ροή ειδήσεων

Eυχές και εκδηλώσεις από το Αμπερνάλλι Σορωνής

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», σας εύχεται Καλή Χρονιά, γεμάτη Υγεία, Αισιοδοξία και Αγάπη.
Στις 23 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος μας συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής. Στο πέρασμα των χρόνων... κρατήσαμε ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμά μας, μάθαμε, ψυχαγωγηθήκαμε, διασκεδάσαμε, εκπαιδεύσαμε μικρούς και μεγάλους, γίναμε μεγάλες και μικρές παρέες, προσπαθήσαμε να εντάξουμε νέες δράσεις και εκδηλώσεις στο ενεργητικό μας.

Ως σταθμό επισημαίνουμε την ανακατασκευή της Στέγης του Συλλόγου μας το 2009, με τη βοήθεια (οικονομική, κατασκευαστική, ηθική) δεκάδων συμπολιτών μας και φορέων του τόπου. Τους ευχαριστούμε ένα προς ένα ξεχωριστά.

Σημαντικότερο όμως όλων παραμένει το έμψυχο υλικό που έχει κοντά του ο Σύλλογος. Η Στέγη μας είναι καθημερινά ανοιχτή αφού διατηρούμε συνολικά 15 ομάδες -παιδιών και ενηλίκων- σε μία περίοδο τρομερά δύσκολη από οικονομικής πλευράς, φορτισμένη με πολύ άγχος, πίεση και απαισιοδοξία. Αυτά είναι που θέλουμε να καταπολεμήσουμε. Και όλοι μαζί, είμαστε σίγουροι πως μπορούμε!

Την Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου, στις 15:30 θα διεξαχθεί το 5ο κυνήγι θησαυρού, με σημείο έναρξης τη Στέγη του Συλλόγου.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 19:00 στη Στέγη του Πολιτιστικού και
Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», θα γίνει η Κοπή της Βασιλόπιτας και η τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών με θέματα: εγγραφές νέων μελών, προγραμματισμός και απολογισμός.

Η άμεση ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται από τις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και facebook.com/ampernalli2 καθώς και βίντεο στο youtube.com/ampernalli.

Εκ του ΔΣ

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»

www.ampernalli.gr
www.youtube.com/ampernalli
www.facebook.com/ampernalli
ampernalli@gmail.com

fax: 22410-41170 
Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013






Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *