ροή ειδήσεων

Τουρισμός: Προβληματισμός για τη γερμανική αγορά...

Οι Γερμανοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν με μεγάλο σκεπτικισμό το ενδεχόμενο διακοπών στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του ινστιτούτου ΒΑΤ.
Αν και το ποσοστό των Γερμανών που έχει ήδη αποφασίσει για τις διακοπές του... σύμφωνα με την έρευνα είναι χαμηλό (34%), και αυτό μας δίνει ελπίδες, η Ελλάδα έχει κατρακυλίσει στο 0,8% και στην ένατη θέση, έναντι 1,7% που ήταν πέρυσι και μια θέση που συνήθως είχαμε στην πεντάδα.
Σημειώνεται ότι η χώρα μας για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες δεν θα συμμετάσχει στο τρέχον εξάμηνο σε σειρά τουριστικών εκθέσεων στην Γερμανία...

Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία και Κροατία αποτελούν την πρώτη τετράδα, με την Γερμανία να παραμένει μακράν ο πρώτος προορισμός επιλογής, δίνοντας έτσι το στίγμα του πως θα κινηθούν φέτος οι Γερμανοί.
Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δημοσίευμα της Die Welt, οι Γερμανοί γυρνούν την πλάτη στην Ελλάδα, λόγω των γνωστών προβλημάτων αλλά και της αίσθησης ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι.
Σύμφωνα δε με τον επιστημονικό διευθυντή του BAT Ulrich Reinhardt, η εικόνα για την Ελλάδα παραμένει πολύ αρνητική στο γερμανικό κοινό.
money-tourism

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *