ροή ειδήσεων

Σάλος με το νέο βιντεοπαιχνίδι του Σατανά!!!

Ήρθε και στην Ελλάδα και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων
Όλα τα είχαμε δει. Τελετές λατρείας, σειρές εκπομπών, βιβλία, ακόμη και εκκλησία του Σατανά. Ποιος ήξερε ότι ο γιος του Διαβόλου πλέον έχει γίνει και βιντεοπαιχνίδι; Απίστευτο; Ναι, είναι πέρα για πέρα αληθινό! Ο γιος του Σατανά...
βρίσκεται σε ένα «αθώο παιχνίδι» (!) που έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα και, όπως είναι επόμενο, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Σοκ και δυνατές φωνές διαμαρτυρίας. Το βιντεοπαιχνίδι με το «γιο του Σατανά» κυκλοφορεί πλέον και στην αγορά της χώρας μας, προκαλώντας τη μήνη του χριστεπώνυμου πλήθους. Μικρά παιδιά θα μάθουν τον Lucius, ο οποίος, σύμφωνα με το παιχνίδι, είναι ο γιος του Διαβόλου (son of the Devil) και μέσα σε λίμνες αίματος καλείται να κυριαρχήσει στον κόσμο! Απίστευτα πράγματα, που δυστυχώς είναι πραγματικότητα.

Ένα μικρό αγόρι, σε ηλικία 6 ετών, σύμφωνα με την υπόθεση και το εγχειρίδιο της κατασκευάστριας εταιρείας, μαθαίνει ότι είναι ο γιος του Διαβόλου (!), μετά από εμφάνιση του τελευταίου, ο οποίος ενημερώνει το παιδί πως έχει αποστολή να εξουσιάσει τον κόσμο!

Πώς θα γίνει αυτό; Εξολοθρεύοντας αρχικά τους οικείους του και κατόπιν τους πάντες που στέκονται εμπόδια στα σχέδια του Σατανά! Αν οιοσδήποτε παρατηρήσει το σχετικό βίντεο προώθησης, εύκολα θα διαπιστώσει πως το εν λόγω παιχνίδι, που κυκλοφορεί παγκοσμίως για να… διασκεδάσει παιδιά και μεγάλους, εμπεριέχει πάμπολλα σατανιστικά μηνύματα και προκαλεί τρόμο και αποστροφή.

Η υπόθεση και οι καταγγελίες

Στο βιντεοπαιχνίδι, ο παίκτης ως Αντίχριστος πρέπει να αποκτήσει μαγικές ικανότητες και να σκοτώσει όλα τα μέλη του σπιτιού. Το θέμα δηλαδή είναι ένα εξάχρονο αγόρι που πραγματοποιεί φόνους με φρικιαστικό τρόπο για να ευχαριστήσει το Διάβολο! Επίσης, στους κανόνες του βιντεοπαιχνιδιού, ο παίκτης πρέπει να γυρνάει τους σταυρούς ανάποδα μέσα στο σπίτι!

«Το παιχνίδι δεν κρατάει προσχήματα. Ο κύριος χαρακτήρας είναι ο γιος του Σατανά και εκτελεί μια σειρά από δολοφονίες για να δώσει ψυχές στον Διάβολο. Από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού γίνεται εκτεταμένη προώθηση του σατανισμού, του αποκρυφισμού και του Αντίχριστου», υπογραμμίζουν οι καταγγέλλοντες και ζητούν από την Εκκλησία της Ελλάδας να αντιδράσει, αφού, όπως επισημαίνουν, δεν είναι δυνατόν να προπαγανδίζεται με αυτό τον φρικτό τρόπο ο Αντίχριστος και να μην μιλάει κανείς. Απαιτούν κινητοποιήσεις και μάλιστα άμεσες, αφού, όπως υποστηρίζουν, «πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει πολύ».

«Παιχνίδια» σκοτεινών δυνάμεων για 7άχρονα

Το βιντεοπαιχνίδι με τον Διάβολο δεν είναι το μοναδικό. Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί παιχνίδι για… 7άχρονα παιδιά, τα οποία έχουν αδυναμία στα μεγάλα «μυστικά της μαγείας». Οι καταγγελίες και για το εν λόγω παιχνίδι από γονείς είναι πάρα πολλές. «Αρχικά υπάρχει η δικαιολογημένη περιέργεια των παιδιών. Γλυκαίνονται με τον κόσμο της μαγείας και, όπως είναι φυσικό, κάνουν τα πάντα για να περάσουν στο επόμενο στάδιο», υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες, ενώ «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» πως αν τα παιδιά εντρυφήσουν, θα θέλουν να ασχοληθούν πιο πρακτικά και βήμα βήμα θα οδηγηθούν στη Σατανολατρεία!

Οι γονείς καταγγέλλουν πως το εν λόγω «παιχνίδι» προβάλλει και προωθεί, μεταξύ άλλων, μάγους, ξόρκια, μονομαχίες με άλλους μάγους, δαίμονες, σκοτεινές δυνάμεις, δράκους, πύρινες φλόγες κι ένα σωρό άλλα σύμβολα, τα οποία παραπέμπουν σε σατανικές αποτυπώσεις. «Πρόκειται για ένα αισχρό, προπαγανδιστικό “τουρ” στη Σατανολατρεία, που παρουσιάζεται ως παιχνίδι!», υποστηρίζουν και καλούν όσους γονείς δεν το γνωρίζουν να προσέξουν και να μην διανοηθούν να αγοράσουν στα παιδιά τους παρεμφερή παιχνίδια με «άρωμα» Σατανολατρείας!

Απλές φάρσες ή τελετές;

Τελευταία, πολλές είναι οι καταγγελίες, ιδιαίτερα στην περιοχή της νότιας Ελλάδας, περιστατικών με τελετές που παραπέμπουν σε μαύρη μαγεία και σατανισμό. Τα, αν μη τι άλλο, «περίεργα» περιστατικά, με τις ανησυχητικές και φρικιαστικές καταγγελίες, παρουσιάζονται κυρίως μέσω ιστοσελίδων, αφού οι τοπικές αρχές δεν τα καταχωρίζουν και τα χαρακτηρίζουν «αστεϊσμούς και πλάκες» από 20άχρονα και 25άχρονα παιδιά…

Τα περιστατικά που έχουν έρθει στο προσκήνιο, τους τελευταίους μήνες, συνήθως γίνονται αντιληπτά από ανθρώπους στο πλαίσιο επίσκεψής τους σε αποθανόντα συγγενικά πρόσωπα σε κοιμητήρια, οι οποίοι αντικρίζουν βεβηλωμένους τάφους, καταστραμμένους μαρμάρινους σταυρούς και καντήλια, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις η φρίκη μεγιστοποιείται. Κι αυτό γιατί γίνεται αντιληπτό πως έχουν αφαιρεθεί μέρη της σορού του θανόντα!

Η News φέρνει σήμερα στο προσκήνιο της δημοσιότητας δύο καταγγελίες, οι οποίες αφορούν σε βεβήλωση τάφων και τελετές, οι οποίες προσομοιάζουν με τελετές λατρείας του Σατανά και παγανιστικές εκδηλώσεις!

Η πρώτη αφορά σε βεβήλωση τάφων σε κοιμητήριο μεγάλης πόλης της Πελοποννήσου όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, άγνωστοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να καταστρέψουν την άνω πλάκα και επειδή δεν τα κατάφεραν, κατέστρεψαν τον ιερό σταυρό, τα καντήλια, όπως επίσης τις φωτογραφίες τον θανόντων και τα διακοσμητικά φυτά. Στην ίδια περιοχή υπήρξε και νέο περιστατικό, πιο φρικιαστικό. Οι βέβηλοι, πριν από έναν μήνα περίπου, κατέστρεψαν έναν παλαιό, μάλλον εγκαταλειμμένο τάφο και, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, μέρη της σορού είχαν αφαιρεθεί!

Τα απολεσθέντα οστά βρέθηκαν, μάλιστα, σε τοποθεσία κοντά στο νεκροταφείο από κάτοικο της περιοχής, μαζί με κεριά, υπολείμματα νεκρών ζώων στο έδαφος καθώς και περίεργα σύμβολα!
Την ίδια ημέρα, στο τοπικό νοσοκομείο, στις 6 το πρωί, σύμφωνα με μαρτυρία εφημερεύουσας νοσηλεύτριας, νεαρός 33άχρονος εισήχθη σε κατάσταση σοκ ζητώντας βοήθεια. Είχε βασανιστεί, κακοποιηθεί και έφερε ουλές στην πλάτη, ενώ εντύπωση έκανε πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του δεν εξήγησε και δεν ήθελε να αναφερθεί στο πώς τραυματίστηκε!

Ακόμη ένα περιστατικό φρίκης έλαβε χώρα, σε πιο ερημικό κοιμητήριο, όταν δυο τάφοι βρέθηκαν βεβηλωμένοι. Οι δράστες είχαν σπάσει τον μαρμάρινο σταυρό, στον πρώτο και στον δεύτερο τον είχαν αφαιρέσει! Στην άνω δυτική γωνία του νεκροταφείου βρέθηκαν και πάλι κεριά, καθώς και κρυστάλλινα ποτήρια με περίεργους λεκέδες χρώματος καφέ, όπως και πόδια κόκορα. Βρέθηκαν, επίσης, μία πεντάλφα, ένας κύκλο με ανάποδο σταυρό από κάτω και σε ένα χαρτί γραμμένη η φράση: «I AM INFERNAL AND MY MIND IS IN TORMENT. I WILL RAISE THE DEAD MAKE THE WORLD UNCLEAN». Σε ελεύθερη μετάφραση, δηλαδή: «Είμαι υποχθόνιος και το μυαλό μου είναι στα βασανιστήρια. Θα αναστήσω τους νεκρούς για να κάνω τον κόσμο πιο βρόμικο»! Το ερώτημα για το αν πρόκειται για νεανικές φάρσες ή τελετές αφιερωμένες στο γιο του Διαβόλου παραμένει αναπάντητο…
sarotiko


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/13 18:51

    γουσταρω!πως λεγεται και που μπορουμε να το βρουμε αυτο το παιχνιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/13 18:41

    Εαν αυτο το παιχνιδι προοριζεται για παιδια απο 7 ετων και πανω, καλα θα κανουν ολοι αυτοι οι γονεις που διαμαρτυρονται να μην το αγορασουν στα παιδια τους. Γιατι το θεμα δεν ειναι τι μας προωθουν το θεμα ειναι τι αγοραζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/2/13 20:07

    παιχνιδάρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *