ροή ειδήσεων

Διαφωνία ενός από την τοπική αυτοδιοίκηση για την εκδήλωση χορευτικού γυναικών

Είναι γνωστό οτι ο καθένας σε αυτο τον τόπο κανει οτι θελει με κύριους σκοπούς την επίτευξη των δικων του σκοπών με κυριους εκπροσώπους εκείνων των πολιτικών . Σημερα στη ψινθο της Ρόδου ενας απο τους τοπικούς άρχοντες... ο όποιος εχει εκλεγει πάμπολλες φορές ωσ πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ,αντιτάχθηκε στην επιθυμία του συλλόγου γυναικών να χορέψει στισ 25 Μαρτίου τονίζοντας οτι υπάρχουν πρωτόκολλα. Αν ο ιδιος πιστεύει οτι υπάρχουν πρωτόκολλα ας τα δειξει καθως γελοιοποιείται σφοδρα.Οι γυναίκες του συλλόγου τελικώς δεν θα χορέψουν .....Γι αυτο ποτε σ άυτην τη χωρα δεν θα παμε μπροστά καθως υπάρχουν σατραπηδες!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/3/13 00:54

    o kosmos kaigetai kai to aidoio ksyrizetai.den tha xorepsoyn oi gynaikes toy syllogoy stis 25 martiou..w theoi,ti plhgma gia thn anthrwpothta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/13 10:53

    Αγαπητέ μου φίλε "ανώνυμε" δεν είναι το χορευτικό που θα μας σώσει, σίγουρα όλοι περνάμε δύσκολα σε περίοδο κρίσης. Ωστόσο πρέπει να εκτιμάμαι καποιους ανθρώπους ή συλλόγους που προσπαθούν με κάποιο (οποιοδήποτε)κόστος (είτε είναι χρόνος είτε είναι κόπος) να κάνουν τη διαφορά. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ!!!!!
    Δεν έχεις δικαίωμα να υποβαθμίζεις τον κόπο αυτών των γυναικών χωρίς να ξέρεις τι έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία της Ψίνθου εδώ και χρόνια....
    Κακώς δεν θα χορέψουν... Για χατήρι κάποιου "τοπικού άρχοντα" που στο φινάλε από τους κατοίκους εκλέγεται... Αντι να στηρίζουμε τους τοπικούς συλλόγους τους σαμποτάρουμε...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την παιδεία σας!!!
    Δεν είμαι μέλος του συλλόγου απλά άκουσα για την ιστορία και ήθελα να σχολιάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/13 11:10

    h paideia moy moy emathe na vazw proteraiothtes,kai otan o kosmos PEINAEI to televtaio poy tha me noiaksei einai o xoros sthn psintho.anti na kaneis kana post gia ton kosmakh twn ksenodoxeiwn poy einai APLHRWTOS edw kai mhnes(merikoi kai panw apo xrono) kai den exoun na paroun gala sta paidia tous,se noiazoun oi xoroi kai ta panyghria.alla profanws esy eisai volemenos/volemenh kai den se apasxoloun teties mikroleptomereies.paideia san thn dikia sou den thn thelw,asto.den eimai kan rodiths,alla fainetai noiazomai perissotero gia th rodo apo sena.kati tetious vrhkan oi megalokarxaries sth rodo kai podopatane to geniko synolo.
    kai den katalabes kan oti esy ypovathmises to ergo twn gynaikwn avtwn,me to athlio post poy ekanes,en kairw krishs,oxi egw..
    ta "" ti ta vazeis sto 'anwnyme' alitheia,afou ki esu anwnyma ekanes thn kataggelia..synerthete,exoume sovarotera problhmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/13 11:33

    Χα χα χα ναι έχεις δίκιο... Ειμαι βολεμένος! Και πληρώνομαι και κάθε μήνα, και το παιδί μου έχει τα πάντα! και ασχολούμε με χορούς γιατι δεν έχω τιποτα άλλο να ασχολειθω και να γεμίσω την ποταπή ζωή μου! Εχεις δίκιο! Αλλά τι να λέμε... πίσω από έναν υπολογιστή όλοι έυκολα κατηγορούμε... Εγω δεν θα προσβάλω όπως έκανες εσυ και αν είμαι κάποιους μήνες απλήρωτος και αν μόνο εγώ εργάζομαι στην οικογένεια και αν τα βγαζω πέρα δύσκολα δεν έχει να κάνει με κάποιες εκδηλώσεις που στο φινάλε δεν κατάλαβα γιατι ενοχλούν τοσο πολύ!
    και κάτι τελευταίο... οι αγώνες δεν γίνονται με ποστ και καταγγελίες σε ιστοσελίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/13 20:39

    Δεν είμαι μέλος του συλλόγου, ούτε από την Ψίνθο, απλά θα συμφωνήσω στο γεγονός πως περνάμε δύσκολους καιρούς και ασχολούμαστε με χορούς ΑΛΛΆ δεν σας ζήτησε κανείς να χαραμίσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και να ασχοληθείτε με αυτό το γεγονός. Αν είναι έτσι, τότε να μην δίνουμε σημασία στο πολιτισμό μας, ήθη και εθίματα του τόπου μας. Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ΌΛΟΙ, οι σύλλογοι έχουν γίνει πιο δυναμικοί και δημιουργικοί και θα πρέπει να συγχαίρουμε τέτοια άτομα καθώς λειτουργούν σε ομάδες, κάτι που θα έπρεπε, όλοι εμείς που κλαιγόμαστε να δούμε σαν παράδειγμα, για να κάνουμε κάτι για αυτή την κατάσταση στην οποία ζούμε.
    Δεν μπορώ να καταλάβω, για ποιο λόγο έχετε νευριάσει τόσο με αυτό το γεγονός. Δεν σας ζήτησαν ούτε λεφτά αλλά ούτε να χαραμίσετε τον πολύτιμο χρόνο από τους καφέδες σας (περνάμε δύσκολους καιρούς αλλά λεφτά για τον καφέ πάντα έχουμε) για να παραστείτε στον εορτασμό της 25ης. Σε εθνικές εορτές πάντα γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Αααα και εσείς που σχολιάζετε στο fb, μόνο αυτό είστε ικανοί να κάνετε.Μην κατηγορείτε άτομα χωρίς να τα ξέρετε και να τους χαρακτηρίζετε με διάφορα επίθετα, νοώντας πως έχετε περισσότερες γνώσεις. Τουλάχιστον, εμείς ξέρουμε κάτι από ορθογραφία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/3/13 16:55

    Πιθανοτατα κανεις απο εσας δεν γνωριζει καν το περιστατικο,για αυτο σχολιαζετε με αυτον τον τροπο.Θα σας ενημερωσω,λοιπο,εγω που ειμαι γνωστης του συμβαντος.Αρχικα δεν εμπλεκεται πουθενα ο συλλογος γυναικων ψινθου.Το θεμα δημιουργηθηκε απο μελη του "χορευτικου τμηματος" του χωριου.Οι γυναικες-χορευτριες,λοιπον,θελησαν να χορεψουν ανημερα της 25ης Μαρτιου στην πλατεια του χωριου,για να παρουσιασουν στον κοσμο τισ χορευτικες φιγουρες που με "τοσο κοπο" διδαχτηκαν.Το θεμα,αν και ηρθε αναρθοδοξα σο τοπικο συμβουλιο,συζητηθηκε και ΣΥΣΣΩΜΟ το συμβουλιο αποφασισε θετικα,με την προυποθεση να πραγματοποιηθουν οι χοροι μετα ο περας της τελετησ,η οποια αποελει μνημοσυνη δεηση για τους πεσοντες της 25ης Μαρτιου 1821! Βεβαιως,3 τελικα-οπως φαινεται-μελη του συμβουλιου(ολα της πλειοψηφειας)δεν ειχαν το θαρρος να πουν την αληθεια στον κοσμο,φοβουμενοι τισ αντιδρασεις των γυναικων.Για το λογο αυτο "φορτωθηκε" το "ΟΧΙ" ο ονομαζομενος σατραπης(τοπικος αρχοντας),ο οποιος,να επισημανουμε-οτι ηταν 1 εκ των τεσσαρων παροντων στην συνεδριαση.Και οποιος γνωριζει απο διαδικασιες και πρωτοκολλα,μπορει ευκολα να καταλαβει πως ειναι δυνατον να περασει η αποψη του ενος,που μαλιστα ηταν ο μοναδικος εκπροσωπος της μειοψηφειας στο συγκεκριμενο συμβουλιο.Συνεπως,αυτο το θεμα-μικροτητα πηρε τετοιες διαστασεις ανευ λογου και αιτιας. Το θεμα θεωρηθηκε ληξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *