ροή ειδήσεων

Παρέμβαση τέως δημάρχου για το νέο κυνοκομείο

«Κύριε Δήμαρχε,
Δυστυχώς αναγκάζομαι να επανέλθω μετά από 13 μήνες επί ενός θέματος το οποίο πίστευα ότι είχε τακτοποιηθεί από την πρώτη ενημέρωση που σας έκανα την 13η/01/2012.
Συγκεκριμένα αναφέρομαι στην δυνατότητα που έχει ο δήμος Ρόδου... για την υλοποίηση του έργου της δημιουργίας ενός νέου σύγχρονου και χρηματοδοτούμενου έργου και συγκεκριμένα ενός κυνοκομείου.

Δεκατρείς μήνες πέρασαν και κανείς αρμόδιος δεν ενδιαφέρθηκε όχι για την υλοποίηση του έργου αλλά ούτε για την παραλαβή των σχετικών εγγράφων από το Δασαρχείο .

Επιπλέον σας ενημερώνω ότι όπως ενημέρωσε η Δασική υπηρεσία την κ. Χατζή, παρά τις προσπάθειες που έκαναν ως Υπηρεσία για την ενημέρωση του Δήμου Ροδίων δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την επίδοση της πράξης χαρακτηρισμού απο την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και ως εκ τούτου θα αναγκασθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα να θέσουν την υπόθεση στο αρχείο.

Για υπενθύμιση του θέματος σας επισυνάπτω και την επιστολή που σας παρέδωσα την 13/01/2012 ελπίζοντας ότι έστω και την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή κάποιος αρμόδιος θα ενδιαφερθεί για ένα θέμα, προστασία αδέσποτων ζώων, για το οποίο η Ρόδος δεν μπορεί να είναι υπερήφανη.
Με εκτίμηση,

Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου και
Πίτσα Φεσιλιόγλου -Χατζή


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 13/01/2012

Κύριε Δήμαρχε,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών της κυρίας Πίτσας Φεσιλιόγλου – Χατζή για την δημιουργία ενός σύγχρονου κυνοκομείου.
Συγκεκριμένα χθες 12/01/2011 η Διεύθυνση Δασών ενημέρωσε την κυρία Πίτσα Φεσιλιόγλου – Χατζή ότι με την με αριθμό πρωτοκόλλου 8852/10/29-7-2011 πράξη χαρακτηρισμού οι μερίδες γαιών Καλυθιών 5030 Α, 5035 Α και 5041 Α χαρακτηρίσθηκαν ως χορτολιβαδικές και ως εκ τούτου είναι δυνατή δημιουργία ενός σύγχρονου κυνοκομείου.
Η έκταση των μερίδων αυτών είναι 30.996 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκονται στην περιοχή Λουλουδόβουνο .
Για ενημέρωσή σας θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η κυρία Πίτσα Φεσιλιόγλου – Χατζή μετά από αναζητήσεις δύο ετών βρήκε τα συγκεκριμένα ακίνητα και κατόπιν εντολής της τεχνικό γραφείο δημιούργησε πλήρη φάκελο με βεβαιώσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τοπογραφικά σχέδια τα οποία εκπονήθηκαν από ιδιώτη μηχανικό, καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο το οποίο ζήτησε η Διεύθυνση Δασών και τον φάκελο αυτό κατέθεσε την 15η / 09/2010 με αριθμό πρωτοκόλλου 6339/15-09-2010.
Κατόπιν της εξελίξεως αυτής ο Δήμος Ρόδου έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αίτημα για την απόδοση σ’ αυτόν του συγκεκριμένου ακινήτου και να εντάξει το έργο της κατασκευής ενός σύγχρονου κυνοκομείου στο ΕΣΠΑ
Έχει δε τη δυνατότητα μετά την κατασκευή του να χρηματοδοτείται η λειτουργία του από διάφορους φορείς και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα αδέσποτα σκυλιά και γατιά του νησιού μας.

Με εκτίμηση,
Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου».


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/13 16:39

    Οποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει κύριε Χατζηευθυμίου, και εσείς "θέσατε" στο αρχείο καταγγελίες που σας έκανα για ατασθαλίες στην φιλαρμονική επί θητείας σας και φροντίσατε τόσο εσείς όσο και όλοι στο δημοτικό συμβούλιο να τα "κουκουλώσετε". Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/2/13 11:55

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΨΟΦΑΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/2/13 17:04

      Οταν ήταν δήμαρχος τι έκανε? Απολύτως τίποτα. Κατάντησε μια πόλη σε απέραντο σκουπιδότοπο (την σκυτάλη πήρε ο κουσουρνάς και συνεχίζει) Οταν οι επιτροπές της φιλοζωϊκής πξγαίναν κάθε τόσο εκείνος δεν είχε χρόνο. Οπωες δεν καταδεχόταν να μιλήσει με τους "γύφτους" δεν καταδεχόταν να μιλήσει για του "σκύλους".

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *