ροή ειδήσεων

O κοριός της ΕΥΠ ξεσκέπασε το μαμούθ- κύκλωμα των ναρκωτικών

Τη δράση των 58 μελών του κυκλώματος των ναρκωτικών όπου φέρεται να εμπλέκονται και στελέχη της Αστυνομίας οι οποίοι υπηρετούσαν σε καίρια πόστα της...
Δίωξης Ναρκωτικών ξεσκέπασε ο κοριός της ΕΥΠ που χρησιμοποιούταν στην παρακολούθηση η οποία διήρκησε για περισσότερους από δέκα μήνες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει συνολικά 58 μέλη ανάμεσα στους οποίους εμφανίζονται τέσσερις αστυνομικοί , δύο αξιωματικοί ένας αρχιφύλακας κι ένας υπαρχιφύλακας.

Συγκεκριμένα η διαρροή τμήματος της δικογραφίας με τους τηλεφωνικούς διαλόγους που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ έφερε στο «φως» τη στενή σχέση των αστυνομικών με τους εγκεφάλους του κυκλώματος.

Οι επίορκοι αστυνομικοί φαίνεται να δέχονταν εντολές από τους εμπόρους , να έχουν μεγάλη οικειότητα μαζί τους, να τους δίνουν μερίδιο από τι κατασχεμένες ποσότητες ναρκωτικών αλλά και να χρηματίζονται από αυτούς.

Από την απομαγνητοφώνηση των εκατοντάδων τηλεφωνικών συνομιλιών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες αστυνομικοί όχι μόνο βοηθούσαν τη δράση των εμπόρων καλύπτοντας τις παράνομες δραστηριότητές τους αλλά τους παρείχαν και προστασία στη μεταφορά των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί, ακόμη, είχαν και οι ίδιοι «συναλλαγές» με τους κακοποιούς στους οποίους έδιναν μίζες με σκοπό να φορτώσουν σε τρίτα πρόσωπα ποσότητες ναρκωτικών.

Παρακολουθούσαν 800 τηλέφωνα ταυτόχρονα

Έως και 800 τηλέφωνα ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ο κοριό ς της ΕΥΠ, συνδεδεμένος με 50 ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους οποίους χειρίζονται πράκτορες όλο το 24ωρο.
Ο κοριός αυτός στοίχισε 3, 5 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο και εκτός από τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να υποκλέπτει συνομιλίες από σταθερές συσκευές , sms και e-mails.
Πηγή: newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *