ροή ειδήσεων

Οι ιατροδικαστές δεν γνωρίζουν από τι πέθανε ο Χριστόδουλος

Πέντε χρόνια μετά την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου αδιευκρίνιστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του...

Σύμφωνα με έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών δεν υπήρξε έγγραφη παραγγελία για τη διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Συνεπώς, όπως αναφέρεται στο έγγραφο, «η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης ενημερώνει εγγράφως τη Βουλή για το περιεχόμενο του σχετικού εγγράφου, το οποίο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου.

Μάλιστα, ο βουλευτής είχε απευθύνει την ερώτηση και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτης, Νίκο Δένδια.

Ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή έγγραφο με το οποίο ενημερώνει, μεταξύ άλλων, ότι στις 28 Ιανουαρίου του 2008, την ημέρα, θανάτου του αρχιεπισκόπου, μετά από πρόσκληση παραγόντων της Αρχιεπισκοπής, σφραγίστηκε από την προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, η Αρχιεπισκοπική του κατοικία στο Παλαιό Ψυχικό, παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, του ηγούμενου Ι.Μ. Πεντέλης, του πρωτοσύγκελλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των προϊσταμένων των οικονομικών και των νομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, η Αρχιεπισκοπική κατοικία σφραγίστηκε προς διασφάλιση των ατομικών κτημάτων του εκλιπόντος και συντάχθηκε προς τούτο και σχετική έκθεση σφράγισης.
Ελλάδα Επιλέγουμε τις επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά σε Έλληνες!
Πηγή: newsbomb.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/3/13 18:09

    Από απληστία ο καταραμένος που πήγε στο Μαϊάμι με τα λεφτά του ελληνικού λαού και έμενε σε βίλα μέχρι να βρουν πιο φτωχό θα σκοτώσουν για να κάνουν μεταμόσχευση στον καταραμένο αδίστακτος ελεεινός .ο Έλληνας εργαζόμενος έτσι αντιμετωπίζεται όταν αρρωστήσει όπως αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/3/13 21:48

    ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΡΕ ΑΛΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *