ροή ειδήσεων

Συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω να τα παίρνει από Πακιστανό!

"Βρωμιάρης" αστυνομικός - ντροπή για το Σώμα
Από σοκ σε σοκ πορεύεται σήμερα η Αστυνομία καθώς μετά τις συλλήψεις στην Χαλκίδα πρώην εκαμίτη ως επικεφαλής συμμορίας εκβιαστών, έρχεται να σκάσει μια βόμβα διαφθοράς και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο και πάταγο....
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στα χέρια των αδιάφθορων έπεσαν σήμερα αστυνόμος Β', διοικητής σε τμήμα της δυτικής Αττικής και συνταξιούχος αστυνομικός είχαν οργανώσει μαζί με μικρό αριθμό άλλων παρατρεχάμενων συμμορία συστηματικών εκβιασμών ξένων επιχειρηματιών που είναι κατά βάση ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Σ΄αυτούς απευθύνονταν και με πρόσχημα την επιβολή προστίμων της τάξης των 10.000, ζητούσαν ανταποδοτικά το ποσό των 2.000 ευρώ προκειμένου να μην προχωρήσουν στην καταγραφή των υποτιθέμενων παραβάσεων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε γράψει σχετικά το bloko.gr στις 25 Ιανουαρίου τα ακόλουθα εξής:

"Νέες και μάλιστα σωρηδόν αυτή τη φορά καταγγελίες για την δραστηριοποίηση δικτύου αστυνομικών που επικαλούμενοι τις ιδιότητες τους εκβιάζουν μετανάστες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η ΚΕΕΡΦΑ επιχειρεί αυτή την περίοδο να συστηματοποιήσει τις καταγγελίες και από τις περιγραφές των ατόμων που επικαλούνται την

αστυνομική ιδιότητα όπως επίσης και από τον τρόπο που ασκούν τις εκβιαστικές πιέσεις (η συνήθης όπως σημειώνεται τακτική είναι η παρακράτηση του διαβατηρίου), ώστε να τα κωδικοποιήσουν και όπως έκαναν στο παρελθόν, να τα παραδώσουν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές."

Το εντυπωσιακό είναι παρά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης το βρόμικο ένστολο κύκλωμα εξακολουθούσε την δράση και τους εκβιασμούς και μάλιστα, σε μία περίπτωση πήραν τηλέφωνο τον επιχειρηματία την ώρα που ... έδινε κατάθεση!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώνεται ότι μία μικρή μειοψηφία διεφθαρμένων αποστημάτων έρχεται να αμαυρώσει το έργο και την προσπάθεια που καταβάλεται ομαδικά και κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες από σχεδόν το σύνολο του υπόλοιπου προσωπικού.
πηγή: bloko.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/2/13 14:18

    ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ?????????????????

    ΧΑΑΑΑΑ!!!! ΑΠΟ 'ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ'?? ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ??? ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, ΤΟΝ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ??? ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΙΟΙ!!!

    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *