ροή ειδήσεων

Έκανε την Ελλάδα... Μπανγκλαντές και καμάρωνε!

Πίσω από τις αντιρατσιστικές κραυγές, κρύβουν την πράσινη φάμπρικα που μετέτρεψε την Ελλάδα σε κέντρο δουλεμπορίου.
Φτάνει πια η κατασυκοφάντηση του Ελληνικού λαού. Είναι χυδαίο να βγαίνουν ως κατήγοροι αυτοί που έκαναν... το παν να φέρουν την θηριωδία του Μπανγκλαντές στην Ελλάδα προς όφελος των "δικών τους παιδιών". Η απαξίωση του Ελληνικού πολιτισμού ήταν το χαλί για να ανοίξει η πόρτα σε αυτό που η Ελλάδα είχε αποτινάξει από την εποχή του Σόλωνα: Το δουλεμπόριο. Αυτό το έγκλημα έχει φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς που παραμένουν ασύλληπτοι.

>> Η υστερία που ακολούθησε μετά το έγκλημα στην Μανωλάδα, ήθελε δόλια να κρύψει την φρικτή πραγματικότητα. Ξαφνικά, ακόμα και το Μπανγκλαντές, η ντροπή της ανθρωπότητας όπου 7,4 εκατομμύρια παιδιά τελούν υπό καθεστώς δουλείας, κούνησε το δάχτυλο απειλητικά. Το ίδιο και η "διεθνής κοινότητα" που κλείνει τα μάτια στο έγκλημα των πολυεθνικών που θησαυρίζουν πάνω στην παιδική δουλεία.

>> Ξεχάστηκαν απότομα οι αναφορές της Unicef που εκλιπαρεί για διεθνή δράση κατά της χώρας, στην οποία 6χρονα παιδιά εγκαταλείπουν την εκπαίδευση για να οδηγηθούν αλυσοδεμένα στην φάμπρικα της ντροπής.

>> Από δίπλα, αυτοί που με το επαίσχυντο μνημόνιο έβαλαν σκοπό να κάνουν την Ελλάδα... Μπανγκλαντές! Ούτε ένα κανάλι, ούτε μία εφημερίδα δεν θυμήθηκε τις δηλώσεις ντροπής του Γιώργου Παπανδρέου, που εκθείαζε το μοντέλο ανάπτυξης της Μανωλάδας και των καλλιεργειών της φράουλας.

>> Κανείς δεν τον εγκάλεσε και βέβαια ο ίδιος, πιστός στις αρχές του αρνήθηκε να ζητήσει έστω και ένα συγγνώμη. Από τους εργάτες - θύματα και το μεγάλο θύμα που είναι η Ελλάδα. Το βίντεο της ντροπής που φέρνει στην επιφάνεια το Newsbomb.gr οφείλει να προβληματίσει κάθε Έλληνα, αλλά να φτάσει στα πέρατα του κόσμου.

>> Είναι ο ίδιος άνθρωπος που μιλούσε για διεφθαρμένη χώρα, δίνοντας τροφή στην γκαιμπελίστικη, ανθελληνική προπαγάνδα που ακολούθησε.

>> Είναι ο ίδιος που κατέστρεψε κάθε έννοια κοινωνικού κράτους, βυθίζοντας την Ελλάδα στην θηριωδία της απάνθρωπης εκμετάλλευσης.

>> Όχι κύριε Παπανδρέου, δεν είμαστε συνένοχοι. Εδώ χύθηκαν ποταμοί αίματος για να εξασφαλιστεί η ανθρώπινη ελευθερία από το δουλεμπόριο των οθωμανών και των ντόπιων συνεργών τους. Εδώ γεννήθηκε το Δίκαιο του Αδύναμου, που εσείς το καταστρατηγήσατε εκθειάζοντας μοντέλα "Μανωλάδας".

>> Δεν θα σας επιτρέψουμε να κάνετε την Ελλάδα Μπανγκλαντές, όσο και αν το επιθυμείτε.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/13 19:20

    Στα όρια της φασιστικής παράνοιας
    Και ενώ τα «κλεμμένα δις» φτερουγίζουνε στον αέρα δυνατά και αόρατα ανάμεσά μας, εμείς αρχίσαμε ήδη την κουβέντα «να δίνει το κράτος κουπόνια των 2 ευρώ («όχι, των 3», λένε οι πιο χουβαρντάδες) στα παιδιά (αυτά που πάνε σχολείο) –για να ξέρουμε πως σιτίζονται τουλάχιστον μ’ ένα σάντουιτς, γιατί φοβούνται πια «οι γνωρίζοντες» ότι σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια υποσιτίζονται εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Απολύσεις. Ρευστότητα γιοκ. Χαράτσια. Φόροι. Μαγαζιά που κλείνουν. Άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα κάπου δουλεύανε, ψάχνουνε τώρα στα σκουπίδια. Κρυφά χρήματα διακινούνται όταν άλλοι ‘’πεθαίνουν’’, λίρες χρυσό αγοράζουν κατά χιλιάδες, άνθρωποι ‘’κρύβονται’’ στις σπηλιές…..και κάθε αθλιότητα που μπορούν να σκεφτούν
    Μα τέτοια προπαγάνδα μόνο οι φασίστες μπορούν ‘’εξασκούν’’ σαν το κύριο επάγγελμά τους, μετά φυσικά το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό .
    Ντροπή σας μπράβοι της Μέγκελ και του Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/13 19:21

    ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.
    Διαπιστώσεις ερωτήματα και απορίες μετά από τρία χρόνια…
    Γράφει ο Ν Βράχος 21.4.13
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως, ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.
    Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/13 20:59

      Και ΄πού ήτν τα τόσα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση του πατέρα του όταν γινόντουσαν τα μεγάλα φαγοπότια και σκάνδαλα? Δεν ήταν και αυτός μέρος της διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ της ρεμούλας και της μίζας? Ξεχνάς τις σακούλες των πάμπερς με τα πεντοχίλιαρα? Αλλά όπως είπε και ο Ισοκράτης "Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν" για το περί "κυβερνώ ένα διεφθαρμένο κράτος" όσο δε για τα υπόλοιπα, ο ίδιος ξανά ο Ισοκράτης είπε..." Από όλους τους ανθρώπου οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι αυτοί οι οποίοι ενώ είναι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν για αυτά άλλους". Φυσικά αυτά για τον ΓΑΠ είναι μικρά πράγματα αφού καλά καλά Ελληνικά δεν ήξερε να μιλάει.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/13 19:23

    Δείτε τι ειχε πει ο Γ. Παπανδρέου τρία χρόνια πριν για αυτό που ζει τώρα η Κύπρος

    Γ. Παπανδρέου, Βουλή, ομιλία για την ένταξη της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης, 6/5/2010:

    «Και δεν άκουσα και δεν έχει ακούσει κανένας εναλλακτική λύση -πολύ θα το θέλαμε. Πέστε, εξηγήστε τι θα συμβεί, αν χρεοκοπήσει η χώρα, αν κηρύξει στάση πληρωμών. Τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις, που όλοι κοπτόμαστε κατά τα άλλα; Τι θα γίνει, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, με ένα κράτος, που δεν μπορεί να δώσει τίποτα; Τι θα γίνει με τις καταθέσεις των κόπων του ελληνικού λαού, σε μια οικονομία που θα καταρρεύσει;»

    Ο Σαμαράς δεν τον στήριξε – καταψήφισε με περισσή σιγουριά το νομοσχέδιο εκείνο το βράδυ. Ο Τσίπρας τον κατηγόρησε για “επικοινωνιακή και οικονομική τρομοκρατία”. Τα ίδια και η Παπαρήγα.

    Γενικά, ουδείς είχε αντιληφθεί το διακύβευμα. Ουδείς είχε αντιληφθεί τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεχε η Ελλάδα. Αντίθετα, και εκείνο το βράδυ και μέχρι τον Οκτώβριο του 2011 τον κατηγορούσαν ότι τρομοκρατούσε με παραμύθια τον κόσμο για να περάσει σκληρά μέτρα. Αυτό έλεγαν εν χορώ, επί μήνες, όλοι: κόμματα, εφημερίδες, ραδιόφωνα, κανάλια, πρωϊνάδικα, καθηγητάδες, οι πάντες.

    Το πόσο “παραμύθια” ήταν όλα αυτά, όλα αυτά που γλυτώσαμε από το 2010 μέχρι σήμερα – με βαρύ κόστος, αλλά τα γλυτώσαμε χάρη στον Παπανδρέου και την κυβέρνησή του – φαίνεται τώρα στην περίπτωση της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/13 21:03

      Ολοι γνώριζαν την αλήθεια και πολύ περισσότερο ο ίδιος πολλά χρόνια πριν. Σε μια συνεντευξη του ο Τσοβόλας είπε στον Πατέρα του ΓΑΠ "μα κύριε πρωθυπουργέ με αυτά τα μέτρα σε 10-15 χρόνια η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει". Και η απάντηση του Παπαντρέου ήταν..... μέχρι τότε δεν θα ζω εγώ!! Αυτός είναι ο αμοραλισμός των πολιτικών μας και μην προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις. Ολοι την τσέπη τους κοιτάζανε και ποτέ την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/13 13:54


      Λύσσαξε η διαπλοκή και τα χαμίνια της μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

      Εκατομμύρια Ευρώ έριξε η διαπλοκή στα πεινασμένα φασιστόσκυλα κάθε μορφής και έκφρασης..,

      ΓΑΒ-ΓΑΒ η Γιαννούλα του Μεγκα εκεί που ..τρέμει η γή από το πάθος και το ξεπούλημα των συνειδήσεων

      Γαβ -γαβ ο ψυχαρο-βγάλτης των φαρμακείων του Λ.Παπαδόπουλου !

      Γαβ -Γαβ ο κουρόβιος ΟΧΕΤΟΣ των αποφοίτων της σχολής του Μινώ -ταυρου !

      Γαβ - γάβ και πάλι γάβ, ο πρακτορίσκος της Εκάλης , ο γνωστός Γιώργος του πάρτα όλα, ο αρπάχτρας χαφιές !

      Γαβ -Γαβ όλα τα ερπετά των προμεσονύκτιων και μεταμεσονύκτιων ..πιεστηρίων και ξανά κόντρα επιλογών και ξανά το μακελειό της κυρά κατίνας , του ξεπλύματος της διαφθοράς και της ανθελληνικής απαξίωσης!
      Γαβ- γαβ ο πάνος ο ξερόλας του τίποτα
      Και αυτοί τι κάνανε τόσα χρόνια; Τι..κατάφεραν;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/13 19:26

    ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ‘’ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ… ΤΑΥΡΟΥ’’ !
    Οι χαρούμενες..βδέλλες ;
    Κάθε λίγο και λιγάκι, γινόμαστε "μάρτυρες" μιας ΝΕΑΣ( ή πολλαπλής επανάληψης) επίθεσης ..φιλίας εναντίον του Γ. Παπανδρέου , από τον UFO ψάχτη , και από άλλους απόφοιτους της ‘’ ΣΧΟΛΗΣ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ’’ που κυριολεκτικά μας έχουν ζαλίσει, αλλά και από την πλευρά άλλων ανθρώπων και μπλογκς που ορκίζονταν στο Πασοκ και ‘’ έγλυφαν ’’ την εξουσία που πάντα είχε μέλι στο βάζο ! Έλεγαν ότι ανήκαν στο Πασοκικό χώρο και ήταν πάντα πανταχού παρόντες στην κοπή της ..πίτας, εκούσια. Σήμερα βέβαια έχουν υποστεί καθολική αμνησία.
    Κάθε λίγο και λιγάκι, μία ο Χαρδαβέλλας , μία ο Λιάνης , μία ο Δημαράς μία διάφοροι άλλοι πρώην ‘’πασοκοι δημοσιολάγνοι’’ , προσπαθούν να μας θυμίζουν, πως ο κακός δαίμονας της Ελλάδας είναι το:
    {{ Ουδεμία πράξις φιλοπατρίας εν Ελλάδι έμεινε ατιμώρητος}} δικαιώνοντας για μία ακόμη φορά τον Ροίδη
    Μια ζωή ‘’κούρευαν’’ το αυγό. Σήμερα ..αλληλοκουρεύονται και μάλιστα δημόσια !
    Είναι δυνατόν ‘’της αμύνης τα παιδιά’’ να ..καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με το Γιώργο Παπανδρέου; Είναι δυνατόν να υπάρχει εορτή των τριών ιεραρχών , και να μην υπάρχει εορτή των αποφοίτων της σχολής ..ΤΑΥΡΟΥ;
    Τυχερός ο αείμνηστος Γιώργος όλων των Ελλήνων, που δεν ζει να δει με τα μάτια του, τους… ‘’ορθόδοξους δημοκράτες’’ , όπως αποκαλούσα, μερικές διαχρονικές βδέλλες της εξουσίας.
    Σήμερα ..αναβαθμίστηκαν, μετά την μετεκπαίδευση του Ταύρου, και από το Πασοκ του 43% ΄η, του 45% ,εντάχθηκαν στο Πασοκ του 4, 5 ή του 5,4 % , ενώ ταυτόχρονα ‘’εκπαιδεύονται’’ για νέα μαθήματα παραδημοσιογραφικής και προσοδοφόρου ευρωλαγνείας.
    Στο νέο Πασοκ που "γεννήθηκε" με ..καισαρικές προδιαγραφές , αλλά ακόμη βιώνει τη ..δόξα της " αϋλου παρθενονογένεσης " αφού κανείς δεν το..βλέπει και κανείς δεν το..ακούει !
    Η ομάδα αυτή των "ευφραδών" ..γενιτσάρων, σε κάθε ευκαιρία και από κάθε θέση πυροβολούν στα τυφλά (σαν άλλες ρούλες), ή και επί στόχου, δημιουργώντας ..καπνούς και βροντές.
    Επαναλαμβάνονται συνεχώς και θεωρούν ότι η επιδιωκόμενη..σοβαροφάνεια και η ..νομιμοφάνεια θα υπερκαλύψουν ή και θα συγκαλύψουν τα ΒΡΟΜΙΚΑ κτυπήματα "κάτω από τη μέση" στα οποία εξειδικεύτηκαν στη μεγάλη του ‘’Ταύρου σχολή’’ ώστε να υπερκαλύψουν την πνευματική τους …αδενοπάθεια !
    Αιδώς Αργείοι,
    ΥΓ
    Και μην αργείτε, γράψτε να ..προλάβετε.
    Διότι ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει στη θέση για την οποία τον επιλέξαμε , εμείς οι Έλληνες φίλοι του…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/4/13 19:30

    Κώστας ο φαντασιολάτρης
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Αγνώριστος έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ο Κώστας...μας.

    Του φταίνε τα ρούχα του και μέρα παραμέρα …ξεβρακώνεται μέσα από την ιοβόλο περιγραφή του ατομικού του κόμπλεξ.
    Ο Κώστας θεωρεί ότι είναι ο μεγάλος του είδους της δημοσιογραφίας-αστρολογίας. Γράφει πάντα με το χέρι και όχι με το μάτι. Φαντάζεται, γράφει- και διεκδικεί ..αποκλειστικότητα. Είναι αδύνατον να σκεφθεί κανείς τι..σκέφτεται ο Κώστας…
    Ο Κώστας τα ξέρει όλα, ακόμη και να τα ..φαντάζεται δεν έχει σημασία, εξ άλλου ποιος το ξέρει;

    Τόσα χρόνια ο Κώστας, τόσα.. βιβλία, τόσα.. πανεπιστήμια και..πάει το μυαλό θόλωσε. Πολύ νομίζετε πως θέλει;
    Ύστερα εκείνο το τραγικό που τον βρήκε του στοίχησε ποιο πολύ από όλα;
    Είναι εύκολο να ‘’ χάσεις’’ εφτακόσια τόσα χιλιάρικα(700.000) Ευρώ το χρόνο;
    Τόσα πλήρωνε ο Κουρής με τα δικά μας δανεικά και αγύριστα τον Κωστάκη, να πιάσει ένα UFO και να το κλείσει ο Κουρής στο ..Μουσείο και να κόβει εισιτήρια.

    [[700.000 Ευρώ]] το χρόνο και ευτυχώς που ο Κώστας νιώθει και συμπαρίσταται σε κάθε πάσχοντα που παίρνει 400 ευρώ το μήνα, όταν ο Κωστάκης ο χορευταράς έπαιρνε 60.000 το μήνα !!! για δημιουργία ‘’διπλωματικών’’ σχέσεων με τους… εξωγήινους…

    Α, ΡΕ Παπανδρέου τι έκανες;

    Και τώρα τα UFO κάθε βράδυ πως θα κοιμούνται …μόνα τους χωρίς την παρέα τους;

    Και ο Κώστας μας που θα βρεί άλλα UFO να τον πληρώνουν (700.000 Ευρώ) για να βρεί…τα άλλα UFO τώρα που ο Κουρής..κουρεύεται από το Δημόσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/13 19:36

    ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!...

    Λύσσαξε η διαπλοκή και τα χαμίνια της μετά τον ΘΡΙΑΜΒΟ του Γιώργου Παπανδρέου.

    Εκατομμύρια Ευρώ έριξε η διαπλοκή στα πεινασμένα φασιστόσκυλα κάθε μορφής και έκφρασης..,

    ΓΑΒ-ΓΑΒ η Γιαννούλα του Μεγκα εκεί που ..τρέμει η γή από το πάθος και το ξεπούλημα των συνειδήσεων

    Γαβ -γαβ ο ψυχαρο-βγάλτης των φαρμακείων του Λ.Παπαδόπουλου !

    Γαβ -Γαβ ο κουρόβιος ΟΧΕΤΟΣ των αποφοίτων της σχολής του Μινώ -ταυρου !

    Γαβ - γάβ και πάλι γάβ, ο πρακτορίσκος της Εκάλης , ο γνωστός Γιώργος του πάρτα όλα, ο αρπάχτρας χαφιές !

    Γαβ -Γαβ όλα τα ερπετά των προμεσονύκτιων και μεταμεσονύκτιων ..πιεστηρίων και ξανά κόντρα επιλογών και ξανά το μακελειό της κυρά κατίνας , του ξεπλύματος της διαφθοράς και της ανθελληνικής απαξίωσης!
    Γαβ- γαβ ο πάνος ο ξερόλας του τίποτα
    Και αυτοί τι κάνανε τόσα χρόνια; Τι..κατάφεραν;


    ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!

    ΝΑΤΟΣ –ΝΑΤΟΣ-ΝΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    Ε ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ !

    Γι αυτό λυσσάνε, γι αυτό ΞΑΝΑΛΥΣΣΑΝΕ οι φονιάδες των λαών, των ψυχών ,οι εθνοκτόνοι μισάνθρωποι.

    Γιατί Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ αντελήφθη την αλήθεια και αναγνωρίζει την προσφορά και τη θυσία του Γιώργου για το καλό και μόνον της πατρίδας μας. Γιατί κανείς μας δεν πίστεψε τους αλητήριους βοθροσυλλέκτες …

    Όλοι όρθιοι χειροκροτούν, ο Βενιζέλος τρέχει γρήγορα έξω μη τυχών και..συναντήσει τον ΝΙΚΗΤΗ της διαφθοράς, της ατιμίας , της προδοσίας των ξεπουλημένων.

    Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.
    ==================
    Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας.
    Κι όμως το ποτάμι της λαϊκής οργής και αγανάκτησης ΞΕΣΠΑΣΕ αυθόρμητα μόλις είδε τον Πρόεδρό του, μόλις είδε τον Πρωθυπουργό του , μόλις αντίκρισε τον σωτήρα του.

    Νάτος -Νάτος ο Πρωθυπουργός !!!

    Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως
    "Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή",
    "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό" και βεβαίως το ...διαχρονικό
    «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».
    Ο ενθουσιασμός ήταν τόσος, που οι σύνεδροι, έχοντας 'αγκαλιάσει' τον πρώην πρόεδρό τους, δεν τον άφηναν να προχωρήσει.

    Ο Γιώργος βούρκωσε από συγκίνηση. Άξιζε η θυσία του, έστω και για αυτή τη στιγμή μόνο!
    Η ιστορία τον είχε δικαιώσει !
    Ο ΛΑΟΣ μας είχε μάθει την αλήθεια ..
    Ο δρόμος είναι ανοικτός...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/13 21:06

      Αλήθεια, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/4/13 09:50

      ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ (ΟΧΙ 9:06)ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/13 13:52

      ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΗΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΧΑΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΝΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΗΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΞΗΠΑΝΔΕΣ ΣΑΣ. ΟΤΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΔΟ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/4/13 21:51

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/13 13:53

      Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε
      Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
      υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
      Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
      Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:

      • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
      • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
      • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
      • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
      • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
      • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
      • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
      • Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

      • Η δυνατότητα μη παραγραφής και τιμωρίας των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
      Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/4/13 23:57

    ΜΕΤΑ τη χούντα κι όταν ρουφούσε ο λαός τα βιβλία με μαρτυρίες βασανισθέντων, ένας (σακατεμένος απ’ το ξύλο), έγραφε για τους Χατζηζήσηδες, Θεοφιλογιαννάκους (η δημοκρατία τον έκανε…στρατιώτη) και αξιωματικούς της Ασφάλειας. «Δεν μπόρεσα ποτέ μου να χωνέψω πως έδερναν και, στο…διάλλειμα, τηλεφωνούσαν π.χ. στη γυναίκα τους, κλείνοντας: Να μου φιλήσεις τα παιδιά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/13 00:02

      Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε
      Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
      υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
      Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
      Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:

      • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
      • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
      • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
      • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
      • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
      • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
      • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
      • Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.

      • Η δυνατότητα μη παραγραφής και τιμωρίας των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
      Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/4/13 00:00

    Ο Γιώργος, οι ‘’κηπουροί του’’ και η Δι@ύγεια
    =================================
    (..)Είναι απίθανη η αντίφαση πώς μία χώρα όπως η Ελλάδα κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό στον πελατειασμό και τη διαφάνεια. Είναι χαρακτηριστική του διαχωρισμού 2 διαφορετικών κόσμων, που βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση και η εξέλιξη αυτής θα ορίσει το μέλλον της Ελλάδας στο χωροχρόνο. Σε αυτή τη μάχη, το πρόγραμμα Δι@ύγεια, του Πασοκ και του Γιάννη Ραγκούση, αποτελεί την κορωνίδα της διαφάνειας και η σθεναρή υποστήριξή του είναι καθήκον κάθε ενεργού πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, την ισότητα, την ελευθερία.
    Το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και εθνική πρωτοπορία. Σε περίπτωση που αυτό διαδοθεί, θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που σαφώς δεν εξυπηρετεί τους διαχρονικά ασκούντες διοίκηση, οι οποίοι, επί τούτου του θέματος, υπηρετούν με συνέπεια μία αμφίδρομων ιδεολογικών συμφερόντων ομερτά. Aς δοκιιμάσουμε, λοιπόν.
    σ.σ.: Το πρόγραμμα Δι@ύγεια ,του Γιάννη Ραγκούση, κόστισε στο κράτος περίπου 50.000 €, καθώς δημιουργήθηκε από ομάδα εργαζομένων που συμμετείχαν με υπαλληλική σχέση στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και μόνιμων υπαλλήλων. Το συνολικό ποσό αφορά στις υπερωρίες τους και μόνο, καθώς το concept υλοποιήθηκε ως μία in source επιλογή. Στους συντελεστές του προγράμματος, οι οποίοι είναι και οι αφανείς ήρωες, αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/4/13 13:49

    Σοκαρισμένο ακόμα το σύστημα από την αποθέωση Παπανδρέου…
    Τέσσερις ολόκληρες μέρες έχουν περάσει από την αποθέωση του Γιώργου Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Σ.Ε.Φ. και ακόμα να συνέλθει το σύστημα από το σοκ.
    Ακόμα και σήμερα περισπούδαστοι κονδυλοφόροι και σχολιαστές σκορπάνε απλόχερα το γέλιο με την αμηχανία τους απέναντι στα γεγονότα του Σαββάτου.
    Αδυνατούν να χωνέψουν αυτό που έγινε.
    Και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι έγινε. Τις μοναδικές σκηνές αποθέωσης του Παπανδρέου, αλλά και ψυχικής ανάτασης όλου του Συνεδρίου όταν ο Γιώργος εισήλθε στο στάδιο.
    Αλλά πώς να το χωνέψουν;
    Τόση χολή, τόσα ψέματα, τόσα πάνελ, τόσα πρωτοσέλιδα, τόσες εργατοώρες παραγωγής λάσπης, τόσα χρόνια, για να πείσουν τον κόσμο να μισήσει τον Παπανδρέου, είναι δυνατόν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τον χειροκροτάνε ακόμα;
    Και επειδή δεν το χωνεύουν, βρίζουν.
    Βρίζουν τους απλούς συνέδρους που αγκάλιασαν τον Γιώργο: «αμετανόητοι», «στημένοι», «κλάκα», «ανεγκέφαλοι» κλπ.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που το σύστημα καθυβρίζει και υποτιμά τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στις εκλογές του Νοεμβρίου 1989, δημοσιογράφοι υποστήριζαν στην τηλεόραση ότι οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχαν αυξήσει το ποσοστό του σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου, χρειάζονται «ψυχιατρική υποστήριξη».
    Τότε, το σύστημα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθούσε να στηρίζει τον Αντρέα μετά από όση λάσπη είχε εκτοξευτεί εναντίον του.
    Τώρα το σύστημα δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κόσμος εξακολουθεί να στηρίζει τον Γιώργο, μετά από όση λάσπη έχει εκτοξευτεί εναντίον του.
    Υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που συνδέει όλους όσους λοιδορούν τον απλό κόσμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου: δεν ένιωσαν ποτέ τι σημαίνει αγάπη και αποδοχή του κόσμου.
    Και δεν μπορούν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να αντιληφθούν μία απλή αλήθεια:
    H καρδιά δεν “στήνεται”, ούτε “οργανώνεται”. Απλά χτυπά. Και για κάποια πράγματα χτυπά δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *