ροή ειδήσεων

Φραγκιάς: «Ένα από τα πιο κρίσιμα της ιστορίας μας»

Σάββατο 5/4 στις 15.45
Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Κολοσσό το αυριανό πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Α1, όπως φρόντισε να διευκρινίσει ο Βασίλης Φραγκιάς....

Ο κόουτς της ομάδας της Ρόδου υπογράμμισε την κρισιμότητα του αγώνα και περιμένει γεμάτο το Βενετόκλειο προκειμένου ο κόσμος να σπρώξει τους παίκτες στην πολυπόθητη νίκη.

«Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην ιστορία της ομάδας. Σαφέστατα μέσα στο Βενετόκλειο δεν υπάρχει στο μυαλό μας άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Θεωρώ ότι το Περιστέρι είναι μία πολύ σκληρή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά στο σημείο αυτό του πρωταθλήματος δεν έχουμε κανένα περιθώριο στο γήπεδο μας για οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία και τη βαρύτητα του αγώνα. Έχουμε έμπειρα παιδιά και μπορούμε όλοι μας να χειριστούμε την κατάσταση αυτή. Από κει και πέρα περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για να πάρουμε τη νίκη».

Ο φόργουορντ του Κολοσσού Κέβιν Λάνγκφορντ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν έχει πλέον περιθώρια για απώλειες: ««Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Έχουμε έξι συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε άλλα περιθώρια για ήττα ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με μας. Το Περιστέρι προέρχεται από σπουδαία νίκη επί της Καβάλας και έχει ενισχυθεί τον τελευταίο καιρό. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε την πολύτιμη νίκη. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε».
Επιμέλεια: Αρης Γεωργίου
novasports.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/4/13 10:48

    εμεις κοουτς θα ειμαστε εκει . εσυ και οι γεναιοι σου να καταλαβετε οτι αυτη η ομαδα δεν ειναι για α2 και να παρετε τον αγωνα . εχει γινει το βενετοκλειο η ευκολοτερη εδρα εκει που γονατιζε παο και ολυμπιακους προ διετιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *