ροή ειδήσεων

Πολυτελές «ησυχαστήριο» στην Πάτμο χτίζει το ζεύγος Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον [εικόνες]

Ενα υπερυψωμένο οικόπεδο με κτίσμα τριών επιπέδων στην Πάτμο επέλεξαν οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον για να είναι η δεύτερή τους κατοικία (μετά τη βίλα τους στην Αντίπαρο) σε ελληνικό νησί...


«Γνωρίζω ότι κατά καιρούς έχει επισκεφτεί το μοναστήρι και έχει αναπτύξει μια ζεστή σχέση με τον ηγούμενο Αντύπα. Ιδιαίτερα ταπεινοί άνθρωποι, επισκέπτονται την Ιερά Μονή όπως όλοι οι πιστοί που θέλουν να πάρουν την ευλογία του Αγίου». Αυτό δήλωσε στην εφημερίδα Real News, που έφερε στην δημοσιότητα την είδηση, ο πάτερ Ισίδωρος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Δίνοντας και μια άλλη διάσταση, θρησκευτική, στο γιατί το ζεύγος επέλεξε το νησί της Αποκάλυψης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα το σπίτι, που βρίσκεται στην περιοχή Σκάλα, έχει αρχίσει ήδη να ανοικοδομείται ώστε να είναι έτοιμο το καλοκαίρι. Ενώ η αγορά του έγινε πριν από τρία χρόνια.



Πρόκειται για υπερυψωμένο οικόπεδο με κτίσμα τριών επιπέδων με το πρώτο επίπεδο (υπόγειο) να προορίζεται για αποθήκη και κελάρι, το δεύτερο (ισόγειο) να περιλαμβάνει καθιστικό, σαλόνι, τουαλέτα, τραπεζαρία και κουζίνα και στο τρίτο να βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και μια μικρή τουαλέτα.

Το «ησυχαστήριο» είναι φτιαγμένο με βάση τα αρχιτεκτονικά πρότυπα της περιοχής, ενώ ένα από τα πιο ωραία σημεία του είναι η μεγάλη βεράντα που έχει θέα στη θάλασσα. Αυτή η θέα ήταν που φέρεται να γοήτευσε τόσο το ζεύγος ώστε προτίμησε να αγοράσει ένα ημιτελές σπίτι, παρά κάποιο από τα έτοιμα που κοίταζαν. Ενώ ένα ακόμη από τα ατού του είναι η ύπαρξη ελικοδρομίου σε κοντινή απόσταση.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *