ροή ειδήσεων

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Δωδ/σου έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο «ΠΛΑΖΑ» ο σύνδεσμος μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα...


Ο πατήρ Μερκούριος ευλόγησε και έκοψε την πίτα ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ακολούθως όλα τα μέλη έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νικόλαος Παπαεμμανουήλ, οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. καλωσόρισε όλα τα μέλη, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Στην ομιλία του ο κ. Παπαεμμανουήλ, είπε ότι όσοι παίρνουν και διάβασαν το «Βήμα Συνταξιούχων» θα είδαν ότι ο καινούργιος χρόνος δεν φέρνει δώρα , αλλά κατάργηση δώρων, επιδομάτων, εξοντωτική φορολογία και ακρωτηριασμό συντάξεων και εφάπαξ. Κάλεσε τους συνταξιούχους να αφήσουν την πολυθρόνα και να παίρνουν μέρος στις απεργίες και τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων.

Για μια άλλη φορά είπε καλούμε την τρικομματική Κυβέρνηση να σταματήσει να ροκανίζει συνεχώς τις συντάξεις και τα επιδόματα. Αυτή η πολιτική είναι αδιέξοδη και οδηγεί τον κλάδο μας στην εξαθλίωση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έκανε ένα σύντομο απολογισμό και υπογράμμισε έντονα τη διαμαρτυρία – καταγγελία που έκανε ο Σύνδεσμος στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικον εναντίον του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των φαρμακοποιών που είχε σαν αποτέλεσμα να διαταχθεί Ε.Δ.Ε. και όλα τα Μ.Μ.Ε. να ασχοληθούν με το πρόβλημα των φαρμάκων.

Ακολούθως βραβεύτηκαν μέλη του Συνδέσμου για τη δράση τους και την προσφορά τους στην Κοινωνία.

Η εκδήλωση έκλεισε με ψυχαγωγικό πρόγραμμα με χορούς, τραγούδια και πολύ κέφι.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΊΟΥ Ν. ΔΩΔ/ΣΟΥ


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *