ροή ειδήσεων

ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ο Παπακωνσταντίνου κρατάει στο "χέρι" Παπανδρέου και Βενιζέλο!

Τα "πακέτα", οι "μαύρες σακούλες" των εκατομμυρίων ευρώ και η απειλή της πτώσης της κυβέρνησης
Tι λένε πηγές σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Παπακωσταντίνου; Από ποιους ζήτησε ο Γιώργος Παπακωσταντίνου να μην υπογράψουν την προανακριτική του;
Σύμφωνα με πηγές... ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που ζήτησε να μην υπογράψουν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος την αίτηση της Προανακριτικής στη Βουλή, απειλώντας τους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε στη «Φαρέτρα» ότι «ο Παπακωνσταντίνου σε λίγες ημέρες πρόκειται να δώσει στοιχεία, διαπραγματευόμενος με τις Αρχές, σε βάρος τόσο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όσο και του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, προκειμένου να έχουν και την ευθύνη να “μαγειρέψουν” μαζί με τις ελεγχόμενες δικαστικές αρχές την απαλλαγή του».

Ακόμη, προσθέτουν ότι «αυτός είναι και ο λόγος που οι άλλοι αρχηγοί της κυβέρνησης δεν συνυπέγραψαν, καθώς φοβούνται αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης».

Oι «κακές γλώσσες» επίσης λένε ότι ο Παπακωνσταντίνου τι διαδρομές έχουν κάνει πολλά «πακέτα» και «μαύρες σακούλες» εκατομμυρίων ευρώ!

Το ρολόι ξεκινά να γυρίζει αντίστροφα από σήμερα για τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ενώ η Βουλή ετοιμάζεται να αρχίσει την προανακριτική διαδικασία για τον πρώην υπουργό σε παράλληλη τροχιά με τις ουσιαστικές έρευνες που διενεργούν οι οικονομικοί εισαγγελείς.
Πηγή: fimes.gr




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *