ροή ειδήσεων

«Τέσσερα χρόνια ζούσα με αέρα κοπανιστό και την βοήθεια των γονιών μου», δηλώνει Ροδίτισα ηθοποιός.

"Πόρνη και γεννιέσαι και γίνεσαι".
Περί πορνείας και οικονομικών δυσκολιών μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, πρωταγωνίστρια της θεατρικής μεταφοράς...
του «Κόκκινα Φανάρια», σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαιά εφημερίδα. «Χτύπησα πολλές πόρτες, οι οποίες είτε δεν άνοιγαν καθόλου, είτε ο "νοικάρης" τους μου έλεγε:

"Σας ξέρουμε! Τι γλυκιά, τι καλή! Εμείς, όμως, εδώ κάνουμε κάτι διαφορετικό" και μου έκλεινε κατάμουτρα την πόρτα. Αυτή η απόρριψη κράτησε τρία με τέσσερα χρόνια. Ζούσα με αέρα κοπανιστό και με τη βοήθεια των γονιών μου. (...) Δεν το μετανιώνω γιατί ήταν επιλογή μου, ζήτημα άποψης και θέμα δύναμης. Ήξερα πως το να περάσω από τα γλέντια της τηλεόρασης σε απαιτητικούς ρόλους του θεάτρου ήταν δύσκολο, αλλά δεν με ένοιαζε». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια των «Love Sorry» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» στο Πρώτο Θέμα σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την μετάβασή της από την τηλεόραση στο θέατρο.

Προσθέτοντας, όσον αφορά την πόρνη που υποδύεται στα Κόκκινα Φανάρια πως «Πόρνη και γεννιέσαι και γίνεσαι. (...) Οι πόρνες στην ψυχή είναι άγρια θηρία που σου λένε "μάγκα μου, με εμένα έχεις να κάνεις και με το τέτοιο μου που πλήρωσε πολλά. Είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί"».

Τέλος η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν είχε κανένα ενδοιασμό να απαντήσει με ειλικρίνεια στο υπό ποιες συνθήκες θα γινόταν η ίδια πόρνη «Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά. Ωστόσο, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά έχει περάσει ως φαντασίωση από το μυαλό όλων των γυναικών, αλλά από την ωραιοποιημένη πλευρά της: να μας "πληρώσει" ο άντρας που θέλουμε, ώστε να εμφανιστούμε μπροστά του με το ιδανικό outfit και το ανάλογο χρώμα στη ζαρτιέρα. Κάτι σαν τη Τζούλια Ρόμπερτς στο "Pretty Woman" ή την Μελίνα Μερκούρη στα "Παιδιά του Πειραιά". Ωστόσο, τη στιγμή που ένας άντρας θα τολμήσει να μας αντιμετωπίσει σαν πόρνες, είμαστε έτοιμες να του βγάλουμε τα μάτια».


Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Παρακολούθησε σεμινάρια για την εισαγωγή στο αρχαίο δράμα και σεμινάρια χοροκίνησης. Έκανε κλασικό και μοντέρνο χορό καθώς και μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

Πρωταγωνίστησε και συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως για παράδειγμα την πολύ γνωστή σειρά «Love sorry», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Μις Νταίζη» και άλλες ενώ συμμετείχε ακόμη και σε θεατρικές παραστάσεις όπως για παράδειγμα «Δέκα μέρες στο Παρίσι», «Μεγάλη Κυρά της Τραπεζούντας», κ.ά.
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όμως έχει πολλές ακόμη δραστηριότητες, εξίσου σημαντικές. Εδώ και αρκετά χρόνια γράφει και σκηνοθετεί παραστάσεις για παιδιά με αναπηρίες σε συνεργασία με το κέντρο αποθεραπείας παιδιών με αισθητικό-κινητικές διαταραχές «Κιβωτός».

Έχει διατελέσει μάλιστα ραδιοφωνική παραγωγός σε πολλούς σταθμούς της Αθήνας.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/13 19:46

    Δεν ήξερα ότι ήτανε Ροδίτισσα πάντως είναι δυνατό MILF...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/1/13 21:16

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/1/13 21:37

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΓΚΟΜΕΝΑ-ΑΠΟ ΤΟ LOVE STORY ) ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕ ΣΕ ΟΓΚΟ .ΤΟΤΕ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ milf-ΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/1/13 22:37

    ρε θα με πειτε και μενα που με γερος τι ειναι milf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/1/13 22:41

    ΜΙLF :αρχικα , mother i d"n like to fuck !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *