ροή ειδήσεων

Για την Οργάνωση Ρόδου της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

ENHMEΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΑΙ... ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ" Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ (2) ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ"- "ΙΝFINDELS", ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΣΦΑΙΡΗΣΗ ΩΣ ΧΟΜΠΙ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/13 18:20

    Και αυτή η ανακοίνωση τι είναι;

    «Με αρκετή υπερηφάνεια τα μέλη της οργάνωσης Ρόδου φέρουν τα διακριτικά της Πατριωτικής πολιτοφυλακής! Ο σκοπός μας είναι ένας! Εκπαίδευση και προετοιμασία για τις δύσκολες ώρες για την Πατρίδα που όλοι θεωρούμε ό,τι δεν θα αποφύγουμε.

    Η οργάνωση Ρόδου προχωρεί! Ανεβάζει το επίπεδο και την ποιότητα της εκπαίδευσης ! Στο πρόγραμμα υπάρχει σταθερά σωματική βελτίωση, αυτοάμυνα , στρατιωτική τακτική ,αγώνας σε κατοικημένους τόπους, πορείες και απεικονίσεις με την ομάδα Airsoft. Με την έναρξη της θερινής περιόδου θα οργανωθεί με την βοήθεια εκπαιδευτή αυτοδύτη μέλους μας σχολή ελεύθερης και αυτόνομης κατάδυσης!

    Καλούμε όλους τους πατριώτες της Ρόδου να συστρατευθούν μαζί μας ! Δεν περισσεύει κανείς! Ο εχθρός δεν βρίσκεται προ των πυλών! Βρίσκεται ανάμεσά μας και η αδιαφορία μας του δίνει περιθώρια δράσης! Το τουρκικό προξενείο έχει αναβαθμίσει τις προκλήσεις του και θέλει να εγείρει ζητήματα ανάλογα με της Θράκης! Ο στρατός μας σε αποσύνθεση!

    Επάνδρωση-ετοιμότητα χείριστη! Αποθέματα ελάχιστα. Τα νησιά μας πλέον επιτηρούνται από το τουρκικό ναυτικό κατά τα φαινόμενα! Το μοναδικό ενδιαφέρον της πολιτείας είναι η πώληση του πλούτου και της Γής μας στους Ξένους!

    ΡΟΔΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

    ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥΚ ΔΙΔΩΜΕΝ!!! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/13 19:32

      μη βιαζεσε να βρεις κακους φαντασματα εγκληματιες χρυσαυγητες κακοποιους!! αλλο οι ομαδες παραπανω ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΙΝFINDELS που κανουν το χομπυ τους την κυριακη τα παιδια, 18+ αλλα και μεγαλυτερα παιδια ,και αλλο οι πατριωτικη πολιτοφυλακη που κανει αλλου ειδους εκπαιδευση !! το ενα ειναι χομπυ και το αλλο εκπαιδευση.το μονο κοινο ειναι τα πλαστικα αεροβολα πιστα αντιγραφα αληθινων οπλα!!πανε καμια φορα να τους δεις να παιζουν ισως σου αρεσει το χομπυ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/4/13 11:24

      Καλημερα!!Πως θα μπορεσω να ερθω σε επικοινωνια μαζι σας;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/13 20:37

    Το χόμπυ της αεροσφαίρισης όπως και κάθε άλλο χόμπυ, γίνεται για να ξεφεύγει ο πολίτης απο την καθημερινότητα και
    τά προβλήματά του, παραστρατιωτικές και άλλες οργανώσεις αποβάλονται αυτόματα απο τον χώρο, αλλά οι συνχομπίστες δέν
    είναι υπεύθηνοι για τον καθένα που αγοράζει ένα όπλο αίρσοφτ και νομίζει οτι κάνει την όποια
    εκπαίδευση για τον οποιοδήποτε λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/13 22:10

    βάλατε πόστ στο μπλόκ σας....και γράψατε οτι χρησιμοποιεί η Πατριωτική πολιτοφυλακή τακτικές ειδικών δυνάμεων... και φυσικά οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση.....είναι ντροπή το οποιοδήποτε δημοσιογραφικό site να χρησιμοποιεί το όνομα των καταδρομών σε φωτογραφίες ανεκπαίδευτων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/13 23:10

    αεροσφαίριση, αερολογίες και φασιστικές μπούρδες.... πολύ θα ήθελαν μερικοί ανεγκέφαλοι να το παίζουν... παρακρατικοί αλλά, γελοιοποιούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/13 21:26

    Με αφορμη ολες τις ανοησιες που δυστυχως επιτρεπεται να διατυπωνονται στη χαβουζα του διαδικτυου απο κακοβουλους ανωνυμους λασπολογους ειτε ως αρθρογραφοι ειτε ως σχολιαστες να ξεκαθαρισουμε για αλλη μια φορα οτι η Πατριωτικη Πολιτοφυλακη δεν ειναι παραστρατιωτικη οργανωση αλλα εταιρεια με διακριτικο τιτλο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ – ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ – ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ «Η ΑΜΑΛΘΕΙΑ» με επισημο καταστατικο εγκεκριμενο απο το πρωτοδικειο Αθηνων.
    Η λειτουργια της ειναι καθ ολα συννομη και στην εκπαιδευση οπως αναφερεται ρητα στο καταστατικο περιλαμβανεται και η διεξαγωγη παιχνιδιων αεροσφαιρησης AIRSOFT.
    Ουδεμια σχεση εχουμε με τις οποιες ομαδες αεροσφαιρησης που υπαρχουν στην Ροδο.
    Επισης θα ηθελα να τονισω για πολλοστη φορα οτι η εκτοξευση λασπης πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου δεν ειναι εργο ανδρος και μαλιστα Ελληνα

    Για την Π Πολιτοφυλακη Ροδου
    Κυριακος Μαλαπετσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *