ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έγκυος καταγγέλει στον Βενιζέλο ξυλοδαρμό

Τζάμπα μάγκες!
Στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται επιστολή από έγκυο γυναίκα στη Ρόδο, η οποία κατήγγειλε τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για απρόκλητη επίθεση και εξύβριση εναντίον της, ζητώντας μάλιστα... απο τον πρόεδρο του Κινήματος να επιληφθεί του ζητήματος.

Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου ύστερα από λεκτική διένεξη με την έγκυο γυναίκα σε χώρο πάρκινγκ την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να πέσει στο έδαφος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Ύστερα από την εξέταση του θύματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκδορών στα χέρια, αλλά και στο δεξί της πόδι.

Η άτυχη έγκυος γυναίκα κατέθεσε αμέσως μήνυση εναντίον του, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αυτοφώρου, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να καταφέρουν να τον συλλάβουν. «Το πρωτοπαλίκαρό σας, άφαντος. Ούτε στα τηλέφωνα απαντούσε, ούτε στο σπίτι του ήτανε. Τέτοιους δυναμικούς ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας, για να πάμε πρόσω ολοταχώς προς τα πίσω… Τζάμπα μάγκες!» έγραψε μεταξύ άλλων στην επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η καταγγέλλουσα, η οποία ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να προβεί «στις απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει το καταστατικό σας, σε τέτοιες αποκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές των στελεχών σας».
parapolitika.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/1/13 11:38

    Που πήγες κοπέλα μου να παραπονεθείς. Αυτοί όλοι είναι αρπαχτηκά λαμόγια του κερατά. Διάλυσαν την πατρίδα μος. Αυτός που σας έριξε κάτω είναι ιδεολόγος πασόκος για την Ελλάδα, η πασόκος της οικονόμας όπως οι περισσότεροι εξ αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/1/13 12:17

    οταν τους ψηφιζε ο λαος κοπελια τοτε ηταν ολοι μαγκες !!! τωρα ειναι λαγοι!! και εσυ δικια τους εισαι, γιατι τωρα σου βρωμανε ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/1/13 12:32

      ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ,ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!ΠΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ![ΔΕΝ ΕΙΜΕ Η ΚΥΡΙΑ-ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ] ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΚΑΛΗ-ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/13 12:26

    KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΟΙΤΕ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΑΣΟΚ ΚΤΛ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗ,ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΡΟΔΟΣ-ΠΑΛΛΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΩΝΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ,ΤΑ ΣΚΥΛΟΕΒΡΙΖΕ,ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ,ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΑΠΟΔΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ! ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ! Σ,ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑΧΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/1/13 13:29

      KALA TA LES PROEDROS STO PASOK HTAN MONO O GIORGOS O XONTROMALAKAS DEN EXEI KAMIA 8ESH STO KOMA AN HTAN AKOMA O GIORGOS PROEDROS DEN 8A TOLMOUSE KANENA LAMOGIO NA SYKOSEI XERH STHN EGGIO GHNEKA GIATH HKSERE OTI 8A TOU TO EKOVE APO TH RHZA ALLA ME TON HONDRO OLOI EXOUN PAREI 8AROS ALLA ERXETAI H ORA SAS OLON.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/1/13 12:28

    pare to nomo sta xeria sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/1/13 12:30

    Mi perimeneis tipota apo mpatsous,politikous,pseytofasistes ktpa....ΑCAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/1/13 16:46

    Μετα απο τοσες μερες μπορουμε να μαθουμε το ονομα του; Εστω τα αρχικα η κατι σχετικο για να καταλαβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *