ροή ειδήσεων

Συντριβή ελικοπτέρου στο Λονδίνο - Δύο νεκροί - video

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν - σύμφωνα με την αστυνομία- από τη συντριβή ελικοπτέρου στη νότια όχθη του Τάμεση πολύ κοντά στο κέντρο του Λονδίνου, περίπου στις 8 το πρωί τοπική ώρα. Άλλοι δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν...
ότι το ελικόπτερο κατέπεσε σε δρόμο κατά τη διάρκεια της ώρας της πρωινής αιχμής στη βρετανική πρωτεύουσα στο Βόξχολ. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ίσως το ελικόπτερο προσέκρουσε σε γερανό που βρισκόταν υψωμένος στην περιοχή. Φλόγες και πυκνός καπνός στο σημείο του συμβάντος διακρίνονται από μεγάλη απόσταση. (Δείτε τα βίντεο παρακάτω)

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έχουν σκορπιστεί στο δρόμο συντρίμμια, ενώ συντρίμμια του ελικοπτέρου έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Μάλιστα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένας οδηγός είχε μόλις βγει από το αυτοκίνητό του, τη στιγμή που έπεφταν πάνω στο όχημα τα συντρίμμια.

Κοντά στο σημείο που κατέπεσε το ελικόπτερο βρίσκονται οι Μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας. Η αστυνομία πάντως σημειώνει ότι δεν υπάρχουν υπόνοιες για τρομοκρατικό χτύπημα.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *