ροή ειδήσεων

Τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης

Στην 8η θέση η Ρόδος
Αλλάζει το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα και ο τουρισμός επιστρέφει στη χώρα αναφέρεται η γερμανική εφημερίδα Tageesspiegel, η οποία επισημαίνει ότι η εικόνα της χώρας... έχει πλέον βελτιωθεί, ενώ παράλληλα ταξιδιωτικός ιστότοπος, κατατάσσει τρία ελληνικά νησιά στους 14 φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης.

Η εφημερίδα Tagesspiegel, σε άρθρο της με τίτλο «Ελπίδες στο καλοκαίρι», αναφέρεται στο βελτιωμένο τουριστικό κλίμα της χώρας τονίζοντας: «Πέρυσι τα τηλεοπτικά πλάνα με τις οδομαχίες στην Αθήνα, τα πρωτοσέλιδα, οι συνεχείς απεργίες καθώς και ο φόβος για το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας απέτρεψαν πολλούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα. Ο τουρισμός μειώθηκε κατά 5,5% σε 15,5 εκ. Όμως η εικόνα της Ελλάδας έχει πια βελτιωθεί».

Παράλληλα, ο ταξιδιωτικό ιστότοπος Trivago, μετά από έρευνα του αναφέρει πως οι τιμές των ξενοδοχείων στην Ελλάδα έχουν μειωθεί σε σχέση με πέρυσι κατά 15,2%, ενώ ανάμεσα στους 14 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη η Κως βρίσκεται στην πέμπτη θέση, η Μήλος στην έκτη και η Ρόδος στην όγδοη θέση.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *