ροή ειδήσεων

Κόλλησαν το «Μολών Λαβέ» στο αυτοκίνητο του Ομπάμα;

Μπορούν οι ακτιβιστές να πλησιάσουν το αυτοκίνητο του Αμερικανού προέδρου;
Μια φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει συζητήσεις για το αν είναι πραγματική ή το αποτέλεσμα ενός phοto-shop. Στη φωτογραφία διακρίνεται ...

ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται από το Λευκό Οίκο, όχι απαραίτητα αυτό που χρησιμοποιείται από τον Μπαράκ Ομπάμα, να φέρει ένα αυτοκόλλητο οργάνωσης όπου απεικονίζεται η αρχαία ελληνική ρηματική φράση «Μολών Λαβέ» αν και οι συγκεκριμένες λέξεις δεν είναι διακριτές στη φωτογραφία φαίνεται όμως καθαρά το κράνος του αρχαίου Έλληνα πολεμιστή.

Η έκφραση των αρχαίων Σπαρτιατών τον τελευταίο καιρό έχει γίνει σλόγκαν στις ΗΠΑ και εξαπλώνεται από πολιτεία σε πολιτεία με τρομακτική ταχύτητα, καθώς έχει μετεξελιχθεί ουσιαστικά σε ένα κίνημα μέσω του οποίου οι συντηρητικοί κυρίως Αμερικανοί δηλώνουν την αντίθεσή τους στη νέα νομοθεσία που προωθεί η αμερικανική προεδρία για τον περιορισμό της οπλοκατοχής.

Το σύνθημα «Έλα να τα πάρεις» εννοώντας τα όπλα προς τον Αμερικανό πρόεδρο γραμμένο στη αρχαία ελληνική συναντάται σήμερα παντού, κυρίως στον αμερικανικό νότο ενώ τα προϊόντα που είναι γραμμένη επάνω σε μπλούζες, καπέλα μέχρι και ποτήρια κάνουν θραύση. Αρκεί μια απλή περιήγηση στο google εικόνες είτε με τις λέξεις Μολών Λαβέ αυτοκόλλητα είτε Μολών αυτοκόλλητα Labe για να καταλάβει.

Το κίνημα ενάντια στην προσπάθεια του Λευκού Οίκου για να περιορίσει την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ είναι περισσότερο διογκωμένο σήμερα από ποτέ και η κατάσταση μπορεί να φτάσει μέχρι τα άκρα από οργανωμένες για αυτό το σκοπό παραστρατιωτικές ομάδες οι οποίες δηλώνουν απερίφραστα πως εάν έρθουν να τους πάρουν τα όπλα δεν πρόκειται να τα παραδώσουν.

Πολλοί είναι αυτοί βέβαια που αμφιβάλουν κατά πόσο μπόρεσε κάποιος ακτιβιστής να πλησιάσει τόσο κοντά σε ένα αυτοκίνητο του Λευκού Οίκου έτσι ώστε να κολλήσει το αυτοκόλλητο εκτός κι αν όπως προτείνουν κάποιοι πρόκειται για δουλειά εκ των έσω ...
πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *