ροή ειδήσεων

Καταγγελία για το παιδικό γάλα NOVALAC

1. Υπόψη των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου
2. Υπόψη του Υπουργού Οικονομικών για ΣΔΟΕ
3. Υπόψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού
Και ενώ υποτίθεται πως από 1 Ιανουαρίου 2013 έχει απελευθερωθεί η αγορά από τη μάστιγα των μονοπωλίων και του φαρμακευτικού κυκλώματος... περιχαρής για αυτή την απόφαση της πολιτείας, προσέτρεξα σε όλα σχεδόν τα Super Market για να αγοράσω το Novalac 2 (για το δεύτερο εξάμηνο του μωρού) και δεν το βρήκα πουθενά.

Ρώτησα για ποιο λόγο δεν υπάρχει και η αποστοματική απάντηση από όλους ήταν: Η εταιρεία το απαγορεύει να πωλείται εκτός από φαρμακεία!!!

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο διαπίστωσα πως το Novalac 1,2 πωλείται στην Ευρώπη (Γερμανία) στην μισή τιμή από ό,τι στην Ελλάδα (τιμή για τα 400ml είναι από 11,70€ έως 13,50€), ενώ στη Γερμανία το βρήκα 14,95€ για 800 ml με φόρους και ταχυδρομικά, στην πόρτα σου εδώ στην Ελλάδα.

Και ερωτώ τον κάθε υπεύθυνο; Από πού και ως που η εταιρεία NOVALAC γράφει στα παλιά της υποδήματα τις πρόσφατες αποφάσεις της πολιτείας και κρατά κλειστό το κύκλωμα διακίνησης του προϊόντος;

Μια προφανής απάντηση, είναι γιατί το NOVALAC προωθείται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά και μόνο μέσα από το κύκλωμα των παιδιάτρων και ως τούτου θα πρέπει να έχει υψηλή τιμή για να καλυφθούν …τα έξοδα διακίνησης.

Καλώ λοιπόν την πολιτεία και κάθε αρμόδιο να ελέγχει αυτό το κύκλωμα διακίνησης και να δώσει τέλος σε αυτή την αισχροκέρδεια των πολυεθνικών εις βάρος των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και να επιβάλει στην εταιρεία το προϊόν της
να διατεθεί άμεσα στην ελεύθερη αγορά.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/13 22:03

    Η Ελληνική αντιπροσωπεία τα έχει κάνει πλακάκια με τα φαρμακεία και όχι η ίδια η εταιρία. Για αυτό άλλωστε και τα πωλούν ακριβότερα γιατί μέσα στην τιμή είναι και οι μίζες των προμηθευτών.
    Και για να έχουμε το καλο ρώτημα μιας και έχω και εγώ μωρό στην ίδια ηλικία, ποιος ο λόγος να πας σε NOVALAC? Εγώ χρησιμοποιώ της ΝΟΥΝΟΥ το FRISOMEL με 14,80 τα 900γρμ και είμαι υπερευχαριστημένος, ασε που υπάρχουν και σε όλα τα ΣΜ.
    Αν στο συνέστησε κάποιος παιδίατρος τότε μάλλον δεν στα είπε καλά, διότι όλα τα βρεφικά γαλατα (εκτος από τα ειδικά) είναι τα ίδια και το μονο που αλλάζει κάπως είναι η γεύση. Ήξερα και εγώ έναν παιδίατρο και που έχει θέμα με τα γαλατα και ευτυχώς τον άλλαξα, δλδ μπέρδευε τα μπούτια του συστήνοντας συνεχώς διαφορετικές μάρκες, πραγμα όχι και τόσο καλο για το μωρό, γιατί όταν αλλάζεις συνεχώς το γάλα το μωρό θα βρεθεί σε σύγχυση γεύσεων και μετά θα είναι δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *