ροή ειδήσεων

ΑΛΗΘΙΝΉ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Η ιστορία μας...
Το 2006 σαν νέο ζευγάρι αποφασίσαμε να βάλουμε ένα κεραμιδί πάνω από το κεφάλι μας. Μέτα από κάποια μελέτη τραπεζών αποφασίσαμε δυστυχώς.... να απευθυνθούμε στην εθνική τράπεζα Ελλάδος στην παλιά πόλη της Ρόδου η οποία εκτός τον άλλον είχαμε την λανθασμένη εντύπωση ότι λόγο ότι είναι κρατική είναι και ποιο φερέγγυα, πήραμε τα δάνεια που θέλαμε τότες το 2006, Μέτα από σχεδόν καθημερινή επαφή με τον τότε εκπρόσωπο της τράπεζας κ Π....... και το προσωπικό της τράπεζας είχαμε απόκτηση μια σχέση εμπιστοσύνης (η οποία σας τονίζω είναι σχεδιασμένη από την πλευρά της τράπεζας για να πέφτουν οι υπόγραφες με ένα ναι από τον στόμα του εκπροσώπου της τράπεζας τον όποιον πραγματικά εμπιστεύεστε) Μαζί λοιπόν με τα δάνεια μας είπε ο κ Π…. ότι πρέπει να παραλάβουμε και κάποια υποπροϊόντα τον δανείων όπως κάρτες και ανοικτά δάνεια (12 κάρτες και 4 δάνεια περισσότερα ). Επειδή εγώ θεωρώ ότι είμαι συνετός άνθρωπος και δεν ήθελα να παραβούμε τα οικονομικά όρια μας, θελήσαμε να αρνηθούμε τα υποπροϊόντα της τράπεζας η απάντηση ηταν ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Για να μην σας κουράσω πήραμε τα δάνεια μαζι με τα τα υπόλοιπα τα οποία επισημάνω μολις πήραμε της καρτες και τα έχτρα δάνεια τα έβαλα στην άκρη. Απο το 2006 και μετα ενώ λάμβανα μεσω ταχυδρομείου τα ειδοποιητήρια τον στεγαστικών δανειων, που δοξάσει ο θεος τα αποπληρώνω στην ωρα τους το καλοκαίρι του 2012 μου ηρθε μια ειδοποίηση για πρώτη φορά στο όνομα μου για 35 ευρο και μια αντίστοιχη στο ονομα της γυναικάς μου. Μετα από επίσκεψη στην τραπεζα, μας είπαν ότι τα υποπροϊόντα (τα τέσσερα έχτρα δάνεια που πηρά με το ζόρι) που εγω ανέμελος τα ειχα βαλει στην ακρη ,ειχαν ετήσια συνδρομή με αποτέλεσμα να ήμαστε χρεωμένοι 1300 ευρώ χωρις να εχουμε παρει ουτε ένα ευρο στο χερι. Το θεμα είναι ότι παρόλο που ο διευθυντής του τοπικού καταστήματος λέει ότι δεν είναι δικό μου λάθος και ότι είναι λογισμικό λάθος της τραπεζας και ότι τουλάχιστο θα έπρεπε τόσα χρονια να είχα παρει μια ειδοποίηση, καλούμαι να πληρώσω εγω το ποσο τον 1300 ευρο το οποιο αυξάνετε επειδή δεν μπορει να ακυρωθη αν δεν αποπληρωθεί. Σας ρωτώ λοιπον ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ? ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ…

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ .
ΑΥΤΗ ΕΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΗΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΝΕΡΓΑΣΤΩ.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΕ ΟΤΙ ΘΕΏΡΗΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/13 18:28

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ Κύριο Π.........,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/13 19:33

      Εάν σε ακούσει ο παθών και εφαρμόσει τη συμβουλή σου, το μόνο που θα καταφέρει είναι να βρεθεί υπόλογος και για ποινικό. Εάν έχεις απωθημένα κι εσύ με την ίδιο υπάλληλο της τράπεζας να πας να τον πλακώσεις στο ξύλο εσύ ώστε να υποστείς εσύ τις συνέπειες.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/13 18:37

    Η μια λύση ειναι αυτο που είπε ο 9/4/13 - 6:28 μ.μ. η αλλη στον Δικηγόρο αλλα δυστυχος πριν υπογραφατε επρεπε να διαβάζατε καλύτερα μαζι με ενα Δικηγόρο. Τωρα εινα αργα ,αλλα ετσι ειναι παντα με της τράπεζες ψάχνουν ΚΟΡΌΙΔΑ , και την πατήσατε επομένως κανε αυτο που ειπε ο πρώτος ΞΥΛΟ , αλλιώς δεν βάζουν μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/13 19:37

    Δυστυχώς φίλε μου έπεσες κι εσύ θύμα της Cosa Nostra!!!
    Κι εγώ απο αυτήν την τράπεζα πήρα δάνεια στεγαστικά, και στα τελευταία έξοδα επειδή ξαφνικά δεν επαρκούσε η αξία του σπιτιού, πήρα και 3 καταναλωτικά-visa προιόντα.
    Κι έπρεπε να τα πάρω, για να εξωφλήσω τους μαστόρους του σπιτιού.
    Τώρα, με κυνηγάνε να τα πάρουν πίσω.
    Εκανα διακανονισμό μαζί τους, και μου αφαίρεσαν το 40% του οφειλόμενου ποσού!!!
    (Δεν έδινα φράγκο όμως για 1 χρόνο)
    Τώρα θα το εφαρμόσω και στα στεγαστικά, όχι επίτηδες, αλλά επειδή δεν μπορώ.
    Αν θέλουν, ας έρθουν να το πάρουν. Τους χρωστώ 280.000€ και η αξία (λένε) του σπιτιού είναι 180.000€, οπότε ποιός θα χάσει???
    Εγώ το πήρα απόφαση, απο το 2007 μέχρι τώρα πλήρωνα.
    Δεν είμαι όμως τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ να τους πληρώνω ακόμα 35 χρόνια!!!
    Τέλος, τα αρχίδια μου θα πάρουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/13 19:47

    Και εγώ συμφωνώ με τον πρώτο διότι έχετε πέσει θύματα εξαπάτησης. Να ξέρετε ότι σας είπε ψέματα για τις πιστωτικές και για τα έξτρα, έτσι ήθελε να πιστέψετε για τον λόγο ότι έχουν υψηλό μπόνους από την έκδοση πιστωτικών καρτών για αυτό άλλωστε σας πλάσαρε 12 καρτούλες, και οποιος πιστεύει το αντίθετο είναι μλκας. Έχουν το ίδιο κέρδος με τις ιδιωτικές εταιρίες που τηλεφωνούν για να μας πλασάρουν πιστωτικές προσποιούμενες τις τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/13 20:01

    ΝΑ ΠΑΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΕΚΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΤΟΝ Π... ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΝΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/13 23:27

    Θα ήταν καλό να έρθεις σε επαφή με κάποιον τραπεζικό διαμεσολαβητή. Κοίταξε τα αντίγραφα των συμβολαίων που σας έδωσε η τράπεζα και επικοινώνησε με κάποιο δικηγόρο ή τραπεζικό διαμεσολαβητή. Εύχομαι να βρεθεί μια άκρη. Όπως και να έχει πρέπει να κάνεις σύντομα κάποια κίνηση για να πάψει να τοκίζεται το ποσό μέχρι να καταλήξετε κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *