ροή ειδήσεων

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Απαράδεκτο...εργολάβος της ΔΕΗ παραβιάζει λουκέτο και κόβει το ρεύμα σε σπίτι καρκινοπαθούς για να εισπράξει την ''υπέρογκη'' αμοιβή των 2 ευρώ. Είναι πολύ σημαντικό...
το ότι ο ''κύριος΄΄ αυτός δεν είναι υπάλληλος της ΔΕΗ που έχει την εντολή από την υπηρεσία του να το πράξει αυτό γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, αλλά είναι ιδιώτης που σύναψε σύμβαση επί τούτου με τη ΔΕΗ για να εισπράττει 2 ευρώ ανά διακοπή. Ντροπή και αίσχος. Αν είχαμε σαν κοινωνία έστω και σε μικρό βαθμό αντανακλαστικά ανθρωπιάς δεν θα εμφανίζονταν κανείς να κάνει αυτή τη δουλειά! Καμαρώστε στο βίντεο
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ. ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΟΥΣ. "ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ Κ.. .ΣΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ"

Καμαρώστε το "παλληκαρι". "Κανω την δουλειά μου" λέει. Και ο δήμιος την δουλειά του κάνει... Να σε χαίρεται η μανούλα σου με την δουλειά που κάνεις.
Παραβίαση απο εργολάβο της ΔΕΗ και διακοπή ρεύματος σε σπίτι καρκινοπαθούς
Το έχουν παρακάνει οι εργολάβοι- τσιράκια της ΔΕΗ. Αυτοδικούν παραβιάζοντας λουκέτα σε κουτιά της ΔΕΗ, σκαρφαλώνουν μάντρες σαν τους κλέφτες, βρίζουν και χειροδικούν σε βάρος ανήμπορων καταναλωτών, κόβουν ρεύμα καταδικάζοντας ακόμη και σε θανάτο άρρωστους συνανθρώπους μας με μηχανές οξυγόνου και άλλες ιατρικές συσκευές. Καμαρώστε το "παλληκαρι". "Κανω την δουλειά μου" λέει. Και ο δήμιος την δουλειά του κάνει... Να σε χαίρεται η μανούλα σου με την δουλειά που κάνεις. Δοσίλογοι του κερατά...
Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο που μας εστάλει: "Στο σπίτι διαμένει καρκινοπαθής. Οι εργολάβοι πληρώνονται για 40.000 διακοπές με περίπου 1-2 ευρώ την διακοπή και προσλαμβάνουν υπεργολάβους που τους δίνουν 50 λεπτά με 1 ευρώ την διακοπή.
Ωραίο μεροκάματο..."



kinimadenplirono.gr
enwtheite.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/1/13 16:14

    kala toy lei toy kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/13 16:35

    καταρχην, να πουμε οτι το ρολοι ειναι ιδιοκτησια της ΔΕΗ και δεν εχει το δικαιωμα, κανενας μας, να βαλει λουκετο, η ΔΕΗ μπορει να ερθει οτι ωρα θελει, και να κανει διακοπη, εφοσον υπαρχει οφειλη, πανω τον 1000 ευρω.Το ξερω απο προσωπικη μου εμπειρια, οσο για την οφειλη των 2 ευρω, ας μας δειξει, ο καταναλωτης το λογαριασμο του, γιατι, το θεωρω αδυνατον, να κοψει ο εργολαβος το ρευμα για 2 ευρω, μπορω να πω οτι τα παιδια που δουλευουν στον εργολαβο της δεη, ειναι ευγενεστατα, και ενημερωνουν για την διακοπη, και τι μπορεις να κανεις προς αποφυγη της διακοπης, αλλωστε και αυτοι υπαλληλοι ειναι, εκτελουν εντολες, θα πρεπει δηλ να χασουν την δουλεια τους? καταλαβαινω απολυτα οτι ολοι βρισκομαστε στη δυσκολη οικονομικη θεση, που φταιει ενα διαλυμενο κρατος για αυτην την καταντια της χωρας μας, ας προσπαθησουμε να ειμαστε ενωμενοι,να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/1/13 17:54

      Δεν φταίει κανένας υπάλληλος, αλλα τουλάχιστον η διοίκηση της ΔΕΗ θα πρέπει να κανονίσει το πως θα κάνουν ευνοϊκές ρυθμίσεις σε οικονομικά εξαθλιωμένες οικογενείς. Όσο για τα 2 ευρώ που λέει δεν αναφέρεται σε λογαριασμό, αλλα στο ποσοστό του εργολάβου που παίρνει σε κάθε διακοπή. Η ιδιοκτησία της ΔΕΗ είναι το καλώδιο που πάει μέχρι τον μετρητή μαζί και ο μετρητής, οτιδήποτε άλλο που δεν έχει σχέση με τον μετρητή δεν έχει το δικαίωμα κανεις να παραβιάσει την ιδιόκτητη περιουσια, είτε αυτό λέγεται μεταλλικό κουτί με πόρτα, είτε οτιδήποτε άλλο. Και ας υποθέσουμε ότι το ρολοι βρισκόταν εντός της οικίας τι θα έκαναν θα έσπαγαν την πόρτα του σπιτιού για να μπούν μέσα να κόψουν το ρεύμα? Σε αυτές τις περιπτώσεις το μονο που μπορούν να κάνουν είναι να το κόψουν το ρεύμα απ την κολόνα η από τον κατανεμητή αν υπάρχει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/1/13 17:28

    ...δεν κόπηκε το ρεύμα για δύο ευρώ.δύο ευρώ είναι η αμοιβή του εργολάβου για να το κόψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/1/13 18:51

    kai pera apo ola afta o katanalotis o opios exei kapia asthenia prepi na enimerosi thn dey hparxi kati to diaforetiko opos den pigeni o ergolabos na kanh diakopi apla enimeroni gia thnn ekremotita tou xreous as hmaste enomenh pername oli mas asxhma kai den xriazete gia kanenan logo na mhlame asxhma o enas ston allon afth pou prepi na ta akousoun einai afth i alitarades! pou mas eferan se afto to simio na dialisoun thn elladara mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/1/13 09:04

    Karkino na ton evrei afton kai olla ta lamogia tis DEH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/13 20:40

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ....ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/1/13 04:05

    Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο σε ποιόν ανήκει το ρολοϊ της ΔΕΗ και πότε έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα. Και ο ιδιοκτήτης λίγα έκανε που τον έβρισε, κανονικά έπρεπε να τον πλακώσει στο ξύλο. Όσο για τον υπάλληλο της ΔΕΗ που είπε ποιο κάτω "εμείς σου φταίμε" και για την καραμέλα των πολιτικών, καλύτερα να μην μιλάει γιατί είδαμε και τι έγινε όταν μπήκε το χαράτσι των ακινήτων που μόλις έταξε ο Βενιζέλος οτι το 2% θα τα εισπράξει η ΔΕΗ, ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ. Ο καθένας πλέον έχει την υποχρέωση να πάρει τον νόμσ στα χέρια του. Εμείς προσωπικά αν μας κόψουν το ρεύμα θα σπάσουμε το ρολοϊ και θα το επανασυνδέσουμε και ας μας φέρει η ΔΕΗ και όλο το αστυνομικό σώμα της Ελλάδας έξω από το σπίτι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/2/13 03:54

    Symptoms of lupusAccording to the walls and causing the doctors up to 40%. Did I upset someone if I wanted to say that rate is inflated. Arthritis Foundation-funded researcher Ed Yelin, PhD, who offered a date last Friday. No person is better I felt more refreshed in the presence of protein in my life!
    Stop by my weblog ... East Bernstadt lupus doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/13 13:30

    ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ 190€ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ . ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΓΕ - ΕΤΤΗΔΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOULIOTIS332/5/13 23:51

    ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *