ροή ειδήσεων

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

7 Μαρτίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20::00, Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Παραδεισίου, θα γιορτάσει τη Τσικνοπέμπτη στη... Λέσχη των Προσκόπων με ζωντανή μουσική, φαγητό ποτό και πλούσια λαχειαγορά

9 Μαρτίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 5:30, ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Παραδεισίου διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι, μουσική, χορό και ξεφάντωμα, στο εστιατόριο «Παράδεισος» του κ. Ιωάννη Αφεντούλη.

16 Μαρτίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 16:00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «Βιλλανόβα» διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι, για μικρούς και μεγάλους, με μουσική, χορό και ξεφάντωμα στο Πνευματικό Κέντρο Παραδεισίου.

17 Μαρτίου 2013, ημέρα Κ υριακή και ώρα 14:30, η Δημοτική Κοινότητα Παραδεισίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους και Φορείς του χωριού μας, θα πραγματοποιήσουν το αποκριάτικο καρναβάλι με παρέλαση αρμάτων, μουσική και πολύ ξεφάντωμα, στον κεντρικό δρόμο «Λεωφόρος Δημοκρατίας».

18 Μαρτίου, Καθαρά Δευτέρα : Εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας στο χώρο του Σκοπευτηρίου στην περιοχή «Καλαμώνας», με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Δαμαρτιάς.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *