ροή ειδήσεων

Τα άγρια κακοποιημένα πρόσωπα των ληστών-τρομοκρατών αμέσως μετά τη σύλληψή τους - Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο

Mε νέο δελτίο τύπου η Ελληνική Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τους συλληφθέντες, οι οποίες πραγματικά είναι αποκρουστικές, καθώς στα πρόσωπα τους απεικονίζεται η βία που υπέστησαν είτε κατά τη διάρκεια της σύλληψης όπως επιμένει η αστυνομία είτε...

σύμφωνα με τις καταγγελίες από τον άγριο ξυλοδαρμό τους στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη έγινε στις 12:50 περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας και οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00 - 13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία και οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες είναι οι παρακάτω:














Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως από την έρευνα της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων δεν προκύπτει κακοποίηση και βασανισμός των τεσσάρων συλληφθέντων μετά το διπλό χτύπημα στο Βελβεντό της Κοζάνης.



Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας από την έρευνα της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής στη Βέροια υπήρξε πάλη μεταξύ των αστυνομικών και των δραστών με στόχο των αστυνομικών να “καμφθεί η αντίστασή τους και να απελευθερωθεί ο όμηρος”.





Οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων (πολιτών όπως είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.) που περιγράφουν συμπλοκή “ πτώση έδαφος και κύλισμα”

Άλλοι αστυνομικοί, που δεν πήραν μέρος στην επιχείρηση, κατέθεσαν ότι οι δράστες είχαν τα τραύματα αυτά κατά την μεταφορά τους στο αστυνομικό μέγαρο αμέσως μετά τη σύλληψή τους στα στενά της Βέροιας.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/13 20:40

    από πότε πρέπει να λυπόμαστε ένοπλους ληστές που παρανομούν ? σπάστε τους τα μούτρα. αντί να υποστηρίζουν την ελληνική αστυνομία,την κατηγορούν,οι αρχιξεφτυλες δημοσιογράφοι και οι κολαούζοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/2/13 00:32

      ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΓΡΙΑ ΔΑΡΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ (Π.Χ. ΚΑΝΠΝΙΖΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ)
      ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΛΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/2/13 04:39

      Εύχομαι ένα βράδυ να μπουν στο σπίτι σου μερικά παιδιά με Καλάσνικοφ ,να σε πλακώσουν στο ξύλο εσένα και όποιον άλλον βρουν εκεί και να σε ληστέψουν . Πάντα εξ ονόματος της επανάστασης εναντίον της τρόικα, τραπεζιτών,κτλ. Η δικαιολογία υπάρχει. Μετά εσύ δεν θα καλέσεις την αστυνομία γιατί είναι φασίστες όλοι εκεί μέσα και δέρνουν παιδάκια . Να καλέσεις αυτούς που σου κάνουν πλύση εγκεφάλου,δύστυχε. Κολαούζε. Ίδιο παράπτωμα να καπνίζει κάποιος στην υπηρεσία του με το να ληστεύει τράπεζες φέροντας πολεμικά όπλα. Είσαι επικίνδυνος φίλε μου κολαούζε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/13 14:03

      Αφου μωρη παλιολουγκρα συγκρινεις το καπνισμα εν υπηρεσια με ληστεια με καλασνικοφ πρεπει να εισαι απο την ιδια παστα με αυτους.Θα ερθει και η σειρα σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/13 20:46

    απο την μια το παιζουν και καλα τρανοι τρομοκρατες με καλαζνικοφ και ετσι και μολης τους μπαγλαροσανε αρχισανε να μιξοκλαινε σαν πουτανιτσες και να λενε στην μανα τους μαμα με χτιπισανε ουστ πουστρακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/2/13 20:51

    ha ha ha ha ha KALA SAS EKANAN TROMOKRATES TOU KOLOU MONO O SYRYZA SAS YPOSTIRIZEI.

    OPOU SYRYZA TROMAKRATIA METANASTES KAI STELEXH POU TA IMIA TA LENE TOURKIKA.
    MPRABO STA ZOA POU EINAI SYRYZA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/13 21:07

    ta kaimena ta paidakia.mpastardakia kai liges fagate!!! pordes epanastates tou kolou..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/2/13 21:07

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!! 8:51 ZΩΑ!!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΛΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/2/13 21:55

    TI KOLOFARDIA AFOY DEN EFAGAN KAMIA SFERA TIXEROI EINE KAI AN ETROGAN OI ASTINOMIKOI 8A HTAN KATIGOROYMENOI TORA DEN LEO KAI H ASTINOMIA KANI KAPIA LA8OI ALLA AFTI TI FORA NOMIZO EDIKSAN PSIXREMIA KAI DEN EIXAME TA XIROTERA ALLA SE MIA MAXI DEN KSERIS TI 8A SINANTISHS οι αρχιξεφτυλες δημοσιογράφοι και οι κολαούζοι τους OPOS LEEI KAI PIO PANO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/2/13 22:10

    Αν το κάναν αυτό στα παιδιά σας θα ήθελα να δω την αντίδραση σας κωλοχρυαυγίτες! Τάχα μου τρομοκράτες; Κωλόπαιδα και αυτά που βγήκαν από το αυγό τους με 'πολιτικές απόψεις' και έτυχαν με καλάσνικοφ στα χέρια που ούτε τα αρχίδια δεν είχαν να χρησιμοποιήσουν. Που βρήκαν παιδιά στην εφηβεία τα καλάσνικοφ μου λέτε ρε;;; ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;;; Με αυτό θα καθαρίσετε το μέτωπο σας ρε γουρούνια αστυνομικοί; Να ξεχαστεί ότι είστε διεφθαρμένοι, μαφιόζοι, έμποροι όπλων και ναρκωτικών;;;;

    Ά ρε ελλαδίτσα μίσος που βγάζεις.. έχασες την παιδεία σου.. τον πολιτισμό σου.. και την δημοκρατία που γέννησες.. Κρίμα.. Δεν είναι αυτό που μου μάθανε στο σχολείο και στην ιστορία.. Ντρέπομαι για όλους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/2/13 22:31

    Να μην ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σ' αυτή τη χώρα. Δεν μας χαρακτηρίζει η αμορφωσιά, ο ρατσισμός και το μίσος. Θα τους καταπιεί η γη τους χρυσαυγίτες και θα πάνε στο πυρ το εξώτερον , από όπου και ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/2/13 22:42

    @ Ανώνυμος8/2/13 - 10:10 μ.μ.,
    Αν τα παιδιά μου ή όποιος δικός μου, έβγαινε με πολεμικό όπλο και όχι για να κλέψει να φάει -άντε, εκεί κάπως να το καταλάβω, δεν το δικαιολογώ-, αλλά για να κάνει την "επανάστασή" του εξ ονόματός μου και καλά, χωρίς να με ρωτήσει ποτέ αλλά για να με ελευθερώσει από την "καταπίεση" επιβάλλοντας τη δική του τάξη πραγμάτων, διακινδυνεύοντας να φάει κόσμο που θα τύχαινε να βρεθεί μπροστά του, δε θα βγαινα να τσιρίζω "μη δέρνετε το παιδί μου". Θα πήγαινα στο επισκεπτήριο να τον πλακώσω μόνος μου.
    Λες και είμαστε στη Γουατεμάλα, δεν έχουμε δικαίωμα ψήφου, δε μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε, χρειαζόμαστε επαναστάτες με ΑΚ-47 και Scorpion να μας σώσουν. Στην τελική, οι "επαναστάτες" πόσους εκφράζουν; 100 καμένους; 500; Σα να λέμε, ούτε το 0,005% του ελληνικού λαού; Από πού κι ως πού να επιβάλουν με τη βία τα δικά τους; Εξ ονόματος του 0,005%; Η χούντα περισσότερους είχε μαζί της κι έπεσε - και λογικό ήταν, γιατί δε μπορεί κανένας να φιμώνει τον λαό με πρόσχημα τα όποια ιδανικά και τις όποιες ιδεολογίες, αριστερές ή δεξιές. Αναρχία και παπάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/13 22:55

      ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Μη βιαστείς να με χαρακτηρίσεις χρυσαυγίτη. Για δικούς μου λόγους, δεν τους έχω υποστηρίξει ποτέ. Επιλογή μου. Το 'χω ακόμα αυτό το δικαίωμα ή αποφάσισε κανένας επαναστάτης με επιχείτημα το ΑΚ-47 ότι το δίκιο του λαού είναι να μην επιλέγω;

      ΥΓ: Και τα επιχειρήματα "δεν είχαν αρχίδια να το χρησιμοποιήσουν" ή "δεν ξέραν να το χρησιμοποιήσουν" είναι κλάψες και τίποτα άλλο. Πριν λίγο καιρό έβγαλε ο ένας πάλι αυτόματο εναντίον αστυνομικών, αλλά έπαθε εμπλοκή. Την κοπάνησε, αφήνοντας πίσω 2 γεμιστήρες ενωμένους. Άρα και την πρόθεση να τα χρησιμοποιήσουν είχαν και τη γνώση, και είχαν και εξτρά δασκάλεμα για μικρά κολπάκια του στυλ "ένωσε τους γεμιστήρες"...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/2/13 23:43

    Αν τα χρησιμοπιουσαν τα κολοπαιδα τι θα λεγαμε?Καλα τους κανανε και τους σαπισανε.Οπου κι αν εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/2/13 23:55

    8/2/13 - 10:42 μ.μ. Ποιος σου είπε ότι μιλάνε για σένα; ΕΣΥ έπρεπε να μιλάς για αυτά τα παιδιά και απέτυχες παταγωδώς.. Αυτή είναι η αισχρή αλήθεια και γι αυτό είπαν να μιλήσουν από μόνα τους.. Και ΝΑΙ έχεις δικαίωμα ψήφου και γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε αγαπητέ.. Όπως και θα καταλάβεις από το προηγούμενο σχόλιο μου δεν είμαι αντίθετος με την τιμωρία, αντιθέτως.. ΑΛΛΑ τιμωρία δημοκρατική και με στόχο να πάει μακριά η βαλίτσα για όποιον έφταιξε που έφτασαν καλάσνικοφ στα χέρια έφηβων ανθρώπων, ίσως με βλέψεις για καλύτερη παιδεία ώστε να παταχθεί μια και καλή αυτό το φαινόμενο. Σαν να περάσαμε ένα σοκ και πήραμε ένα μάθημα ρε αδερφέ..

    Δύστυχος σαν Έλληνες κολλάμε σε λεπτομέρειες αφήνοντας τα πραγματικά προβλήματα να περνάνε απαρατήρητα. Τα μίντια, η χαμηλή παιδεία αλλά και η έλλειψη κριτικής σκέψης μας φέραν σ αυτό το σημείο. Οι 300 το έχουν καταλάβει πόσο χαζοί και αυτό εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/13 23:58

      συνεχεια: Αδερφέ για να μην στα πολυλογώ πάρε σαν δεδομένο το νεαρό και τον αυθορμητισμό της ηλικίας τους, τις τρέχων καταστάσεις σε όλη την χώρα, το ξεπούλημα των ονείρων όλων μας, το γεγονός ότι δολοφονήθηκε ένας φίλος τους από αστυνομικό, ότι αυτοί που έπρεπε να πρωτοστατούν για τα δικαιώματα των νέων πρωτοστατούν μόνο για το συμφέρον τους και μπες , αν μπορείς, στην θέση τους. Τι εμπιστοσύνη έχεις στο όλο σύστημα και γιατί να μην θές να το κάψεις; Πόσο μάγκας θα αισθανόσουν στα 20 σου με ένα καλάσνικοφ στα χέρια;

      Το ξαναλέω δεν λέω όχι στην τιμωρία, λέω να μην χάνουμε τον πολιτισμό μας.. γιατι ναι, δες τα παραπάνω σχόλια.. Ο ενας φωνάζει για τρομοκράτες και τίποτε άλλο, ο άλλος λέει οτι έπρεπε να τους ρίξουν καμιά σφαίρα και τίποτε άλλο.. Διακρίνεις πολιτισμό πουθενά; Διακρίνεις που έχουν κολλήσει όλοι; ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ!!! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΑΛΛΑ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΣΦΑΙΡΕΣ:::

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/2/13 06:51

    Να σου πω τι βλέπω; Μια πόλωση της κοινωνίας στα άκρα: Οι "αποδώ" κι οι "αποκεί". 2 στρατόπεδα, που αποτελούνται κατά βάση από ίδιους ανθρώπους, με τα ίδια προβλήματα, με την ίδια ακριβώς συμπεριφορά σαν πολίτες, αλλά βλέπουν την κατάσταση ο καθένας πίσω από το δικό του παραμορφωτικό γυαλί: ο ένας βλέπει τον Κορκονέα σα δολοφόνο, ο άλλος περίπου σαν ήρωα - ή τουλάχιστον "καλά του έκανε". Ο ένας πάλι βλέπει τον κουκουλοφόρο που σπάει, καίει, σκοτώνει εν ονόματι των "ιδανικών" σαν αγωνιστή, ο άλλος σα δολοφόνο. Προσωπικά, και τον Κορκονέα και τον Ρωμανό και τον Κουφοντίνα και το Μαζιώτη κι όλο το κακό συναπάντημα τους θέλω εκτός κοινωνίας, όπου τοποθετούνται από μόνοι τους με τις πράξεις τους. Το αν ο ένας εκ των υστέρων επιδιώκει ελαφρυντικά στο ότι έχει ανήλικα παιδιά (Κορκονέας) με αφήνει παγερά αδάφορο - να τα σκεφτόταν πρώτα μόνος του. Το ότι ο άλλος (Ρωμανός) έχει σημαδευτεί από την δολοφονία του φίλου του, επίσης.

    Όσο για το "φταίω εγώ, φταις εσύ, φταίει η κοινωνία", στο πάρα πολύ αφηρημένο ίσως. Συγκεκριμένα, φταίνε οι ίδιοι, έχοντας την ευθύνη των πράξεών τους, όντας ενήλικες, και πόσο μάλλον έχοντας εμπειρία του πού μπορεί να οδηγήσει αυτή η πράξη, φταίνε οι γονείς τους που τους μεγαλώσαν έτσι, αντί να τους μάθουν ότι στα 20 με το καλάσνικοφ στα χέρια δεν είσαι μάγκας αλλά μαλάκας, και τώρα είναι περήφανοι για τα καμάρια τους και τσιρίζουν γιατί ο Νικολάκης, οι Δημητράκηδες κι ο Γιαννάκης τρώνε μπάτσες - αν τρώγαν ανθρώπους, έφταιγε ο Κορκονέας και η κοινωνία. Το καλοκαίρι δικαιολογούσαν το φόνο γιατί ήταν ο "ψόφιος βλάκας της Πάρου", στη Μαρφίν έφταιγε ο Βγενόπουλος και οι ίδιοι οι καμένοι γιατί δεν απεργούσαν αλλά δούλευαν (!!!). Εμετός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/2/13 08:25

    Ο Συριζα είναι υποστηρικτής της τρομοκρατίας και των κουκουλοφόρων, και πίσω από την δολοφονία που έγινε στην marfin πάλι ο Συριζα ήταν κρυμμένος. Και τότε που είχαν σπάσει τα πάντα στην Αθηνα και κρύφτηκαν μέσα στα πανεπιστήμια, παιδιά του Συριζα ήταν και είχαν στήσει γιάφκα λόγο του ασύλου. Από την ώρα που βγήκε δεύτερο κόμμα όλα και όλοι ξαφνικά ηρέμησαν ως διά μαγείας....τυχαίο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/2/13 10:52

    ναι καλα τους κανανε ποιος θα βαρεσει ετσι τους αλλους αναρχικους που καταργουνε το επιδομα ανεργιας για εμας τους εποχιακους καταδικαζοντας μας να ζησουμε το 13 και το 14 με 6 μηνιατικα το χρονο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/2/13 12:13

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/2/13 10:19

    Σας βλέπω οργισμένους με το θέμα...
    Τα παιδιά είναι λίγο μικρότερά σε ηλικία από μένα, παιδιά τα οποία αντί να στήνονται τα Σάββατα σα τα πρόβατα έξω από τα διάφορα clubs είχαν τα κότσια να στραφούν απέναντι σε αυτό το σύστημα ανομίας και σαπίλας και να το πολεμήσουν με τον τρόπο που τα ίδια έκριναν σωστό όταν γύρω τους όλοι αδρανούν. Δεν ήταν εκτόνωση, ήταν αντίδραση. Κι όπως συνέβη και με τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008, η κακοποίηση και τα βασανιστήρια που δέχτηκαν δεν ήταν ατύχημα, ήταν η ουσία του κράτους. Ενός κράτους που με επιτάξεις, σπάσιμο καταλήψεων, πανταχού παρούσα αστυνόμευση και βασανιστήρια ασκεί πρωτοφανή τρομοκρατία παραπλανώντας το λαό μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ που εκπέμπουν παράνομα χρησιμοποιώντας δημόσιες συχνότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/2/13 14:16

      ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΡΦΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ,ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝΝ, ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *