ροή ειδήσεων

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! Ο Πάπας είναι ερωτευμένος με τον γραμματέα του!!!

Κάτι παράξενο συμβαίνει στο Βατικανό, σύμφωνα με τον διάσημο μπλόγκερ Andrew Sullivan. Όπως παρατήρησε, το γεγονός ότι ο Πάπας δεν θα αποσυρθεί σε κάποια κατοικία, αλλά...
θα συνεχίσει να ζει στο Βατικανό μαζί με τον έμπιστο γραμματέα του Georg Gaenswein, τον κάνει να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι γκέι και δεν θέλει να αποχωριστεί τον σύντροφό του.

Ο αρχιεπίσκοπος Georg Ganswein και προσωπικός γραμματέας του Πάπα Βενέδικτου φημίζεται για την ομορφιά του! Μάλιστα πρόσφατα η ιταλική έκδοση του Vanity Fair κυκλοφόρησε με τον γραμματέα στο εξώφυλλο και τίτλο «Πατέρα Georg, δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος!». Ο «Τζορτζ Κλούνεϊ του Αγίου Πέτρου» επιλέχθηκε από το περιοδικό λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης δύναμης που αποκτά στο Βατικανό.

Όπως γράφει ο Sullivan στην ανάρτησή του «Δύο Πάπες, ένας γραμματέας», ο γοητευτικός αρχιεπίσκοπος θα συνεχίζει να ζει με τον Βενέδικτο, ενώ θα δουλεύει για λογαριασμό του νέου Πάπα και αναρωτιέται: «Είναι φυσιολογικό αυτό;».

Ετσι ο μπλόγκερ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Πάπας είναι ομοφυλόφιλος, ερωτευμένος με τον Georg και εν ολίγοις γράφει ότι το Βατικανό θα πρέπει να μετονομαστεί σε Melrose Place (αναφερόμενος στη γνωστή τηλεοπτική σειρά)!





















Πηγή: protothema.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *