ροή ειδήσεων

ΜΙΣΘΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! - Με μισθό 175.000 ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

75.000 ευρώ περισσότερα από τον προκάτοχό του παίρνει ετησίως ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Χρήστος Σκλαβούνης...
Μικτές αποδοχές 175.000 ευρώ προβλέπονται για τον νέο πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρήστο Σκλαβούνη που ούτε λίγο ούτε πολύ υπερβαίνουν κατά 75.000 ευρώ τις αποδοχές του προκατόχου του Πολ Κόστερ.
Ο Ολλανδός τέως πρόεδρος του ΤΧΣ, που φέρεται να εξωθήθηκε σε παραίτηση, λάμβανε μικτές αποδοχές εκατό χιλιάδων ευρώ χωρίς τις επιπλέον παροχές.
Το υπουργείο Οικονομικών, επικαλούμενο τη συνεχή παρουσία του Χ. Σκλαβούνη στην Αθήνα σε αντίθεση με τον Πολ Κόστερ, πριμοδοτεί τον διορισμό του με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Ο Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, εκτός από τη συνεχή παρουσία του Χρήστου Σκλαβούνη στη θέση του προέδρου, αξιολογεί πως χρήζει μεγαλύτερης αμοιβής το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της UBS.
Επί θητείας του ο ξένος οίκος προέβαλλε την Altec ως εταιρεία υπόδειγμα, συστήνοντας μάλιστα τη μετοχή για αγορά και δίνοντας στόχο τα 3,2 ευρώ.
Ακολούθησε μάλιστα Road Show της Altec στο Λονδίνο για να επακολουθήσει η γνωστή κατάρρευση των εταιρειών του Θ. Αθανασούλη, Altec και Microland, με κατακρήμνιση των μετοχών στο Χρηματιστήριο.
Για την ιστορία ένα χρόνο μετά τη σύσταση της UBS, η μετοχή της Altec κατέρρεε στο 0,44 ευρώ για να ανασταλεί η διαπραγμάτευσή της λίγο αργότερα.
επί των ημερών του νέου προέδρου του ΤΧΣ, η UBS έγραψε ιστορία με την "κάλυψη" της Αγροτικής Τράπεζας, τις αλλοπρόσαλλες αναλύσεις της με την εμπλοκή της να φτάνει μέχρι τη Βουλή με επερωτήσεις βουλευτών, απαντήσεις υπουργών και άλλες... ομορφιές.
Όλα αυτά τότε που η UBS από τη μία έβγαζε εκθέσεις με "αστρονομικές" τιμές-στόχους και από την άλλη ήταν σύμβουλος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΤΕ.
news247


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *