ροή ειδήσεων

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ υπέρ ληστών - τρομοκρατών

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΡΟΔΟΥ
“ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ”
Πρωτοφανές! Το πρώτο ελληνικό κόμμα που εξέδωσε ανακοίνωση υπέρ ληστών και τρομοκρατών με αφορμή το γεγονός ότι οι τέσσερις συλληφθέντες της ληστείας στον Βελβεντό...
εμφανίστηκαν να έχουν σημάδια στα πρόσωπά τους από την πάλη με τους αστυνομικούς που προηγήθηκε της σύλληψής τους.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Οι βασανισμοί κρατουμένων αποτελούν ντροπή για την Ελληνική πολιτεία. Στις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, είναι εμφανή τα σημάδια της άγριας κακοποίησης.

Τόσο εμφανή μάλιστα, που δεν μπόρεσε να τα κρύψει η προφανής (άτεχνη γαρ...) αλλοίωση των φωτογραφιών. Είναι πια εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και για τον πλέον ευνοϊκά διακείμενο στην ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, να πιστέψει ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας.

Το πρόσφατο δημοσίευμα του Guardian για τους βασανισμούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας, καθώς και η ακόμα πιο πρόσφατη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για περιστατικό κακοποίησης νεαρών από αστυνομικούς, δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με γενικευμένο φαινόμενο.

Δυστυχώς, θα πρέπει να επαναλάβουμε τα αυτονόητα. Ούτε η ποινική βαρύτητα μιας εγκληματικής πράξης ούτε η όποια ανακριτική σκοπιμότητα μπορούν να δικαιολογήσουν βασανισμούς συλληφθέντων. Τα βασανιστήρια είναι ντροπή για μια δημοκρατική πολιτεία. Απαιτείται η άμεση επέμβαση των δικαστικών αρχών για τη διερεύνηση του περιστατικού.»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Υ.Γ : Tι έχει να πεί η τοπική του συριζα για αυτό; Ποιές ειναι οι θέσεις τους για Μακεδονία, θράκη, και οτιδήποτε άλλο, είναι εθνικά σε κίνδυνο ; Τους πείραξε η φιλαρμονική του δήμου που έπαιξε τον εθνικό μας ύμνο στήν εκδήλωση για τα ΙΜΙΑ, την ίδια στιγμή που στελέχη απο τις συνιστώσες του, ενθαρύνουν την τρομοκρατεία και προτρέπουν τους εκφραστές της ιδεολογίας τους σε αντάρτικο πόλεων, με καταλήψεις, μολότοφ και καλάσνικοφ, “πρόφαση” τα δικαιώματα του ανθρώπου, ο “αντιφασισμός” κτλ.. Άραγε όλα αυτά δεν είναι φασιστικές πρακτικές;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/2/13 08:45

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ.
    ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ.
    ΘΑ ΤΗ ΡΙΞΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/13 09:24

    Πολυ μεγαλυτερο κινδυνο ενεχουν,οι δικες σας εφησυχασμενες συνειδησεις,βολεμενες στην απαθεια και στην αδρανεια,απο την ''τρομοκρατια'' νεων παιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/13 10:18

    TI EPREPE NA TOYS ZITISOYN KAI SIGNOMH TA KOLOPEDA ANAXA8ITE POY TA IPOSTIRHZETE KIOLAS AFTO POY EINE STI FOTO HTAN FILOS TOY http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=189471&catid=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/13 12:12

    Εχουμε φτάσει τέτοια ηθική κατάπτωση αξιών σε αυτή τη χώρα που όλοι υποστηρίζουν τα "δικαιώματα" τάχαμου των συληφθέντων τρομοκρατών και ληστών. Δεν άκουσα όμως κανέναν να υποστηρίζει τα "δικά" μου δικαιώματα (του πολίτη) να ζω σε ένα ασφαλές κράτος, να μην κινδυνεύω να με ληστέψουν ή να με φάει καμία αδέσποτη σφαίρα, να υπάρχει ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο αυτό καθώς και σταθερότητα, πράγματα που καταλύονται βάναυσα με την τρομοκρατία και τις ληστείες. Εχουμε μάθει ότι για να πέσει μια κυβέρνηση πρέπει να χυθεί αίμα, αλλά ποιανού το αίμα δεν λέει κανείς. Αν δεν μας αρέσει κάποιος νόμος αρπάζουμε τα όπλα και βαράμε όπου λάχει. Μετά όταν μας βαράνε οι αστυνομικοί εντεταλμένοι για την τάξη, τότε ξαφνικά θυμόμαστε τα "δικαιώματά" μας!!!!!! Φυσικά φροντίζουμε να "ξεχνάμε" τα δικαιώματα των άλλων όταν τα σπάμε και τα καίμε έτσι επειδή δεν μας αρέσει ο τάδε Υπουργός!!!Μπράβο μας. Για αυτό είμαστε ακόμα τριτοκοσμική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/13 14:03

    φοβερος ο τιτλος του αρθρου.. ευγε στο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ site που δεν μπαινει καν στην διαδικασια να διαβασει την ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ και απλα κοτσαρει εναν τιτλο που δεν εχει σε τπτ να ζηλεψει απο την επισημη ιστοσελιδα της χα..

    το οτι δλδ ζηταει να μην κακοποιουντε ανθρωποι το θεωρειτε παραλογο? ποσες μπουνιες λετε να εφαγε ο Περιανδρος οταν τον συννελαβαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/13 14:59

    Μαλάκες! Όταν θα διαμαρτύρεστε για την κατάσταση που μας έφεραν οι πολιτικοί και θα έρχεστε αντιμέτωποι με το κράτος και τους προστάτες της τάξης (βλέπε ματ κλπ) και θα τρώτε και ξύλο και θα σας μαζεύουν και θα τις ξανατρώτε στο τμήμα για να μην το ξανακάνετε, να έρθετε να τα ξαναπείτε αυτά!

    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

    Όχι ξύλο από την αστυνομία, όχι αυτοδικία από τους πολίτες.
    Αλλά ξέχασα, εσάς φασιστόβουλα θα σας επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/2/13 19:09

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ????
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΙΤΕ ,ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ,ΘΑ ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΛΕΤΕ ,ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ????
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ? ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΟΝΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΗΜΑΙΑ??? ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑ-ΠΟΥ-ΤΣΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.
    ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΟΧΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝ , ΑΜΥΑΛΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ (ΜΑΓΙΚΟ Ε ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ) ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ.
    ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ?
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΝΕ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΕΣ ΤΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΦΕΡΘΗΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/13 13:47

      Κι εσύ αντί να παλεύεις να λειτουργήσει το κράτος σωστά, προτιμάς την αυτοδικία. Με αυτά τα μυαλά να πας και να δούμε που θα καταλήξουμε. Χάος...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *