ροή ειδήσεων

Κολαστήριο σκυλιών στην Ρόδο - φωτος

Τα σκυλιά αυτά βρίσκονται στην οδό Τσαλδάρη λίγο πιο πάνω από τον Μαρινόπουλο. Ο ιδιοκτήτης τους τα έχει σε ένα...
αυτοσχέδιο κοτέτσι, όλη μέρα. Τα σκυλιά ζουν σε άθλιες συνθήκες, ο χώρος που τους αντιστοιχεί για να κινηθούν είναι λιγότερο από ένα μέτρο. Ζουν μέσα στα περιττώματα τους και πολύ συχνά χωρίς φαγητό και νερό. Το μαύρο σκυλάκι είναι δεμένο στο σημείο που βλέπετε, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Ο νόμος δεν επιτρέπει τέτοιες συνθήκες διαβίωσης στα ζώα. Οι αρμόδιοι πρέπει να κινηθούν και να πράξουν τον νόμο. Είτε αυτό πρόκειται για επίπληξη και συμμόρφωση, είτε απομάκρυνση από το σημείο. Σας παρακαλώ αναρτήστε τις φωτογραφίες, μήπως και αλλάξει αυτή η αθλιότητα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/4/13 12:46

    Που είστε περήφανοι ροδιτες να πείτε Μία λέξη για αυτά αθώα πλάσματα;μέσα στο κέντρο της ρόδου είναι.όταν σας βρίζουμε για απανθρωπιά σας πιάνει η ανθελληνικοτητα σας ακριβώς γιατί δεν είστε έλληνες.μας χαρακτηρίζετε τσοπανηδες βοσκούς κωλοβλαχους και άλλα.ζητάτε και ανεξαρτησία.με τι βάση τα λέτε όλα αυτά;o άλλος ζητούσε και ποινική δίωξη σε όσους βρίζανε τους ροδιτες,αλλά δεν είπε λέξη για τις φρικαλεοτητες των ροδιτων στα ζώα που τους εμπιστεύονται.λοιπόν,συμπέρασμα,βρήτε με τα ζώα πρώτα,οπότε πάμε στα 5000πχ,και σιγά σιγά όταν αποφασίσετε να γίνετε άνθρωποι πολιτισμένοι,γιατί με αυτά κάθε μέρα απολίτιστοι δείχνετε σε όλο τον κόσμο,ελάτε να γίνετε βοσκοί και μετά να ασχοληθητε με τον τουρισμό,γιατί αποδειξατε ακράδαντα ότι ούτε το ποιο όμορφο νησί στην Ελλάδα δεν είσαστε άξιοι να κρατήσετε.τα καταστρέφεται όλα στο νησί με τις αθλιότητες σας.να ζητήσουμε την ποινική δίωξη σας λοιπόν νόμιμα και να αδειάζεται το νησί όσο είναι καιρός στις φυλακές,πρωτου εξαφανίσετε τα πάντα.ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 13:26

      ροδιτισσα ειμαι...αλλα τα λεει πολυ σωστα η/ο φιλη/ος απο πανω...δεν ντρεπεσαι ρε γαιδουρι εσυ που εχεις τα ζωακια ετσι κλεισμενα;;φτου σου!ας παει να τον μαζεψει καποιος ρε παιδια...κι αυτον κι οσους κρατανε ετσι τα κατοικιδια τους...και ας τους βαλουν εστω και για μια βδομαδα σε αυτα τα κλουβια τους ιδιους...εγω σας λεω οτι ουτε 1 μερα δεν θα αντεξουν!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/13 15:53

      Άρα κατα την γνώμη σου όποιος είναι Ροδίτης, είναι ανώμαλος, σφαγέας ζώων, απάνθρωπος κτλπ ετσι; Τότε τι κάθεσε εδώ ρε μεγάλε, δεν φοβάσαι μήπως σου επιτεθεί κανένας ανώμαλος;

      Το να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι είναι το πλέον εύκολο. Το να ζυγίζεις τα πράγματα και να έχεις κριτική σκέψη είναι το δύσκολο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/13 11:09

      12:46 ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΚΛΠ.
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ-Η ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΑΦΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΖΩΑ !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/13 13:09

    Φίλε 12.46 δεν είναι μόνο οι Ροδίτες που κάνουν οτι κάνουν στα κακόμοιρα τα σκυλάκια, γνωρίζω περιπτώσεις όπου βοσκοί κρεμάνε σκυλιά επειδή δεν τα θέλουνε. Αυτοί οι βοσκοί βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και γενικά υπάρχουν πολλοί που βασανίζουνε ζώα επειδή έχουνε πρόβλημα και ο πολιτισμός δεν έχει φτάσει ακόμα στο σπίτι τους, δυστηχώς. Επίσης οι νόμοι για τα ζώα δεν τηρούνται γιατί πολύ απλά τα όργανα της τάξεως όπως λένε τα ίδια σιγά μην ασχοληθούμε με τα ζώα(το λέω διότι έχω παράδειγμα που συνέβη πριν καιρό όταν κάποιος γερο-παράξενος πυροβόλησε με καραμπίνα (ο καραγκιόζης αυτός δεν είναι Ροδίτης) ένα αδέσποτο επειδή δίπλα απο τον μαντρότοιχο του και κάναμε καταγγελία στην αστυνομία, μας είπανε πως δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούνε με αυτά τα θέματα). Όπως όλα τα δάκτυλα μας δεν είναι τα ίδια έτσι και όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Το πρόβλημα μην το εστιάζεις μονάχα στην Ρόδο είναι σε όλη την Ελλάδα τέτοιοι αλήτες. Και γω τον σκύλο που έχω σπίτι μου τον έσωσα απο κυνηγό-κτήνος που είχε το ζώο κάτω απο μια ελιά χωρίς φαί και νερό μέσα στο καλοκαίρι και το έδερνε. Και καλό θα είτανε να μην βάζεις σε ένα τσουβάλι όλους τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/4/13 14:56

    re vlaka 12:46 poios sou eipe oti aytoi poy vasavizoyn zoa einai rodites?
    profanos oyte tileorash vlepeis oyte tipo diavazeis...
    esy poy mas vazeis sto idio kazani olous ti eisai?sovaros?oso kai na theleis na ginoume
    voskoi den ginomaste giati zoume sto pio omorfo meros toy kosmou kai
    dexomaste kai simvionoume me kati
    terata san kai sena.diathetoyme epipedo kai eimaste politismenoi...kai an soy aresei
    trava......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 15:17

      Ότι και να λες μόνο σου τα ακούς.οι καθημερινές εικόνες φρίκης από την ρόδο μόνο,είναι χίλιες λέξεις που εσύ ακόμα δεν έχεις μάθει να χρησιμοποιείς σε όλο σου το λεξιλόγιο.αυτά που βλέπεις δεν είναι στα χωριά της ρόδου όπου κυριολεκτικά ζούνε τα πάνδεινα αυτά τα αθώα ζώα γιατί όλοι τους εκεί έξω το παίζουν κυνηγοί και παρατάνε τα σκυλιά δεμένα στα δάση νηστικά για να κυνηγούν καλύτερα δήθεν.αυτά που βλέπεις είναι στο κέντρο της ρόδου.της όμορφης ρόδου που η πλοιοψηφια σας αποδυκνειει ότι την ασχημενετε με πράξεις φρίκης.στο κέντρο είναι αναίσθητε!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/13 15:29

    3.17 στρουγγανοβλαχε συρε στην στρουγγα σου ! Μαθε οτι ολοι Ροδιτες δεν ειναι ιδιοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/13 16:59

    Ο νομος 4039/2012 οριζεο αυτεπαγγελτη διωξη του ιδιοκτητη των σκυλων γι αυτες τις περιπτωσεις και συλληψη με αυτοφωρο. Ο ανθρωπος που τα δε γιατι τα στελνει μονο στο μπλογκ;στοτμημα αμεσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/13 17:39

    ρε γαμώ το σπίτι σας γιατί κάθε φορά γαμάτε το post? το θέμα εδώ είναι τα ζωάκια, όχι από που είναι ο καθένας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/4/13 18:08

    εκτος θεματος αλλα ΡΟΔΙΤΕΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 19:42

      kai ystera hrthan oi melisses!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/4/13 12:23

      Η Ρόδος είναι το ομορφότερο μέρος του κόσμου. Όλοι οι Ροδίτες το γνωρίζουν, όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο το παραδέχονται, όσοι δεν την εχουν επισκευθεί χάνουν και το να επισκεφθεί κανείς τη Ρόδο είναι βασική υποχρέωση που έχει προς τον εαυτό του. Είναι ο επίγειος παράδεισος και αυτό θα έπρεπε να το εκτιμούν κυρίως όσοι δε γεννήθηκαν εδώ αλλά είναι εσωτερικοί μετανάστες. Έλα όμως που το βλαχο-κόμπλεξ τους δεν τους αφήνει να πουν αυτό που πραγματικά αισθάνονται, αλλά πετάνε τις παπαριές τους προσπαθώντας να πείσουν τον εαυτό τους και όχι επειδή το πιστεύουν πραγματικά.
      Λοιπόν απανταχού κουτσάβλαχοι, εάν δεν εκτιμάτε το μέρος που σας δέχθηκε, πάρτε αεροπλάνα και βαπόρια και τους φίλους σας τους παλιούς και γυρίστε στα χωριά σας και στα πρόβατα.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/4/13 18:23

    Δεν γεννήθηκα στη Ρόδο αλλά ζώ εδώ 35 χρόνια.
    Φαίνεται ότι πάντα όπου πέσει εύκολο χρήμα χωρίς κόπο, χαλάει τον άνθρωπο.
    Πιθανόν άν είχε πέσει και στο βλαχοχώρι μου χρήμα, δεν θα σπουδάζανε όλα τα παιδιά του χωριού, αλλά θα γινόντουσαν ξενοδοχουπάλληλοι στούρνοι, όπως και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 12:25

      Εσύ σε ποιό ακριβώς πανεπιστήμιο είσαι καθηγητής? Και το βραβείο Νόμπελ σε ποιόν ακριβώς επιστημονικό τομέα σου έχει απονεμηθεί (εγώ ξέρω, αλλά δεν το λέω διότι οι διαχειριστάδες θα σβήσουν το σχόλιο.)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/13 18:43

      Να μην ακούσετε κακό λόγο,ούτε γι'αστείο.Αρπάζεστε αμέσως.
      Μεγάλε πόσο καιρό έχεις να πας σε παραλία?
      Θα αρπαχτείς το ίδιο οταν δεις τα σκουπίδια?
      Λάθος άνθρωποι σε λάθος τόπο είστε οι Ροδίτες.
      Εμείς οι "πανωμερίτες" δεν ήρθαμε εδω να δούμε τα μούτρα σας.
      Για το νησί ήρθαμε και το αγαπάμε.Κατά τα άλλα εσείς ζήσατε λίγο με τους Ιταλούς ,τους μιμείστε λίγο και νομίσατε ότι γίνατε Ευρωπαίοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/13 19:05

      Ήρθατε οι πανωμερίτες απρόσκλητοι και θέλετε να μας κάνετε και τους έξυπνους. Κάτσε λοιπόν και σκέψου πόσους επιστήμονες, πόσους επιχειρηματίες, πόσους ανθρώπους του πνεύματος έχει βγάλει το χωριό σου και μετά μπες στον κόπο (μεγάλος αλλά αξίζει)να δεις πόσους έχει βγάλει η Ρόδος και μετά έλα να μας πεις για "στούρνους" ή να πιάσεις στο στόμα σου το τιμημένο επάγγελμα των "σερβιτόρων".
      Οι τελευταίοι από τους οποίους περιμένουμε να μας κάνουν μαθήματα καθαριότητας και πολιτισμού είναι οι κουτσάβλαχοι που πετάνε χάμω τα αποτσίγαρά τους και τα περιτυλίγματα από τις τυρόπιτες που χλαπακιάζουν και έχουν μετά το θράσος να μιλήσουν για καθαριότητα. Γρήγορα ξεχάσατε οτι στις στρούγκες στα χωριά σας κακοποιούσατε τα ζώα (ενίοτε σεξουαλικά)και μας γίνατε τώρα και καθηγητές συμπεριφοράς.
      Απόλαυσε το δώρο που (κακώς) σου προσέφερε απλόχερα η τύχη δείχνοντας τον πρέπον σεβασμό και μη γίνεσαι προκλητικός διότι πλέον η υπομονή μας έχει στερέψει με όλους εσάς τους αχάριστους και εφεξής δε θα αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/4/13 00:08

      Ρε φίλε διώξτε πρώτα του γύφτους και τους Αλβανούς που σας π...... και μετά εμάς

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/4/13 18:49

    Το άτομο που τα είδε τι μπορεί να κάνει;;
    Δεν μπορεί να κινηθεί νομικά. Στην περίπτωση αυτή χρειάζεται κάποιος φορέας που να έχει νομική υπόσταση και ενδεχομένως χώρους για να φιλοξενήσει τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 12:32

      Υπάρχει κυνοκομείο το οποίο όμως είναι ήδη γεμάτο και δεν έχει τη δυνατότητα να περιθάλψει άλλα σκυλιά.
      Μέχρι να αποκτήσουμε όλοι φιλοζωική παιδεία και να μάθουμε την αξία της φροντίδας των ζώων αλλά και του ελέγχου του πληθυσμού τους μέσω της στείρωσης (που εκτός των άλλων τα προστατεύει και από πολλές αρώστιες αλλά και άλλους κινδύνους)τα φαινόμενα αυτά θα είναι καθημερινά.
      Όσο και αν φαίνεται σκληρό, στο ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ακόμα και η ευθανασία (ανώδυνη με ιατρικά μέσα) είναι προτιμητέα από το βασανισμό τους.

      Βασίλης Τ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/4/13 19:33

    Συγχαρητήρια για το επίπεδο των περισσοτέρων σχολιαστών!
    Έχουμε ένα σημαντικό ζήτημα και όπως πάντα το γυρίσαμε στο γνωστόν ζήτημα
    Ρόδος vs. άλλη Ελλάδα

    Πολλά μπράβο! Έτσι θα λυθεί το ζήτημα με τα κακοποιημένα ζώα!
    Δε ξέρω τώρα τι θα γίνει με κάτι άλλα ζώα... ξέρετε αυτά που σχολιάζουν.
    Αυτά που ίσως να έχουν "κακοποιηθεί"
    αλλά σίγουρα κακοποιούν και το επίπεδο.

    Αυτού του υψηλού επιπέδου συζητήσεις ξεκινάνε πάντα από κάποιον που έχει θέμα με τη Ρόδο και τους Ροδίτες. Και δε νομίζω ότι στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημά του είναι τα κακοποιημένα ζώα, απλά ψάχνει πάτημα για να βγάλει τα αποθημένα του για το νησί και τους κατοίκους.

    Πληροφοριακά, Ροδίτης είμαι, εκτιμώ τη Ρόδο αλλά και όλη την Ελλάδα. Επίσης αλλά αναγνωρίζω τα στραβά της Ρόδου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

    Απλά έχω πρόβλημα με κάτι ψωνάρες ποικίλης καταγωγής.

    ΥΓ: Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα όπως οι 16:59, 17:39, 18:10 & 18:49 που γράφουν σοβαρά σχόλια. Και αυτό το λέω με ειλικρίνεια και όχι ειρωνία. Ευτυχώς και αυτοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 21:12

      Εκτός από τα σκυλιά και τις γάτες που βασανίζονται σε καθημερινή βάση στη ρόδο,γιατί δόξα το θεό υπάρχουν πολλά τοπικά ιστολογια από όλη την Ελλάδα που δυστυχώς και αυτά στη ρόδο αναφέρονται,επειδή έχω ασχοληθεί σοβαρά με την πανίδα του νησιού,ένα έχω να σου πω φίλε.γυρνάω όλη τη ρόδο και τα χωριά χειμώνα καλοκαίρι.εκτός επαναλαμβάνω από τα σκυλιά τα οποία τα εξαθλιώνεται σε εγκληματικό βαθμό,εκτός από τις δεκάδες σκοτωμένες γάτες που μόνο εγώ προσωπικά μαζευα από τους δρόμους,σε πληροφορώ ότι έχω τύχει να δω κυνηγούς με σκελετωμενα σκυλιά να σκοτώνουν σπάνια ήδη πτηνών,ελαφιών,ακόμη και για πλάκα,επειδή όλοι τους είναι μεθυστακες χωριάτες με γνωστούς,μα όλοι με γνωστούς αστυφύλακες,σκότωναν κουναβια ασβους σκιουρους!!!γιατί ρε φίλε;να ειδοποιώ εγώ την αστυνομία συνέχεια και να τους αφήνουν μεθυσμένους στα ανασφάλιστα αγροτικά να φεύγουν χωρίς Μία ποινή;ένα τυπικό πρόστιμο;έτσι για την τιμή των ζώων που θα εξαφανιστούν από την ρόδο!!!τίποτα!αυτά είναι τα απωθημένα μου φίλε ροδίτη.τα επιβεβαιώνουν παρά πολλοί που καλούν αστυνομία και ακούγεται το υπερπέραν.γιατί τέτοια απάθεια στα ζώα;τέτοια κακομεταχείριση;και αυτός o άθλιος κυνηγετικός σύλλογος ρόδου που τους συμβουλεύει να αφήνουν νηστικά τα σκυλιά.έχω εργαστεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα,ναι εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις.εδώ κάθε μέρα ρε φίλε!!!έχετε καταντήσει άσπλαχνοι,χωρίς παιδεία.είδα γονιό που έλεγε στο γιο του πάτησε την γαμημένη γάτα με το αυτοκίνητο.είδα γυναίκα να σκοτώνει με ξύλο έγκυο γάτα.ωραία μάνα.είδα τσογλάνια να δένουν χειροπόδαρα γάτα και να την πνίγουν στο μανδρακι!!!τίποτα οι λιμενικοί.ναι,έχετε καταντήσει πραγματική αηδία.όλο το νησί.δυστυχώς εδώ είναι λίγες οι εξαιρέσεις φιλόζωων γενικά.για αυτό αναφέρομαι γενικά.εδώ δε σας νιαζει η εικόνα του νησιού,αλλά μόλις πει κάποιος κάτι αρχινατε κατεβατά.μήπως τελικά εσείς έχετε απωθημένα στους έλληνες και ξεσπατε στα ζώα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/13 23:06

      Εγώ πάλι μπορώ να σου αναφέρω ότι όσο μπορώ, χωρίς να είμαι ειδικός και βοηθάω όσο μπορώ στο θέμα των αδέσποτων και ξέρω αρκετούς ανθρώπους και συλλόγους που δραστηριοποιούνται για το θέμα αυτό.

      ΝΑΙ μπορούν να γίνουν πιο πολλά αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που προσπαθεί.

      Αν πράγματι ασχολείσαι με το συγκεκριμένο θέμα θα το ήξερες και θα το εκτιμούσες λίγο.

      Όσον αφορά τα δικά μου απωθημένα, νομίζω εξήγησα κάτι στο προηγούμενο μου κατεβατό.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος7/4/13 19:46

    ολοι ξερετε που βρίσκεται αυτο το αυτοσχέδιο κοτέτσι, πίσω από το συνεργείο μοτοποδηλάτων στην κων. τσαλδάρη. (τα σκυλιά δεν ανήκουν στον μηχνικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/4/13 20:12

    οι αχρηστες οι φιλοζωικες της ροδου τι κανουν για τετοια θεματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/13 20:57

    8:12 Oι φιλοζωικές της Ροδου κάνουν ό,τι μπορουν και πολλα περισσοτερα. Χωρίς κονδυλια.. με λεφτα που ψαχνουν οι ίδιοι να βρουν και με χωρους ακομα και ενοικιασμενους για να βοηθήσουν ζώα για τα οποία επείγει φιλοξενεία. Και το λέω με δική μου πειρα γιατι εχω βοηθηθεί απο σωματειο φιλοζωικο. Οχι εγω προσωπικά αλλα σκυλι το οποιο κινδυνευε και αφου τους καλεσα ηρθαν. Δεν μπορουν να τα προλαβουν ολα.. Εσυ ΑΧΡΗΣΕ σχολιαστη, αντι να ρίξεις χολή, σκέψου τι εχεις βοηθήσει εσυ απο τη τζεπη σου και απο το χρονο σου και μετα να κρίνεις.. Σ αυτη τη χώρα ολα πρεπει να τα κάνει κάποιος αλλος.. Ντροπη σου που πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/4/13 21:23

    Μπράβο 8,57 άχρηστος είναι o ίδιος που βρίζει τις φιλοζωικές.παρεμπιπτόντως από σελίδα της φιλοζωικής έμαθα ότι βρήκαν νεκρά δύο σκυλιά έξω από το Cake box cafe στα τριάντα και επίσης άλλους δύο μέσα στις αυλές τους από φολες που τελευταία πετάνε καθημερινά!!ιξια,τριάντα,κρεμαστή γεμάτο φολες. Τι σκατα κάνει η αστυνομία;διπλα είναι!!!τελικά στη ρόδο πρέπει να συσταθεί ζωική αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/13 22:23

      Ρε φίλε 9.12 γιατί κανένας δεν απαντά σε αυτά που έγραψες?
      Τους πονά η αλήθεια?
      Γιατί ο Ροδίτης σκοτώνει τα ζώα?
      Γιατί δεν υπάρχει ιχνος κουλτούρας και ανθρωπιάς?
      Σε πόσα σπίτια μαζεύονται σαν τους μασόνους να φάνε με καμάρι ελαφίσιο κρέας,
      και άν πιαστεί κανένας πέφτουν όλοι πάνω να τον γλυτώσουν?
      ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/4/13 22:45

    esy 10:23 pou xereis oti trone elafisio kreas?mazi toys to tros?
    eisai esy mia mousitsa......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/13 16:21

      Γιατρέ , μου το είπε ο Θεοδωρίδης.
      Διάβασε τα λοιπόν και εσύ μπας και σου φύγει η μαγκιά.
      "Είναι θεμελιώδες, κατά την άποψή μου, να ξεπεραστεί η τάση κάποιων κατοίκων του νησιού ότι το ελάφι υπάρχει για να το τρώμε, όπως επίσης και το σύμπλεγμα του ότι, όποιος τρώει ελάφι, παράνομα θηρευμένο, είναι κάτι ξεχωριστό από τους άλλους ανθρώπους. Είναι ο μάγκας!!!"
      http://rodosreport.gr/sinenteuksi-gia-platoni/

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/13 10:54

      kai meta xipnises....polixere...

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος7/4/13 23:27

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΠΟΔΑ ΟΧΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/4/13 23:33

    Γενικά αυτοί που μισούν τα σκυλιά και τις γάτες είναι οι τσομπάνηδες και οι κτηνοτρόφοι. Εάν θέλετε να ψέξετε στο ποιοι είναι αυτοί που ρίχνουν φόλες και ποιοι τα βασανίζουν όπως στις φωτογραφίες, δεν έχετε παρα να ψάξετε στους παραπάνω αλλα και σε κυνηγούς.
    Είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει σε όλα τα χωρια τις Ελλάδας και ειδικά σε Κρήτη και βορειοελλαδίτες.
    Με τις φόλες ασχολούνται κύριος οι κτηνοτρόφοι και οι τσομπάνηδες σε μεγάλο ποσοστό, και κάποιο ελάχιστο το έχουν κάποιοι ψυχοπαθείς κάτοικοι, και ακολουθούν οι δήμοι με τους σκουπιδιάρηδες και τις υπηρεσίες πρασινου με το να πετούν φόλες και ποντικοφάρμακα (στρυχνίνη) στα σκουπίδια και στα δημοσια πάρκα. Όσο για τον βασανισμό τους αυτό οφείλεται καθαρά σε ψυχασθενικά άτομα (χρηστες ουσιών) που ζουν μονα και αποκλεισμένα από το κοινωνικό σύνολο, και έτσι ξεσπούν πάνω σε αυτές τις αθώες ψυχούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/4/13 09:02

    Αυτός που τράβηξε τις φωτό, ειδοποίησε και την αστυνομία??
    Αυτοί πρέπει να παρέμβουν πρώτα και μετά κάποια φιλοζωική του νησιού!!
    Δυστυχώς οι Ροδίτες δεν βοηθούν... απλά θέλουν να μην τα βλέπουν... Δεν γίνεται όμως έτσι... Έχουμε γίνει ρεζίλι στο εξωτερικό & ΜΟΝΟ απο το εξωτερικό δεχόμαστε βοήθεια πλέον κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/4/13 13:04

    AGAPITOI RODITES
    TO MELOS MAS KYRIOS ANTONOGLOU PIGE SIMERA KAI EKANE AYTOPSIA TOU XOROU KAI VRIKE TON IDIOKTHTH TON ZOON !! ONTOS O KYRIOS PARADEXTHKE POS EXEI MEGALO LATHOS KAI YPOSXETHIKE POS THA FTIAKSEI TIS SYNTHIKES TON SKYLON TO SYNTOMOTERO ! ALIOS ENOEITE POS THA TOU GINEI MYNHSH !EPISHS NA POUME POS MAKARI SE TETOIES PERIPTOSEIS NA MPOROUSAME NA KANOUME AFAIRESEIS TON ZOON POU EINAI KAI TO SOSTO ALLA XOROI DEN YPARXOUN OPOS DEN YPARXEI KAI VOITHEIA APO POUTHENA OUTE APO TOUS SYMPOLITES MAS OYTE KAI APO THN POLITEIA!!OPOTE KATALAVENETE POSO DYSKOLO EINAI TO ERGO MAS .DYSTYXOS PAIDIA YPARXOUN POLOI FILOZOIOI ALLA TOU KANAPE AYTO EMAS DEN MAS VOITHAEI KATHOLOU !!! ME EKTIMHSH LUCKY PAWS RHODES -TYXERES PATOUSES RODOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *