ροή ειδήσεων

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ - ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΣ

ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ
Όλα άρχισαν όταν κατόπιν εντολή του αντιπεριφερειάρχη Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος ενώπιον των επισήμων προέτρεψε τον αστυνομικό διευθυντή....
κ. Αντώνη Βλαχάκη, και του είπε επί λέξη από ότι μάθαμε : "επιτέλους αυτή τη φορά κύριε αστυνομικέ διευθυντά, περιμένουμε να κάνετε το καθήκον σας" ο αστυνομικός διευθυντής μετά την προτροπή Χατζηδιάκου, έδωσε εντολή στον διοικητή ασφαλείας Ρόδου κ. Γιώργο Γεωργακάκο να κάνει της εντολές της Χατζησαλόμης ,ομως ο Γεωργακάκος πήγε στο πλήθος των αγανακτισμένων και αντί να κατευνάσει τα πνεύματα πήγε γεμάτος μίσος και έχθρα προς τους λιγοστούς πατριώτες που αντιστέκονται σε οτιδήποτε αντεθνικό και προδοτικό από μεριάς πολιτικών που δύστυχος στερούνται πατριωτισμού και προσπάθησε να κάνει κουρέλια την Ελληνική σημαία που κρατούσε ένας συνέλληνας!!!!!





Και εκτός τούτου άρχισε να υβρίζει τους αγανακτισμένους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά χτυπήματα από το εξαγριωμένο πλήθος των αγανακτισμένων!!!
Όμως κατάφερε να σκίσει την σημαία του αγανακτισμένου πολίτη πριν την αφήσει !!!
Ιδού η φωτογραφία που αποδεικνύει του λόγου το αληθές,σημειωτέο πως την έσκισε με τα χέρια του!!!



Τώρα να πάμε στο θέμα που αμαύρωσε την φετινή επέτειο της επαναστάσεως του 1821 στην Ρόδο και δεν είναι τίποτα άλλο από την καταστροφική καθεστωτική συμπεριφορά του Φώτη χατζηδιάκου που παρακίνησε την όλη κατάσταση και τα επεισόδια!!!! πως μπορεί να είναι επίσημος ο Χατζηδιάκος που διώκεται και ερευνάτε για οικονομικά εγκλήματα από το ΣΔΟΕ ? κατά του Ροδιακού λαού ανάμεσα των επισήμων??? πώς μπορεί ο "πράσινος δήμαρχος" Κουσουρνάς να είναι ανάμεσα στους επισήμους? ο άνθρωπος που υπόγραψε τηρώντας κομματική πειθαρχεία στην κυβέρνηση ΓΑΠ δύο μνημόνια χαντακώνοντας τον Ελληνικό λαό στους τοκογλύφους της οικουμένης?
Πως μπορεί ο Κόνσολας ο Υψηλάντης να είναι παρόν στους επισήμους που υπόγραψαν και αυτοί το μνημόνιο τρία τηρώντας κομματική πειθαρχία?? θάβοντας τον λαό τους πιο βαθιά!!!
Πως μπορεί ο μητροπολίτης Κύριλλος να είναι ανάμεσα στους επισήμους? ο άνθρωπος που καθε εντολή του χαρίζει την ελληνική υπηκοότητα σε εκατοντάδες βαπτιστήρια Μογγόλους Αλβανούς και άλλους!!
Δεν λένε για τους άλλους και για τα πεκινουά του καθεστώτος στρατιωτικούς που επαναπαυομενοι στους παχυλούς μισθούς απλά βλέπουν την πατρίδα να ξεπουλιέτε και να σφυρούν αδιάφορα!!






Λένε όμως πως δεν είναι μπαχαλάκιδες και δεν είναι με κανένα κόμμα ,είναι ελεύθεροι Έλληνες εθνικοί και εδώ είναι η πατρίδα τους!! και θα είναι εμπόδιο στα σχέδια των προδοτών που θέλουν να ξεπουλήσουν την ιερή τους γη ,αυτοί είναι οι απροσκύνητοι Έλληνες που απέμειναν στην Ρόδο,που τους βλέπετε κάθε φορά εκεί να στιγματίζονται και να κατα συκοφαντουνται από καθεστωτικούς κύκλους, εφημερίδες σαιτ μπλοκς ,αυτών δηλαδή που ακόμα και σήμερα διαφημίζουν τους φονιάδες του λαού μας!!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΔΩ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/3/13 19:50

    ΕΥΓΕ ΑΚΟΥΣΙΛΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/13 19:55

    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΣΟ ΟΣΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/13 20:21

    κανε μια αναρτηση που να μην μπλεκεις την εκκλησια,ρε προβλεψιμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/13 20:34

      Την ιστορία μελέτα, διότι όχι μόνο τον εαυτό σου και την ζωή σου θα κάνεις ένδοξη και χρήσιμη στην κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο. Ιπποκράτης.
      Πάντα αυτά τα "κοράκια" ήταν με το μέρος του "κατακτητή" και ποτέ με τον λαό. Το απέδειξαν άλλωστε περίτρανα στην κρίση που αντί να συμβάλουν με την περιουσία της εκκλησίας απλώς απαίτησαν και πήραν "απαλλαγές" και προνόμια. Διάβασε την Ιστορία σου για να γίνει ένας υπεύθυνος πολίτης.ΟΔ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/13 21:06

    εαν μελετουσες την ιστορια σιγουρα θα ειχες ακουστα κ τον στρατηγο Μακρυγιαννη:Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

    Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

    Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/13 22:08

    Όλα καλά όλα ωραία, καλά τα είπατε και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, αλλα.....γιατί ρε μεγάλε για άλλη μια φορα μάχεσαι κατά του Χριστιανισμού και κατά σε όσους θέλουν να βαπτιστούν Χριστιανοί?????? Εκεί που μας τα χαλάς είναι με την πατρώα θρησκεία σου ρε φιλε και μας την πετάς με πλάγιους τρόπους. Και δεν λες να ξεκολλήσεις και να καταλάβεις ότι αλλου είναι το πρόβλημα και όχι στα πιστεύω του καθενός μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΌΣΤΟ στο ξαναλέω δεν μαχομαιτον χριστιανισμό ξεκολλα,,, εσύ είσαι αυτός που δεν κατανοείς , !!! Κάτσε εκεί εσύ νόστο καλά είσαι !!!ο ελληνικός δρόμος είναι δύσκολος και εσύ δεν θέλεις τα δύσκολα, από ότι φαίνεται;!! Είσαι χριστιανός ;;; Να είσαι φίλε δεν θα που εγώ τίποτα για την θρησκεία σου ,μην δημιουργείς εντυπώσεις!!! Εμείς απλά λέμε τα πράγματα με το όνομα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/13 22:45

      Δεν τα λες με το όνομα τους, και αυτό αποδεικνύεται το ποσα μεσάνυχτα έχεις για τον Χριστιανισμό. Ο οποιοσδήποτε θελήσει να βαπτιστή Χριστιανός εδώ και χιλιάδες χρονια έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και δεν του το στέρησε κανεις έως τώρα. Η θρησκεία μου δεν κάνει επιλογές στο ποιον θα βαπτίσει και ποιον όχι και άρα κανεις προσωπική επίθεση στον μητροπολίτη μας. Δεν είναι κομματική παράταξη εδώ φιλε, ούτε κανένα κίνημα υποκινούμενο από πολιτικοματικα συμφέροντα που κάνει επιλογές για το ποιον θα έχει μέλος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/3/13 23:46

      εαν μετα απο τοσο κραξιμο συνεχιζεις να μαχεσε την ορθοδοξια,τοτε μου αποδυκνειεις οτι το μισος σου για την ορθοδοξια ειναι μεγαλυτερο απο την αγαπη σου για την Πατριδα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος25/3/13 22:33

    Ο ψευτης και ο κλέφτης τον πρωτο χρόνο χαιρονται και εδώ υπάρχουν αρκετά ψεματα από πλευράς (Ανώνυμος25/3/13 - 7:55 μ.μ.). Υπάρχει μια παρεούλα δήθεν συνελληνων που νομιζουν οτι είναι καποιοι και αν και είναι καμμιά εικοσαριά είναι μπαχαλακηδες. Τετοια είναι και τα δυο αδελφια με το συνεργείο αυτ/των που κανουν πάντα σαματά και βριζουν όλους και όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/3/13 22:59

      Δίκιο με 15-20 άτομα δεν πρόκειται να βρούν ποτε, αυτό δεν λέγεται διαδήλωση, ούτε διαμαρτυρία και μας παίρνουν στον λαιμό τους. Τραμπουκισμούς, τσαμπουκάδες, βρισιές, βαβούρα και άγιος ο θεός, όλοι είμαστε εξοργισμένοι με αυτήν την κατάντια αλλα εάν είναι να γίνει κάτι θα πρέπει να γίνει σωστά και έξυπνα και όχι επιπόλαια και με μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους όπως κάνουν οι εν λόγο κύριοι. Οι Ισπανοί διαδήλωσαν κατά χιλιάδες κόσμος και δεν χύθηκε σταγόνα αίμα, εμείς γιατί πάντα θα πρέπει να τρώμε ξύλο? γιατί είμαστε χυδαίοι, επιπόλαιοι, και ασεβείς προς τους υπολοιπους που θέλουν και αυτοί να διαδηλώσουν - διαμαρτυρηθούν, και με απίθανη έλλειψη ομαδικότητας. Όλα έχουν την σκοπιμότητα της διάσπασης μας και της διχόνοιας, ΠΑΜΕ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος25/3/13 22:51

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ?
    ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΩΡΕ.....ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ?
    ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ?
    Ή ΤΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 04:00

      Εσένα σε κόβω για νεοπλουτο χρυσαυγιτη
      Λόιπον μικρε κάτσε ΠΡΟΣΟΧΉ και όταν θα έχουν ξεπουλησουν όλη την ΕΛΛΆΔΑ τότε θα σου δώσει ο αρχηγός σου ΑΝΆΠΑΥΣΗ.
      ΑΠΟ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΠΟΣΟΣΤΆ ΚΑΙ ΕΊΔΑΤΕ ΒΟΥΛΉ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΆ;;;;;;;
      ΤΥΧΑΙΟ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/13 22:57

      ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ 10:51 μ.μ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΟΥ ,,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΑΤΣΑ ΕΒΡΑΙΟΙ,,,ΠΟΥΤΑΝΕΣ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/3/13 00:09


    Είναι έξω από κάθε ιστορική αμφιβολία ότι το τρίπτυχο: Θρησκεία – Πίστη – Πατρίδα, υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της Επαναστασεως του ’21.


    Με όπλο την πίστη στη θρησκεία και την αγάπη στην πατρίδα και την ελευθερία, οι πρόγονοί μας αποδύθηκαν στην άνιση μάχη της εθνεγερσίας, για την οποία ο Α. Τσιριντάνης γράφει σχετικά: «Η επανάσταση έγινε, μα χριστιανοί και όχι άθεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι την έκαμαν. Απ’ αύτή τη χριστιανική πίστη παίρναμε δύναμη αλλά και καρτερία και αυτή η Χριστιανική πίστη, αν δεν έσβηνε τις μικρότητες, δέν τις άφηνε όμως να σβήσουν την επανασταση... αυτή ετόνωσε το δούλο, αλλά επαναστατημένο Γένος, συνταιριασμένη με την ονειροπόληση του αρχαίου Ελληνισμού. Ο επαναστατημένος ραγιάς ήταν πια Έλληνας. Θυμόταν πάντα το μαρμαρωμένο βασιλιά... και πίσω απ’ αυτόν τη σειρά των βυζαντινών αύτοκρατόρων και πίσω απ’αυτούς ονειρευόταν την αρχαία Ελλάδα, όσο λίγο κι’ αν την ήξερε. Ο Χριστιανισμός του έδινε την πίστη και τη δύναμη ...
    Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο τα πρώτα συντάγματα του επαναστατημένου Γένους έσπευσαν να ορίσουν την έννοια του Έλληνος σε σχέση με τη θρησκεία λέγοντας: «Οσοι αυτόχθονες κάτοικοι της επικρατείας της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν εισίν Έλληνες». (Σύνταγμα Επιδαύρου του 1822, του οργανικού νόμου της Επιδαύρου του 1833 το Σύνταγμα του Άστρους και της Τροιζήνος του 1827. Ήταν τα συντάγματα, τα οποία επιβεβαίωσαν την ενότητα Χριστιανισμού και Ελληνισμού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/3/13 07:47

      Το σωστό είναι ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ. Αυτή η μικρή ομάδα "διαδηλωτών" έχει αναρωτηθεί ποτε για ποιον λόγο δεν συμμετέχουν και άλλοι Ροδίτες? Ας μας απαντήσουν για ποιον λόγο αδιαφορούμε για αυτή την ομάδα. Εγώ πάντως δεν θα συμμετείχα σε μια ομάδα με σκοπό την εξαφάνιση του Χριστιανισμού φορώντας την μάσκα των δήθεν αγανακτισμένων.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/3/13 23:13

      ΝΟΣΤΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΑ ΔΕΣ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ !!!!
      http://www.youtube.com/watch?v=8e3OxQebrk0&feature=youtu.be

      Διαγραφή
  10. Παντος, μπραβο στα παιδια! Αυτοι τουλαχιστον κανουν κατι. Ολοι εμεις οι αλλοι μονο λογια ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/3/13 15:18

    μπραβο στους λιγοστους Ελληνες που ειτανε εκει και δεν καναν πισω η χρυση αυγη για μια ακομα φορα εκανε τη παπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/13 16:43

    Οι δυο παραπανω που δικαιολογουν τα οσα έγιναν δεν είναι τίποτα παρά πατριοδοκάπηλοι και ϋπερελληνες¨της κακιάς ώρας. Δεν βλε΄πουν ότι άγονται και φέρονται από έναν διαφωνούνταν χρυσαυγιτη οικοδόμο και δύο λαμαριναδες αυτ/των και καποιους οικοδόμους. Που έμαθαν αυτοί ιστορία; που την διαβασαν που τη μελετησαν και επικαλούνται τους αρχαίους ελληνες και το κλέος αυτών. να πάνε να βγάλουν την τσιμπλα από τα μάτια τους γιατί είναι νυσταγμένοι ακόμα. Δυσυτχώς είναι η άκρα δεξιά η αντιθετη πλευρά της ΡΕΠΟΥΣΗ και του κάθε άλλου χαζοβιολι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/3/13 23:00

      ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ,,,ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΣ !!!!! ΚΟΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/13 02:25

    Συγχαρητήρια στον αστυνομικό που έσκισε με τα πρόθυμα χέρια του την Ελληνική σημαία. Απέδειξε πως το πνεύμα του Εφιάλτη, του ταγματασφαλίτη και του δωσίλογου είναι διαχρονικό. Όποτε η Έλλάδα βρίσκεται στο καναβάτσο άνθρωποι μικροί, φοβισμένοι και δειλοί σαν αυτόν σπεύδουν να την κλωτσήσουν στα πλευρά. Να παρουσιαστεί στο γερμανικό προξενείο να παραλαβει κομπρεσέρ made in Germany και εντολή να γκρεμίσει την προτομή της κυράς της Ρω -κατα κόσμον Δέσποινα Αχλαδιώτη. Είχε το κακό χούι και εκείνη να κάνει έπαρση της ελληνικής σημαίας στο νησάκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/4/13 00:24

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *