ροή ειδήσεων

Αναστάτωση στη Ρόδο: Δεκατριάχρονος πήρε βαθμούς στο σχολείο και εξαφανίστηκε

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση από το μεσημέρι, ενός 13χρονου αγοριού το οποίο ενώ σχόλασε κανονικά από το Γυμνάσιο Παραδεισίου στις 2 το μεσημέρι, έκτοτε δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του...
Το περιστατικό σύμφωνα με τα στοιχεια που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, αναστάτωσε δύο χωριά, το Παραδείσι αλλά και τη Δαματριά όπου διέμενε ο μαθητής μαζί με την οικογένειά του, καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς του που ανησύχησαν, ξεκίνησαν να τον αναζητούν εναγωνίως.

Στις προσπάθειες αναζήτησης μάλιστα πήραν μέρος και δεκάδες κάτοικοι από τα δύο χωριά, κυρίως από τη Δαματριά καθώς υπήρχαν μαρτυρίες ότι ο μαθητής εθεάθη να κατεβαίνει από το λεωφορείο της γραμμής αργά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, για να μπορέσουν οι έρευνες να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα ενεργοποιήθηκαν οι δημοτικές ενότητες Παραδεισίου και Δαματριάς, οι οποίες εξέδιδαν συνεχείς ανακοινώσεις – εκκλήσεις από τα μεγάφωνα!

Τελικά λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, ο μικρός μαθητής, εντοπίστηκε να είναι κρυμμένος κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας της Δαματριάς και βγήκε μόνο όταν άκουσε από την μητέρα του να ανακοινώνει με ιδιαίτερη αγωνία από τα μεγάφωνα του κοινοτικού καταστήματος, ότι αν φανερωθεί δεν θα τον μαλώσει κανείς.

Ο 13χρονος μαθητής, που διαμένει στο χωριό μαζί με την οικογένειά του, έπεσε στην αγκαλιά της μητέρα του και ξέσπασε σε λυγμούς μαζί της, τερματίζοντας έτσι την αγωνία δεκάδων ανθρώπων που τον αναζητούσαν με κάθε μέσο.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο μικρός μαθητής αιτιολόγησε την συμπεριφορά του αυτή, από το γεγονός ότι φοβόταν να αντιμετωπίσει τους δικούς του επειδή στο σχολείο είχε πάρει άσχημους βαθμούς!!!

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η αστυνομία της περιοχής.
dimotikosafari.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/4/13 19:37

    Τυχαία η δήλωση της μητέρας και το ξέσπασμα του μικρού μετά; Απαράδεκτο να ασκείται τόσο μεγάλη ψυχολογική πίεση στα παιδιά για την επίδοση τους στο σχολείο και να καταφεύγουν μετά σε τέτοιες πράξεις.. Πολύ σοβαρό θέμα και τροφή για σκέψη για όλους τους γονείς, αλλά και τους εκπαιδευτικούς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/13 19:46

    Συμφωνώ απόλυτα. Καμμιά φορά ίσως και άθελά μας το παρακάνουμε εμείς οι γονείς και δυστυχώς δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/4/13 21:21

    Όλη αυτή η ψυχολογική βία στα παιδιά κάποτε θα τους γυρίσει μπούμερανγκ ειδικά στους γονείς. Και να μην αγχώνεστε για τους γείτονες και για το χωριο τι θα πει αν το παιδί σας γίνει μηχανικός η κάποιος επιχειρηματίας και όχι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΓΙΑΤΡΟΣ. Υπάρχουν και αυτοί οι γονείς που μόλις δουν κάτι περίεργο αμεσως θα πουν την βλακεία....ΤΙ ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???? ΑΧΟΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΡΕΖΙΛΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα έχουν φορτώσει και με ένα σωρό από ανούσια φροντιστήρια και στο τέλος δεν μαθαίνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/13 08:11

    Οτι ασκειτε ενα ειδος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ πανω στο παιδι...ασκειτε ΟΝΤΩΣ!!! Δυστηχως απο τους γονεις...αλλα κ απο τους ιδιους τους εκπαιδευτικους......θα πρεπε να ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΩΣ κ απτις δυο πλευρες....δε μπορω να καταλαβω...ΓΙΑΤΙ τοσο φορτηση...φορτωμα υλης σε μικρα παιδια της δευτερας δημοτικου κ τριτης επισης...δεν ειναι Αινσταιν τα παιδια...ειναι παιδιααααα....αφηστε τους να χουν το δικαιωμα να ναι παιδια κ να χουν το δικο τους προσωπικο ελευθερο χρονο......τους ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ κ θα πρεπε να στηθουμε στον τοιχο...ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!! Σχολανε τ'αμοιρα...σπιτι γρηγορα...φαι γρηγορα...φροντηστηριο γρηγορα...επιστροφη σπιτι γρηγορα κατα τις 8 τις περισσοτερες φορες...κ διαβασμα με τις ωρες εως κ 11 παρακαλω για μικρες ταξεις του δημοτικου ακομα...φανταστειτε φορτωμα που θα χουν οι μεγαλυτερες του Γυμνασιου κ Λυκειου....ΗΜΑΡΤΟΝ....Παιδια ειναι...αφηστε τα λιγο....Σας εκλιπαρω ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικους...ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΦΟΡΤΩΜΑ.....!!
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/13 13:40

    Καί γιά όσους ξεχνάνε η ημέρα έχει:35ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ &48ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ.Αν δεν σας βγαίνουν τα νούμερα βρείτε λύση τώρα πρίν είναι ΑΡΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/4/13 20:32

    Τα φροντιστήρια μονο κακό κάνουν παρα καλο, απλά είναι ένα καλοστημένο κερδοφόρο παιχνίδι εις βάρος των παιδιών και των αφελών γονιών. Είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χωρα με τόσα ιδιωτικά φροντιστήρια και με τόσα εξωφρενικά κέρδη. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες τάχα μου την προετοιμασία του παιδιού, του μαθητή, του φοιτητή και στο τέλος καταλαβαίνουν ότι δεν κέρδισαν τίποτα από τα ιδιωτικά φροντιστήρια παρα μονο την ψυχολογική φθορά που υπέστησαν τα παιδιά με αποτέλεσμα κάποια να βγούν φυτά, και κάποια να πάρουν τον άκρως στραβό δρόμο από αντίδραση και από ξέσπασμα για την ψυχολογική βία που τράβηξαν από ανεύθυνους γονείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *