ροή ειδήσεων

Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων στο κυνοκομείο Ρόδου

Αγαπητοί Συμπολίτες μας,
Το επόμενο διαστημα θα ακολουθήσουν δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζωων στο κυνοκομειο Ρόδου ,θα θελαμε να παρακαλεσουμε ολους εσας τους φιλοζωους...
που φροντίζετε αδέσποτα στις γειτονιές σας (γάτες και σκύλους) να μας πάρετε τηλέφωνο πρωινές ώρες απο 09:00-14:00 στο 22410-69476 για παραπάνω λεπτομέρειες. Να τονίσουμε πως οικόσιτα ζωα δεν μπορούν να στειρωθούν !!


Με εκτίμηση
Φιλοζωική Ρόδου
22410-69476


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/2/13 20:26

    nice exo 4 adespotes pou exoun genisi apo 1 fora i kathe mia edo sti gitonia na tis pao gia stirosi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/14 15:22

    και μεις που μαζεψαμε αδεσποτο απο το δρομο και το χουμε σπιτι μας τοτε τι? να παμε να πληρωνουμε κτηνιατρους για να μας το στοιρωσουνε?? μετα παραπονιεστε για τα αδεσποτα και κλεγεστε.... αυτα που μαζεψαμε απο τον δρομο ουτε λογος για στηρωση ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/14 16:39

      Απο τη στιγμη που αποφασισες να υιοθετησεις ενα ζωο απο το δρομο σημαινει οτι υιοθετεις και τη δεσμευση να το φροντιζεις . Με οτι περικλυει αυτο. Το ζωο παυει να ειναι αδεσποτο. Ειναι πρωην αδεσποτο που πλεον ανηκει στην οικογενεια σου. Το να στερεις τη στειρωση απο ενα αδεσποτο για να στειρωσεις τζαμπα το δικο σου με τη δικαιολογια οτι καποτε ηταν αδεποτο ειναι πολυ αδικο και απερισκεπτο. Η υιοθεσια ζωου γινεται συνειδητα. Το κανεισ επειδη το θες. Ας αναλοβει ο καθενας τις ευθυνες του. Στο κατω κατω δεν ακουσα κανεναν γονεα που υιοθετησε παιδι να λεει στον παιδιατρο φροντισε το τζαμπα γιατι το πηρα απο ορφανοτροφειο... Αυτα ειναι δικαιολογιες καμουφλαρισμενων τζαμπατζιδων. Εμενα ο κτηνιατρος μου δεν μου αρνηθηκε να του πηγαινω ενα 50 αρικο το μηνα για να ξοφλησω τα 200е. Ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων , Αν βαζεις τον καφε και τη δοση για το iphone πανω απο την ευθυνη για το σκυλο σου εε ναι τοτε δεν εχεισ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/3/14 17:45

      akrivws!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/14 16:28

    ρε παιδια αυτα που εχουμε υιοθετησει απο το δρομο ειναι καπως πιο προστατευμενα και δεν μπορουν να ζευγαρωσουν ωστε να δημιουργηθουν κι αλλα ανεπιθυμητα κουταβια..ενω τα αδεσποτα ζωα ζευγαρωνουν και γεννανε ανεξελεγκτα..αυτα εννοειται πως εχουν προτεραιοτητα! μακαρι να καταφερουμε μια μερα να μην υπαρχουν αδεσποτα ωστε να στειρωνουν οι εθελοντες κτηνιατροι τα πρωην αδεσποτα που εχουν υιοθετηθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/14 14:36

    εμας μας ρωτατε ομως αν εχουμε 150 ευρω να παρουμε το αδεσποτο που μαζεψαμε σπιτι μας και να παμε με τοσα λεφτα να του κανουμε στοιρωση??? ελα γιατι και οι κτηνιατροι εδω στη ροδο απατεωνες ειναι με τοσα λεφτα που ζητανε για μια στειρωση.καλα κανουν και στοιρωνουν τα ζωα του δρομου και συμφωνω αλλα εγω αναγκαζομαι καθε φορα που εχει ιστρο να μενω στο σπιτι και να μην μπορω να βγαλω το σκυλι μου βολτα.και ολα αυτα γιατι δεν εχω λεφτα για να την στοιρωσω. τουλαχιστον θα παρακαλουσα την φιλοζωικη και τους γιατρους της αν μπορουσαν τουλαχιστον να κανουν μια μικρη διευκολυνση και σε μας!!! εστω με καποιο μικρο χρηματικο ποσο η καποια δωρεα τροφης που θα εκανε ο καθε ανθρωπος που θα ηθελε να στοιρωσει το παιδι του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/14 15:16

    Θα ηθελα ν ρωτησω το κυνοκομειο γιατι δεν κανετε ενα φιλοζωικο bazzar να βοηθησουμε κ εμεις χρηματικα οσο μπορουμε κ εσας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *