ροή ειδήσεων

Ο Ότο επιστρέφει στην Ελλάδα, απεσταλμένος της ...Μέρκελ!

Συμβολική επίσκεψη του Γερμανού στην Ελλάδα! 
Σε μια άκρως συμβολική κίνηση προχώρησε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Με εντολή δικη της ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητης της Εθνικής μας ομάδας...
Ότο Ρεχάγκελ, θα επισκεφτεί την χώρα μας, μένοντας 3 ημέρες και κάνοντας συνάντηση ακόμα και με τον Κάρολο Παπούλια!

Η επίσκεψη έχει συμβολικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα, καθώς ο Ρεχάγκελ , είναι ένας φίλος της χώρας μας, αφού μαζί του πετύχαμε το θαύμα του 2004 κατακτώντας του Ευρωπαικό.

Όπως αναφέρει η Bild, ο Όττο Ρεχάγκελ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, ως ο προπονητής που έκανε την εθνική ομάδα της χώρας πρωταθλήτρια Ευρώπης, καλείται να προσφέρει εκ νέου την βοήθειά του στη χώρα. «Από το 2004 που κέρδισε το Euro θεωρείται ήρωας». Η παρουσία του στην Αθήνα αναμένεται να συμβάλει και στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, παρατηρεί η γερμανική εφημερίδα.

Σε δηλώσεις του προς την Bild, ο Όττο Ρεχάγκελ υπογράμμισε: «Το θέμα το έθιξε η καγκελάριος Μέρκελ. Αλλά και ο πρόεδρος της Γερμανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ με παρακάλεσε να βοηθήσω. Και θα το κάνω ευχαρίστως, επειδή γνωρίζω ότι το όνομά μου στην Ελλάδα έχει θετικό ίματζ. Ας μην ξεχνούμε ότι το 2004 κερδίσαμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό δεν το πίστευε κανείς τότε, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Για τον λόγο αυτόν θέλω να ενθαρρύνω τους φίλους μου στην Ελλάδα».
parapolitika.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *