ροή ειδήσεων

Προετοιμάζονται φορολογικές φυλακές. Θα συλλαμβάνεστε παντού!

Δυστυχώς οι πολίτες της Ελλάδος δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει τι διατάξεις υπάρχουν οι οποίες έχουν ψηφιστεί και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η κυβέρνηση βάζει μέτρα γνωρίζοντας φυσικά ότι δεν μπορεί να πληρώσει ο Έλληνας πολίτης τους φόρους και τα χαράτσια... που έχουν επιβληθεί, το πρώτο μέτρο είναι να ξεκινήσουν άμεσα κατασχέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα, μηχανάκια, μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις, ακόμα και παιδικά καροτσάκια.

του Κώστα Βουκελάτου

Το χειρότερο μέτρο όμως είναι να σου στερήσουν την προσωπική σου ελευθερία με δόλο για να σε κάνουν να πληρώσεις φόρους και χαράτσια από λεφτά που δεν έχεις. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι εάν χρωστάει και δεν έχει να πληρώσει με αυτόφωρες διαδικασίες θα συλληφθεί μέσα στο σπίτι του, στην εργασία του, στον δρόμο και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη και θα καταδικάζεται ακόμα και για 3, 5 η 10.000€.

Έχει ψηφιστεί από τον πρώην αποτυχημένο (και κατά δήλωση του) Υπουργό οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου ένας νόμος που λέει ότι εάν δεν έχεις να πληρώσεις τα χρέη σου στην εφορία για 20 μήνες από την ημέρα της οφειλής μπορώ να σε συλλάβω. Επεκτείνει δηλαδή τα όρια του αυτοφώρου για 20 μήνες κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα κράτος στον κόσμο παραβιάζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις;

Το κράτος είναι αδιάφορο που σου καταστρέφει την ζωή ανεξάρτητα εάν για το ίδιο σε έχει φτάσει σε τέτοια αδυναμία και θα σε οδηγήσει για να σε εκβιάσει και στην φυλακή. Έχουν γεμίσει τα δικαστήρια με μικροφειλέτες δεμένους με χειροπέδες σαν εγκληματίες που περιμένουν να δικαστούν και να καταδικαστούν βάση του νόμου Παπακωνσταντίνου, η δικαιοσύνη όμως πιο σοβαρή από το κράτος δίνει στην πλειοψηφία των δεμένων με χειροπέδες μικροφειλετών μια ευκαιρία και σε περίπτωση δεύτερης σύλληψης τότε θα οδηγούνται αναγκαστικά στην φυλακή.

Αυτός ο όγκος μικροφειλετών που θα οδηγούνται εκβιαστικά στην φυλακή έχει αναγκάσει την κυβέρνηση μετά από απαίτηση φυσικά και της ΤΡΟΙΚΑ να σκέφτεται την κατασκευή φυλακών για οφειλέτες στο δημόσιο και όχι φυσικά την κατάργηση η βελτίωση του νόμου Παπακωνσταντίνου κάτι που θα έκαναν σοβαροί άνθρωποι σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε περίοδο υφέσεως που η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση Σαμαρά έχει δημιουργήσει, το κράτος απειλεί με φυλακές και κατασχέσεις τους πολίτες του σαν συμμορία εκβιαστών που αντί να του δίνει αέρα να αναπνεύσει του παίρνει και την τελευταία αναπνοή.

Ο νόμος ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ του αποτυχημένου πρώην Υπουργού Οικονομικών Παπακωνσταντίνου ψηφίστηκε και εφαρμόζεται, η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να τον εφαρμόζει κάτι που σημαίνει ότι έχει τις ίδιες ευθύνες με τον αποτυχημένο πρώην Υπουργό Οικονομικών τα συμπεράσματα δικά σας.
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/13 22:37

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΊΓΟΥΝ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/2/13 22:38

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΑΡΑΛΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/13 09:30

    ααααντε...μπας κ φαω κανα πιατο φαι...διοτη ετσι οπως ζουμε...οκογενειες φτασανε να μοιραζοντε 2 μεριδες στα 4...οποτε καλυτερα φυλακη κ ο καθενας τη μεριδα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/13 13:59

    Τουλάχιστον να μας βάζουν οικογενειακώς σε διπλανά κελιά!
    Φαγητό, ύπνος, ντύσιμο, στέγαση, φως, νερό... Μιά χαρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *