ροή ειδήσεων

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Προ ημερών πληροφορήθηκα από ένα τοπικό ραδιοφωνικό κανάλι τις «υποχρεώσεις» των πολιτών όσον αφορά την καθαριότητα. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι υποχρεούμεθα να χρησιμοποιούμε τους κάδους... των απορριμμάτων τις βραδινές μόνο ώρες, για τα ογκώδη αντικείμενα και τα κλαδιά να ειδοποιούμε τηλεφωνικά την σχετική υπηρεσία του δήμου στο 22410- 63108 & 61057 και για όποιον δεν συμμορφώνεται και «υποβαθμίζει» ή ρυπαίνει το περιβάλλον με την ανεξέλεγκτη ρίψη κλαδεμάτων ή άλλων οικιακών συσκευών θα του επιβάλλεται πρόστιμο 150 Ευρώ. Συμφωνώ και επαυξάνω κύριε Δήμαρχε, αλλά επιτρέψτε μου εμένα τον «φορολογούμενο πολίτη» ο οποίος πληρώνει για τις υπηρεσίες αυτές αλλά και για την «αποζημίωσή» τόσο την δική σας όσο και των αντίστοιχων αντιδημάρχων, να σας ρωτήσω επειδή «πληρώνω» αυτές τις υπηρεσίες (το επαναλαμβάνω) πόσες φορές την εβδομάδα θα πρέπει οι υπηρεσίες αυτές να μου αδειάζουν τον κάδο απορριμμάτων, να τον διατηρούν καθαρό τόσο αυτόν όσο και τους δρόμους γενικά, μετά από πόσες ημέρες από την ημέρα που θα τηλεφωνήσω θα πρέπει να γίνει αυτή η αποκομιδή των ογκωδών απορριμμάτων διότι νε μεν ο πολίτης έχει υποχρεώσεις αλλά έχει και δικαιώματα και απαιτήσεις αφού πληρώνει και τέλος, με βάση την έως τώρα πολύχρονη εμπειρία μου, παρακαλώ απαντήστε μου εμένα στον «φορολογούμενο πολίτη» (το επαναλαμβάνω επειδή πάντα το ξεχνάτε) που πληρώνω τις υποχρεώσεις μου στο ακέραιο και την δική σας αποζημίωση (αδιαλείπτως μάλιστα), αν ποτέ βάλατε τόσο στον εαυτό σας όσο στους αρμόδιους υφισταμένους σας, το αναφερόμενο «πρόστιμο» για μη εκτέλεση των καθηκόντων σας λόγω του ότι επανειλημμένως «υποβαθμίσατε και συνεχίζετε να υποβαθμίζετε το περιβάλλον» με την ανεπάρκειά σας να προβείτε στην έγκαιρη και αποτελεσματική αποκομιδή των απορριμμάτων η οποία όχι μόνο υποβαθμίσει το περιβάλλον αλλά δυσφημεί (η ανεπάρκειά σας) τον τόπο αυτόν. Θα περιμένω με πάρα πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονησία την απάντησή σας.

Μετά τιμής Ορφανίδης Δημήτριος


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/13 18:08

    Κύριε Ορφανίδη εύγε!!!
    καλά τα γράψατε και ελπίζω κάποιος υπεύθυνος να σας διαβάσει γιατί η κατάσταση από την πλευρά του Δήμου είναι αφόρητη. Τα σκουπίδια δεν μαζςύονται κανονικά με συνέπεια να τα σκορπάει ο αέρας παντού και να πρέπει να καθαρίζουμε τις αυλές μας 3 και 4 φορές την ημέρα.
    Στο τέλος θα πρέπει να επιβάλλουμε και εμείς οι πολίτες πρόστιμο στους "προεστούς μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 05:33

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ κύριε Ορφανίδη.

    Άλλο ένα μείζον πρόβλημα με τους κάδους είναι οτι ενώ υπάρχει πανάκριβο αυτοκινούμενο πλυντήριο που πλένονται οι κάδοι εσωτερικά, δεν το χρησιμοποιούν, με αποτέλεσμα ειδικά το καλοκαίρι να υπάρχουν έντονα προβλήματα και ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές που τις έχει ξεχάσει ο Δήμος Ροδίων, Όπως τα Κολύμπια, τα Στεγνά και το Χαράκι. Ακόμη και στο φαληράκι και την Λίνδο υπάρχε αυτό το πρόβλημα που απλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
    Ακόμη, επιμορφώνουμε τους τουρίστες αφού στις 3 πρώτες περιοχές πρωτοείδαν Άγγλοι και Γερμανοί για πρώτη φορά στην ζωή τους πως αδειάζουν τα σκουπίδια αφού στις χώρες τους γίνεται απο τις 12:00 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6:00 το πρωί. Σε αυτές τις περιοχές τα άδειαζαν στις 2 με 3 το μεσημέρι κάθε 2 με 3 μέρες καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *