ροή ειδήσεων

Ποιος είναι ο Ελληνοϊταλός, πρώην άστεγος, που μπήκε στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους της Γης

Στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, στην 329η θέση συναντάμε τον Τζον Πολ Ντετζόριο, γιο μιας Ελληνίδας.... και ενός Ιταλού μετανάστη στο Λος Αντζελες.
Το αξιοσημείωτο στην περίπτωσή του είναι ότι αν και σήμερα διαθέτει περιουσία τεσσάρων δισ. δολαρίων στο παρελθόν υπήρξε... άστεγος. Μάλιστα η ζωή τον υποχρέωσε όχι μία αλλά δύο φορές να κοιμηθεί στους δρόμους...
Οπως διαβάζουμε στο Ellines η ζωή του Τζον Πολ Ντετζόριο μόνο με ροδοπέταλα δεν ήταν στρωμένη. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν δύο ετών, ο ίδιος βγήκε από παιδί στη βιοπάλη, ενώ κάποια στιγμή η μητέρα του αναγκάστηκε να τον δώσει σε ανάδοχη οικογένεια.
Δυο φορές στη ζωή του, μια λίγο μετά την ενηλικίωσή του και μια λίγο αργότερα, όταν χώρισε από τη γυναίκα του, έμεινε άστεγος. Την πρώτη μάζευε μπουκάλια για να επιβιώσει, τη δεύτερη αναγκάστηκε να κάνει σπίτι του το αυτοκίνητό του.
Η ζωή του πήρε τη θετική στροφή το 1980 όταν μαζί με τον κομμωτή Πολ Μίτσελ ίδρυσε την εταιρεία «John Paul Mitchell Systems» που κατασκεύαζε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Από εκεί και πέρα προχώρησε στη δημιουργία πολλών επιχειρήσεων με τέτοια επιτυχία, που σήμερα το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα με τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη.
Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία του Τζον Πολ Ντετζόριο στον ιστότοπο Εllines.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *