ροή ειδήσεων

Η μεγαλοπρεπής επένδυση του Σουλεϊμάν: Φτιάχνει σαλέ στα Τρίκαλα!

Έχει τόσο πολύ λατρέψει τις ομορφιές της χώρας μας που ο Χαλίτ Εργκέντς, ο ηθοποιός που υποδύεται στο σίριαλ τον Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή, αποφάσισε...

να επενδύσει στη χώρας μας, δημιουργώντας ένα σαλέ, ελβετικών μάλιστα προτύπων.

Σύμφωνα με τη real, ο Τούρκος ηθοποιός είχε επισκεφτεί τη χώρα μας πριν από λίγους μήνες για να κάνει μια φωτογράφηση για τουρκικό περιοδικό. Η φωτογράφηση έγινε στα Μετέωρα και μετά το συνεργείο με τον ηθοποιό επισκέφτηκαν το χωριό Παναγιά στα σύνορα του νομού Τρικάλων με το Μέτσοβο. Εκεί έμεινε έκπληκτος από τις ομορφιές των τοπίων ο Εργκέντς και αποφάσισε να κάνει μία επένδυση δημιουργώντας ένα σαλέ, καθώς στην περιοχή πολύ κοντά λειτουργούν δύο πολύ γνωστά χιονοδρομικά κέντρα.

Ο Τούρκος ηθοποιός έχει δώσει σαφείς εντολές τα σχέδια να ακολουθούν την αρχιτεκτονική της περιοχής και να μην αλλοιώσουν ούτε για αστείο την αρμονία που υπάρχει στο τοπίο, ενώ σύμφωνα με τα σχέδια στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και εστιατόριο. Οι διαδικασίες έχουν βέβαια καθυστερήσει λίγο αφού εκτός από κάποια γραφειοκρατικά κωλύματα ο ίδιος ο ηθοποιός έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν καταφέρνει να αφοσιωθεί στην ελληνική μεγαλοπρεπή επένδυσή του.
Πηγή: gossip-tv.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *