επικαιρότητα

Ολάντ: Δεν ήρθα να πουλήσω εξοπλισμούς, αλλά για να δείξω αλληλεγγύη

Δεν ήρθα για να πουλήσω εξοπλισμούς ήρθα για να δείξω αλληλεγγύη και για να βοηθήσω να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά...

«Ήρθα κομίζοντας ένα μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης» είπε ο Γάλλος πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι στόχος της επίσκεψής του είναι να κινητοποιήσει τις γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα και να ενισχύσουν την εδώ παρουσία τους.
Η σημερινή μου επίσκεψη, σημείωσε ο Φρ. Ολάντ, σηματοδοτεί την στήριξη της Γαλλίας και την εμπιστοσύνη για την δράση της ελληνικής κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας, ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα ήταν πάντα στο πλευρό των Γάλλων σε όλες-ακόμη και στις δυσάρεστες πλευρές της ιστορίας μας. «Όταν ακούω τους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες να μιλούν γαλλικά πείθομαι ακόμη περισσότερο» σημείωσε.
Η Γαλλία από την αρχή στήριξε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ τόνισε επίσης ο Φρανσουά Ολάντ. Έπρεπε να γίνουν μεταρρυθμίσεις και θυσίες, αλλά θα πρέπει να δώσουμε στην Ελλάδα κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να πετύχει.

ΠΗΓΗ: Εθνος

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/13, 12:03 μ.μ.

    Ο χρόνος θα δείξει για ποιά "αλληλεγγύη" μιλάτε κύριε Ολάντ, έως σήμερα πάντως είδαμε την "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη" τόσο στα οικονομικά όσο και στα "Εθνικά" μας προβλήματα. Δεν υπάρχουν δυστυχώς Ευρωπαίοι ΗΓΕΤΕΣ που θα κοιτάξουν τον λαό όπως αναφέρεται και στο καταστατικό της ΕΕ, το κεφάλαιο σας εξουσιάζει και σ'αυτο είσαστε όλοι υποδουλωμένοι. Τον πλούτο της χώρας μου ζητάτε εναντι πινακίου φακής όλοι εσείς οι "εταίροι" και τρώγεστε ποιός θα τον πρωταρπάξει. Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης