ροή ειδήσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο «Το Επιχειρείν στον Πρωτογενή Τομέα» στην Ίστριο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ίστριο το σεμινάριο με θέμα «Το Επιχειρείν στον Πρωτογενή Τομέα» που πραγματοποιήθηκε στην Ίστριο στις 6-7 Απριλίου στο πλαίσιο... του έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, « Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, Ανέργων, Εργαζομένων και Αυτοαπασχολούμενων, που χρηματοδοτεί με Ίδιους Πόρους η Περιφέρεια και υλοποιεί το Κ.Ε.Κ Γ. Γεννηματάς ».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάσθηκαν ενότητες με θέματα: σύνδεση πρωτογενούς τομέα με τουρισμό, χρηματοδοτικά εργαλεία, αγροτουρισμός και ίδρυση μονάδων παραγωγής αγροτικών προϊόντων.

Εκ μέρους της Τοπικής κοινότητας Ιστρίου θα ήθελα να ευχαριστήσω, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ Γ. Γεννηματάς για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την υλοποιήσει του προγράμματος και συγκεκριμένα την κα. Παπατσή Λίνα και τον κ. Χατζηδάκη Κώστα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους εισηγητές του σεμιναρίου και συγκεκριμένα τον κ. Αντώνη Κολιάδη, την κα. Λίνα Φιλιππάκη και τον κ. Ιάκωβο Γρύλλη για τις σημαντικές πληροφορίες που μας μετέφεραν.

Τέλος ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο κ. Κυριακούλη Παναγιώτη για την παρουσία του και γενικά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και παρευρέθηκαν στο σεμινάριο.
Θεωρώ ότι τέτοιες δράσεις είναι αναγκαίες και απαραίτητες, έτσι ώστε να δώσουμε τα ερεθίσματα και τις γνώσεις στους κατοίκους ορεινών χωριών και κυρίως στους νέους για να σκεφτούν επιχειρηματικά και να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στα χωριά μας.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιστρίου
Βουκκής Βασίλειος


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *