ροή ειδήσεων

Βόμβα Βενιζέλου: Θα ζητηθεί η υπογραφή Τσίπρα για την επόμενη δόση

Μία φράση του Ευ. Βενιζέλου κατά την κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα άναψε νέες φωτιές που δεν έχουν σχέση με τη «λίστα Lagarde» αλλά...
με την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Είπε λοιπόν απευθυνόμενος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ: «Εάν σας ζητήσουν να υπογράψετε για την επόμενη δόση θα το κάνετε; Γιατί αφού δεν έχουμε αξιοπιστία ως κυβέρνηση, η αξιοπιστία πρέπει να αναζητηθεί στην αντιπολίτευση. Αφού λοιπόν τους πείσατε ότι είμαστε αναξιόπιστοι και είστε ο αξιόπιστος, να ετοιμαστείτε γιατί αυτό που θα ζητηθεί ως προϋπόθεση είναι η υπογραφή σας για την επόμενη εκταμίευση. Για να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!».

Λόγω της έντασης που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή, κυριάρχησε η αίσθηση πως ο κ. Βενιζέλος αναφερόταν σε υπογραφή που θα ζητηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ εάν βρεθεί στην κυβέρνηση –αυτή την εκδοχή μάλιστα έδιναν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παρακολούθησαν την παρέμβαση του αρχηγού τους.

Όταν όμως η Ιπποκράτους διένειμε την ομιλία και τις παρεμβάσεις του κ. Βενιζέλου, φάνηκε ότι δεν εννοούσε... κάποια δόση στο μέλλον από κάποια κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά την επόμενη δόση. Και ότι η υπογραφή θα ζητηθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση –δηλαδή, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράγοντας του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης πάντως που ρωτήθηκε από το Capital.gr δήλωσε «άγνοια» για μία τέτοια απαίτηση των δανειστών...
capital


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *