ροή ειδήσεων

Βρέθηκε η αγνοούμενη Μαντλίν; Κοριτσάκι στη Νέα Ζηλανδία κάνει εξετάσεις DNA!

Iδιαίτερα έχει απασχολήσει τον τελευταίο μήνα τις Αρχές της Νέας Ζηλανδίας ένα κορίτσι που έχει φοβερή ομοιότητα με την μικρή βρετανίδα Μαντλίν που εξαφανίστηκε στο Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας τον Μάιο του 2007. ...
Η Σκότλαντ Γιαρντ, σε συνεννόηση με τις αρχές της Ν. Ζηλανδίας ζήτησε δείγμα από το αίμα της για ταυτοποιήσει εάν πρόκειται για το ίδιο κορίτσι. Πέρα από την απίστευτη ομοιότητα που παρουσιάζει το κοριτσάκι με τη Μαντλίν, ένα μικρό σημάδι στο μάτι της είναι ίδιο με εκείνο του άτυχου κοριτσιού που ενισχύει ακόμη περισσότερο τις υποψίες της Ασφάλειας του Κουίνστάουν. Οι αρχικές έρευνες μάλιστα περιελάμβαναν συνεχή επιτήρηση πέντε ημερών με ανακρίσεις του πατέρα και εξονυχιστικό έλεγχο στο σπίτι του από την Αστυνομία.

Η Κέιτ και ο Γκέρυ Μακάν δεν έχουν παρατήσει τον αγώνα τους για την εύρεση της κορούλας τους. Δίνουν σταθερή μάχη με ενημέρωση σε κάθε σημείο της γης. Έχουν φτιάξει μέχρι και ψηφιακή φωτογραφία, σε συνεργασία με τις Αρχές για το πώς θα είναι η κόρη τους 6 χρόνια μετά. Η μητέρα της Μαντλίν έγραψε βιβλίο για την κόρη της που έχει κάνει πωλήσεις πάνω από 1.000.000, ενώ τα έσοδα έχουν πάει για την έρευνα της εξαφάνισης. Από την άλλη, οι πορτογαλικές Αρχές έχουν αφήσει την υπόθεση στον φάκελο από το 2008.

Κλίκαρε τις φωτογραφίες για να δεις την ομοιότητα των κοριτσιών αλλά και πώς θα ήταν η Μαντίλ σήμερα σύμφωνα με την αστυνομία:
 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *