ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Θα παλέψουμε για να εμποδίσουμε μια ακόμη καταστροφική απόφαση για τα παιδιά μας για τασχολεία μας για την παιδεία του τόπου μας!
Οι μανδαρινοι των Αθηνών και οι ντόπιοι τοποτηρητές τους ξαναχτυπούν ! Αφού έχουν διαλύσει την υγεία την πρόνοια την αυτοδιοίκηση και την ασφάλεια του τόπου τώρα χτυπούν....
και τον ιερό θεσμό της παιδείας!
Τις προηγούμενες μέρες γίναμε όλοι και πάλι μάρτυρες ενός σήριαλ μετάθεσης ευθυνών αποπροσανατολισμού και
παραπληροφόρησης , ψευδών διαβεβαιώσεων και πρωτοβουλιών δήθεν αποτους βουλευτές και άλλους εκλεγμένους του νομού μας.
Ένα σήριαλ που ξετυλίγεται με τον γνωστό τρόπο μέσα απο τα κανάλια τηςενημέρωσης που τελικά δημιουργούν πολύ και περιττή σύγχυση στον κόσμο.
Μια σύγχυση απαραίτητη στους υπονομευτές του λαου και τους χειριστές της ξύλινης πολιτικής γλώσσας που δικαιολογεί τα πιο οικτρά εγκλήματα εναντίον του λαου μας στις μέρες μας.

Και για να μην πει κάποιος οτι εκτοξεύουμε απλά κατηγόριες θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι!
Οι αλλαγές στα οργανογράμματα και οι καταργήσεις οργανικών θέσεων δηλαδή θέσεων που έχουν κριθεί απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας δεν αποτελούν έκπληξη ούτε και κάτι το οποίο ήρθε αναπάντεχα και απρόσμενα τοελάχιστον για τους βουλευτές και όσους διάβασαν τα μνημόνια που οι εθνοσωτήρες όπως μας παρουσιάζονται υπέγραψαν.
Οι καταργήσεις θέσεων και η συρρίκνωση ζωτικών τομέων του κράτους συμπεριλαμβανόμενου και της παιδείας όπου για πολλοστή φορά βιάζεται με αποφάσεις σαν και αυτη αποτελούσαν δέσμευση την οποίαν ανέλαβαν οι εργολάβοι των μνημονίων στην χώρα μας .
Γνώριζαν εξ αρχής οτι θα καρατομηθουν οι θεσμοί στο όνομα μιας στείρας δήθεν μεταρρύθμισης οπως καλούν την διάλυση κάθε οργανωμένης δομής του κράτουςμας επειδή αυτό τους ζήτησαν οι εκδικητές του Βερολίνου.


Οι αμείλικτοι τιμωροί των Ελλήνων που με αυτά τα μέτρα επιβάλλουν την εξαθλίωση μας στην παρούσα φάση αλλά εδώ χτυπούν την παιδεία δηλαδή το μέλλον .διότι κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει οτι λαοί χωρίς παιδεία δεν έχουν κανένα μέλλον.
Και εδω βρίσκεται το κλειδί .Δεν ειναι οικονομικό το θεμα μόνο!

Βάλλεται συνολικά ο Ελληνισμός με αυτα τα μέτρα και ιδιαίτερα ο ανθός!τα παιδιά μας η ελπίδα και το αυριο του τόπου μας!!
Έρχονται τωρα λοιπόν ολοι αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ στα εθνοκτονα μνημόνια - και είμαστε μάλλον η μοναδική πόλη που εχει και δήμαρχο που ψήφισε ως βουλευτής ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΛΑ- και περιφέρονται στα κανάλια αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την εξαίρεση της Ροδου και με δακρύβρεχτες ανακοινώσεις συμπαρίστανται στους γονείς και τους δασκάλους και αλλα τέτοια φαιδρά προςκατανάλωση!!
Για ακόμη μια φορά υποτιμούν την νοημοσύνη μας!Απο την μια ψηφίζουν τηνκαταδίκη μας προσυπογράφοντας τα Φ.ε.κ που στις μερες μας έρχονται απο τοΒερολίνο και απο την άλλη μας συμπαρίστανται και συμπάσχουν.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!
Γονείς παιδιά εκπαιδευτικοί και ολοι οι Έλληνες γενικότερα ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

Είναι αργά βέβαια αλλά έστω και την ύστατη στιγμή όποιοι αγαπούν αυτή την ευλογημένη γη αυτήν την πατρίδα του φωτός και του πολιτισμού που εκπέμπη ακόμη και σήμερα ως τα περατα της γαίας,ειλικρινά θα πρέπει να αποστασιοποιηθούν απο τα κόμματα.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

Μας διχάζουν και μας εμπαίζουν ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ και ενω βλέπουμε τα πάντα να καταρρέουν είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε γιατί είμαστε διαιρεμένοι!
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
Τους ενδιαφέρει μονό η ολοκλήρωση της αποστολής τους που είναι η τυφλή υπακοήστους δανειστές και η διάλυση της κοινωνίας της παιδειας της υγειας της πρόνοιαςκαι της ασφάλειας ενω οι αντιπολιτευόμενοι αντιδρώντας χλιαρά και στοχευμενααναμένουν την αύξηση των ποσοστών τους ως φυσικό επακόλουθο της εξαθλίωσηςτου λαου!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ... ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/4/13 13:13

    να φύγουν οι μισοί που είναι στα γραφεία. επίσης να γίνει αξιολόγηση γιατί οι περισσότεροι αντί να δουλεύουν πρωί, τα ξύνουν) και δουλεύουν απόγευμα...prive. ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. επίσης να πω ότι κανένας δεν διδάσκει 7 ώρες την μέρα ή οκτώ όπως όλοι οι υπάλληλοι. οι περισσότεροι διδάσκουν 3-4 ώρες και μετά σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/13 23:42

      Εσυ που ξέρεις πόσο δουλεύουν οι άλλοι που δουλεύεις και εισαι στις 1:13 στο ιντερνετ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/4/13 13:14

    Συμφωνώ. Επίσης απορώ με την υποκρισία....γιατί δεν βγαίνουν οι δάσκαλοι να καταγγείλουν τί γίνεται? Ολοι γνωρίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/13 23:47

      Εσυ που γνωρίζεις γιατί δεν κάνεις καταγγελία υποκριτή? Με τι ασχολείσαι και σερφαρεις στις 1:14 στο ιντερνετ βλέποντας με χαρά να εξαθλιώνονται δασκαλοι και παιδιά?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/13 14:56

    Συμφωνώ, να φύγουν από τα γραφεία και να αξιολογηθούν με σωστά κριτήρια.
    Όμως δε μπορούμε να συγκρίνουμε τις ώρες διδασκαλίας με τις ώρες γραφείου καθώς μία ώρα διδασκαλίας αντιστοιχεί σε 4 ώρες γραφείου. Το νούμερο έχει προκύψει από επίσημες έρευνες και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.
    Επίσης εκτός από τις ώρες διδασκαλίας οι εκπαιδευτικοί δεν πάνε σπίτι, υπάρχουν πολλές διοικητικές εργασίες για να λειτουργήσει ένα σχολείο, οι οποίες προφανώς και έρχονται εις πέρας από.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/4/13 23:35

    Οι παραπάνω σχολιαστες βλέπω ότι είναι άριστα ενημερωμένοι. Διαφωνώ ριζικά μαζί τους. Οι δάσκαλοι είναι ολοι λουφαδώροι τεμπέληδες και αχρηστοι. Για να αξίζουν τα χρήματα (600 με 900 ευρώ ανα μήνα) που με κόπο και ιδρώτα δίνουμε με τους φόρους μας πρέπει να δουλεύουν τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα. Ειναι τόσο αχρηστοι που δεν μπορούν να έχουν ουτε καν 40 παιδάκια - αγγελούδια ανά τάξη και επιπλέων θέλουν, οι ανίκανοι, να έχουν βιβλία για κάθε παιδί από την αρχη της σχολικής χρονιάς. Προτείνω να εκδιωχθούν όλοι και να κλείσουν τα σχολεία. Ετσι και αλλιως το μέλλον των παιδιών ειναι καταδικασμένο. Αν μείνουν τούβλα θα το αποδεχθούν πιό εύκολα. Θα έχουν και ελεύθερο χρόνο να κάνουν καριέρα στα φανάρια. Οι παραπάνω σχολιαστές, αν έχουν παιδιά, ας πάνε στις συνελεύσεις των συλλόγων των σχολείων για να ενημερωθούν για το τι ερχεται στην παιδεία. Ισως καταλάβουν και ξυπνήσουν έστω και αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/4/13 13:35

    Ρε τσάκαλε. υπάρχει και κόσμος που δουλεύει βράδυ...αλλά εσύ ....ζεις στον κόσμο σου μαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/4/13 13:42

    με τις ίδιες έρευνες που δίνουν και τα επιδόματα βγήκε το 1 ώρα διδασκαλίας = 4 ώρες γραφείου? τί άλλο θα ακούσω ? μετά λέμε γιατί πάμε κατα βαρβάρων. δουλειά 3 ώρες την μέρα. χριστούγεννα, πάσχα , καλοκαίρι διακοπές και άγιος ο Θεός. να μου πεις ας γινόσουν και εσύ δάσκαλος. Μαγκιά τους και μαλ.. μου που δεν έγινα. Γεια χαρά λαμόγια (ειδικά οι παλιοί) που κάνουν ιδιαίτερα και πέρνουν το μαύρο χρήμα και τους βαθμούς τους τσάμπα. Συγχαρητήρια και σε αυτούς που τα ξέρουν και τα ανέχονται. Συγχαρητήρια σε όλους μας. Ερχονται και διαμαρτύρονται αυτοί που ποτέ δεν έχουν μπει σε τάξη. Ειδικά αυτός απο το Ασκληπειό...κορυφή. που είναι η οργανική του του? ξέρει...έχει πάει ποτέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *