ροή ειδήσεων

Ξεκίνησε η ανάπτυξη

Πρώτο θέμα έγινε χτες η Ελλάδα σε όλα τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού με τη δωρεάν διανομή τροφίμων –σε ένδειξη διαμαρτυρίας- από παραγωγούς αγροτικών...

προϊόντων έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Οι παραγωγοί φώναζαν «Ζήτω η αναρχία κουφάλες» και πυροβολούσαν με Καλάσνικοφ στον αέρα.

Εκατοντάδες άνθρωποι έσπρωχναν ο ένας τον άλλον και έπαιζαν ξύλο για ένα μαρούλι, βοηθώντας στο να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ ιδιαίτερη ζήτηση είχαν τα προϊόντα των παραγωγών από τα Ζωνιανά.

Η ιδέα για τη δωρεάν διανομή τροφίμων ήταν της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, που δήλωσε πως τα ξένα ΜΜΕ θέλουν μόνο εικόνες πείνας και εξαθλίωσης από την χρεοκοπημένη Ελλάδα –αφού δεν τους συγκινεί πια η Ακρόπολη και το συρτάκι-, οπότε αποφάσισε να στήσει αυτό το σκηνικό ζούγκλας με εκατοντάδες κομπάρσους να υποδύονται τους πεινασμένους που θέλουν απεγνωσμένα ένα λάχανο, ώστε να γίνει η Ελλάδα πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου και να προσελκύσει εκατομμύρια τουρίστες.

Βέβαια, αυτές οι εικόνες μπορεί να τρομάξουν τους τουρίστες και να μην έρθουν στην Ελλάδα επειδή θα φοβούνται πως οι πεινασμένοι θα τους φάνε ζωντανούς.

Από την άλλη, είναι βέβαιο πως η Ελλάδα θα γίνει ο πρώτος προορισμός για σεξοτουρισμό στον πλανήτη, αφού οι καυλοπυρέσσοντες τουρίστες θα σκεφτούν, πως αν κάνουν έτσι οι Έλληνες για ένα μπρόκολο, θα τους πηδάς με αντάλλαγμα ένα μανταρίνι και θα τα καταπίνουν. Τα κουκούτσια.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες του τουρισμού ας προετοιμαστούν για μεγάλα παζάρια το καλοκαίρι, αφού -μετά από αυτές τις εικόνες- οι τουρίστες θα θέλουν να αγοράσουν γούνες και χρυσαφικά, και να πληρώσουν με τρία καρότα.

Εν τω μεταξύ, έξαλλα είναι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής επειδή οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών δεν μοίρασαν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες αλλά και σε μετανάστες.

Η Χρυσή Αυγή φοβάται πως αν συνεχιστούν αυτές οι πρωτοβουλίες των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, θα χάσει τους πελάτες της που θα ψηφίσουν το Αγροτικό Κόμμα επειδή θα τους δελεάσει με δωρεάν αγγούρια, κουνουπίδια και κολοκυθάκια.

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα της διανομής τροφίμων και τον διεθνή διασυρμό της χώρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε στα ξένα μέσα πως οι εικόνες με τους εκατοντάδες απελπισμένους που τσακωνόντουσαν για ένα ματσάκι μαϊντανό δεν ήταν αληθινές αλλά αποτέλεσμα Photoshop από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: pitsirikos.net


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *