ροή ειδήσεων

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. (video)

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Ισθμια. 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, που νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία και καταδιώκονταν...





Το θύμα επέβαινε σε αυτοκίνητο και διερχόταν από το σημείο της συμπλοκής, στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο.



Εκείνη την ώρα η γυναίκα που περνούσε τυχαία από την περιοχή βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά. Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 25χρονη τηλεφώνησε σε συγκενικό πρόσωπο λέγοντάς του πως την πυροβόλησαν κι ότι χρειάζεται βοήθεια. Εκείνος με τη σειρά του τηλεφώνησε σε έναν φίλο του αστυνομικό και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετά από περίπου 25 λεπτά.

H σφαίρα πέρασε από το πίσω τζάμι και τη βρήκε στην πλάτη. Μετά απο έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως η κοπέλα τραυματίσθηκε θανάσιμα απο τα πυρά των δραστών.
Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και εξελίσσεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων.



Αποκλειστικό video! Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών στον Σολωμό Κορινθίας!

Δείτε το video...







Στον Σολωμό Κορινθίας εντοπίσθηκε εγκαταλειμμένο πριν από λίγο το αυτοκίνητο των δραστών της ληστείας στην Μάνδρα, οι οποίοι καταδιώχθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και έγιναν αιτία να χάσει τη ζωή της από εξοστρακισμό μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας.

Το αυτοκίνητο, τύπου Subaru Forester, είχαν κλέψει οι άγνωστοι δράστες από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Μάνδρα.

Πριν από λίγο επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. οι υπόνοιες ότι οι δράστες συνδέονται με την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε ταυτοποιήθηκε ότι ένας τουλάχιστον εξ αυτών είναι Αλβανός δραπέτης (σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται Κόλα) και θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και αδίστακτος κακοποιός.




Αυτός είναι ο ένας από τους τρεις δολοφόνους της 25χρονης στα Ίσθμια

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της ΕΛΑΣ ότι οι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ένας από τους 8 επικίνδυνους δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο.

Πρόκειται για τον Kola ή Kolia ή Golia ή Marko (Ον) Marian του Pashko PASHKO, ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία.

Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι οπλοφόροι από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας.


ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 25ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

Βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Ο λόγος για την 25χρονη ξενοδοχουπάλληλο η οποία ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της

Η άτυχη νεαρή τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthostv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα. Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυμτιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.

Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας
Νωρίτερα οι αδίστακτοι κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ είχαν εισβάλει σε ταβέρνα στη Μάνδρα όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και ένας φίλος τους. Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Mega είπε: «Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα, βλέπω τον πρώτο, κρατάει ένα πιστόλι και νομίζω πως γίνεται καλαμπούρι. Βλέπω τον δεύτερο και τον τρίτο. Ο δεύτερος κρατάει καλάσνικοφ. Ο άλλος δεν είδα τι κράταγε. 'Στα γόνατα ληστεία, δεν θα σας πειράξουμε'. Καθόμουνα στην καρέκλα, σηκώνομαι, τραβάω τα λεφτά από την τσέπη και τους δίνω τα λεφτά. Ο άλλος (δράστης) πήγε στην ταμειακή όπου πήρε και άλλα χρήματα». Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης είπε πως οι δράστες πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν με αυτό.
χτυπήθηκε θανάσιμα από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών στα Ισθμια Κορινθίας. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.
korinthostv.blogspot.gr


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ


Η δραματική έκκληση της 25χρονης Κατερίνας στο φίλο της, λίγα δευτερόλεπτα αφού δέχτηκε τη μοιραία σφαίρα από το καλάσνικοφ των αδίστακτων ληστών, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην Κόρινθο....

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται πως βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και μια σειρά από αλυσιδωτές συμπτώσεις οδήγησαν στο θανατηφόρο τραυματισμό της από τη σφαίρα του μοιραίου καλάσνικοφ των δραστών.

Η 25χρονη Κατερίνα που ήταν λογίστρια σε ξενοδοχείο της περιοχής έτυχε να περνάει από το σημείο της καταδίωξης και βρέθηκε εν μέσω της σφοδρής ανταλλαγής πυροβολισμών.

Το χρονικό της καταδίωξης που οδήγησε στη μοιραία συμπλοκή

Όλα ξεκίνησαν στις 9:00 χθες το βράδυ όταν τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και με την απειλή των όπλων άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και το αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, με το οποίο διέφυγαν. Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά την Κινέττα, από όπου ξεκίνησε η καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, γινόταν σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα, γύρω στις 11:30 το βράδυ, η άτυχη γυναίκα να χτυπηθεί από αδέσποτη σφαίρα...

Η απίστευτη τροχιά της σφαίρας

Μια σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα, τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας. Η σφαίρα έπληξε το συκώτι και τον πνεύμονα ενώ η γυναίκα διατηρούσε τις αισθήσεις της μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο...
"Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα"

Τη στιγμή που η σφαίρα από το καλάσνικοφ χτύπησε την άτυχη 25χρονη, η κοπέλα μιλούσε στο κινητό με το φίλο της.

Εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο. "Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα", είπε στο φίλο της, σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.gr στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου χειρουργήθηκε και αν και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα.

Ένα χιλιοστό και θα γλίτωνε...

Σύμφωνα με ειδικό αναλυτή, τον κύριο Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 η απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτιμάται πως ήταν περίπου 40 μέτρα απόσταση που υπολογίζεται από τη γωνία με την οποία προσέκρουσε στην άσφαλτο το βλήμα από το καλάσνικοφ αλλά και τη γωνία ανάκλασης και διείσδυσης του στο αυτοκίνητο.

Ακόμη και ένα χιλιοστό θα έστελνε αλλού τη βολίδα και θα γλίτωνε την άτυχη Κατερίνα από το θάνατο. Αν η κλίση της βολίδας ήταν ελάχιστα διαφορετική, αν στο δρόμο υπήρχε μια λακούβα, η κοπέλα θα είχε γλιτώσει το θανάσιμο τραυματισμό...

Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας

O ιδιοκτήτητς της ταβέρνας που έγινε στόχος των αδίστακτων κακοποιών περιεγραψε καρέ καρέ την εισβολή των δραστών και τη ληστεία που ακολούθησε. Όπως αποκάλυψε, οι ληστές σκόπευαν να τους κλείσουν στην τουαλέτα, ωστόσο προσποιήθηκε πως λιποθύμησε για να γλιτώσει.

Έρευνες και τη νύχτα

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διέφυγαν με το αυτοκίνητο του καταστματάρχη, ένα Subaru Forrester, μαύρου χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουν ήδη εγκαταλείψει μετά τη δημοσιοποίηση του αριθμού κυκλοφορίας του και να έχουν βρει άλλο όχημα.



Μπλόκα έχουν στηθεί στην Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς, καθώς οι δράστες κατευθύνονταν προς Πελοπόννησο.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, σκυλιά αλλά και ελικόπτερα ενώ για τις ολονύχτιες έρευνες θα χρησιμοποιηθούν και θερμικές κάμερες.
newsit
Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/3/13 21:59

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΕΙΣ...ΨΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΒΟΥΝΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΔΡΟΜΕΙΣ ΔΙΝΑΡΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ...ΔΗΛ. ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *