τους φιλάθλους της Ρόδου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και να αποτελέσουν για μία ακόμη φορά τον έκτο παίκτη μας».



Οι «πράσινοι» βρίσκονται από αργά το απόγευμα στο «Σμαραγδένιο» νησί χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη και ετοιμάζονται για το διπλό στο «Βενετόκλειο»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού «απογειώθηκε» το απόγευμα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να μένει καθηλωμένος στην πρωτεύουσα. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες στο νησί των «Ιπποτών», μιας και έχει ξεκινήσει εντατικές θεραπείες για να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν καλύτερα και όσο το δυνατόν ταχύτερα το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στην διάθεσή του όλου τους υπόλοιπους παίκτες του, ενώ και το «Βενετόκλειο» αναμένεται να πάρει έντονο «πράσινο» χρώμα από την παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού». Η Ρόδος είναι παραδοσιακά «πράσινη» και αυτό αναμένεται να φανεί και αύριο το μεσημέρι.

Ανεξάρτητα από την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να δει τους παίκτες του να παίρνουν μία ακόμα νίκη, αλλά και να παίζουν καλό μπάσκετ. Και πιο συγκεκριμένα, καλύτερο από εκείνο που έπαιξαν κόντρα στους Ισπανούς. Ο «Άρτζι» ψάχνει την βελτίωση σε κάθε ευκαιρία, ειδικά τώρα που μετά την Ρόδο ακολουθεί το ταξίδι στο Βερολίνο και ο πολύ κρίσιμος αγώνας με την Άλμπα, την προσεχή Πέμπτη, για το Top-16 της Ευρωλίγκας.

onsports


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *