ροή ειδήσεων

Μοίρασε 400 εκ. σε ΜΚΟ - φαντάσματα, παρέα με τον Ρόντος!

και μετά αποκαλούσε τους Έλληνες "διεφθαρμένους"!
ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...

Ως υπουργός εξωτερικών το 2002 - 2004, όπου συνήργησε στην γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, την μεγαλύτερη γενοκτονία από το 1974 και μετά στην Ευρώπη.
Εκτός από το φαγοπότι, καταλαβαίνετε πως στήθηκε αυτό το φρικτό παρακράτος που τον έφερε στην εξουσία ώστε να τελειώσει την καταστροφή της Ελλάδας. Όποτε αυτό το ον είχε θέση εξουσίας, έκανε ότι μπορούσε για να διαλύσει την πατρίδα μας. Τέτοιο μίσος,
τέτοια απέχθεια εκτός από την ποινική διερεύνηση, θα έπρεπε να αποτελέσει αντικείμενο ειδικών αφού αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης.
Από το Πρώτο Θέμα και αυτό:





Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/13 16:49

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασοκ;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές ήταν αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
    Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;
    ============================
    **Επειδή τον Μάρτιο του 2010, ψηφίσαμε διάταξη στο ν.3833 για τη συγκρότηση Ειδικών Κλιμακίων Ελέγχων με αυξημένες αρμοδιότητες για επικεντρωμένο έλεγχο.
    *Επειδή τον Απρίλιο του 2010, θεσπίσαμε διατάξεις στο ν. 3842 για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
    **Επειδή τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών.
    **Επειδή τον Απρίλιο του 2010 κάναμε άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος.
    **Επειδή διευκολύνθηκαν οι δυνατότητες αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις, όπως είναι οι μαζικές κατασχέσεις εις χείρας τραπεζών και τρίτων.
    **Επειδή τον Σεπτέμβριο του 2010 με τον ν.3888, άλλαξε το βάρος της απόδειξης και μεταφέρθηκε στον φορολογούμενο, ο οποίος οφείλει πλέον να αποδείξει ότι όταν προκύπτει προσαύξηση περιουσίας από άνοιγμα λογαριασμών, αυτή έχει ήδη φορολογηθεί, αλλιώς επιβάλλεται φόρος.
    Μέχρι τότε, οι ελεγκτικές υπηρεσίες ισχυρίζονταν ότι αν ανοίξουν λογαριασμούς και βρουν αδικαιολόγητες καταθέσεις, δεν είχαν το δικαίωμα να ελέγξουν και να φορολογηθούν οι αδήλωτες προσαυξήσεις περιουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/13 09:41

      Εσύ ή ηλίθιος είσαι ή βαλτός. Ξεκόλλα την βελόνα σου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/13 16:49

    **Επειδή με δική μου πρωτοβουλία επιβλήθηκε φόρος 15%
    στα ακίνητα των offshore εταιρειών, κάτι που οδήγησε στο να ξετυλιχτεί το κουβάρι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.
    ** Επειδή με τρίτη νομοθετική παρέμβαση, Ν.3943 τον Μάρτιο του 2011, τα αδικήματα της
    φοροδιαφυγής τιμωρούνται πλέον με πολύ αυστηρότερες
    ποινές, ισχύει αυτόφωρο, και είναι δυνατή, για τα σοβαρότερα από αυτά, η προφυλάκιση.
    Και να θυμίσω ότι η συγκεκριμένη διάταξη πέρασε μετά από ονομαστική ψηφοφορία με όλα τα κόμματα της τότε αντιπολίτευσης να την καταψηφίζουν. Επειδή θεσπίσαμε τον «Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος», προκειμένου οι ελεγκτικές αρμοδιότητες στο πεδίο του οικονομικού εγκλήματος να καθοδηγούνται αποτελεσματικά και το ΣΔΟΕ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη επιχειρησιακή αυτοτέλεια. Μια νομοθετική παρέμβαση, την οποία πολέμησαν πολλοί ακόμη και στο Υπουργικό
    Συμβούλιο της εποχής, και καταψήφισαν στη Βουλή κόμματα που σήμερα υποκριτικά ομνύουν στο όνομα του θεσμού.
    **Επειδή προβλέψαμε την αντικατάσταση του μη ικανού ή ακατάλληλου ελεγκτικού προσωπικού και την παραμονή του στις θέσεις, εφόσον
    επιτυγχάνονται συγκεκριμένοι ποσοτικοί στόχοι, και, ταυτόχρονα, την ανανέωση του προσωπικού του ΣΔΟΕ.
    **Επειδή συστήσαμε Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, με σκοπό την αποκάλυψη επίορκων υπαλλήλων, που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν.
    *Επειδή συστήσαμε Τμήμα Διεθνούς Διοικητικής Συνεργασίας , με αρμοδιότητα την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών με άλλα κράτη και την άμεση προώθηση και αξιοποίηση των πληροφοριών που προωθούνται από αλλοδαπές αρχές.
    ** Επειδή για πρώτη φορά η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής έγινε αντικείμενο συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων αρχών, του Υπουργείου Οικονομικών, της ΕΥΠ, του Οικονομικού Εισαγγελέα, της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, και του Υπουργείου της Προστασίας του Πολίτη.
    Και είναι αλήθεια ότι θα ήθελα όλα αυτά να είχαν φέρει πιο γρήγορα αποτελέσματα στη διάρκεια της 20μηνης θητείας μου ως Υπουργού Οικονομικών. Αλλά σε ποια άλλη περίοδο έχουν γίνει τόσα κατά της φοροδιαφυγής – και δη της επώνυμης φοροδιαφυγής – σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

    Κι όμως, ‘’κάποιοι’’ ακόμα διαφωνούν,
    ‘’κάποιοι’’ ακόμα βρίζουν γιατί πονούν που πληρώνουν ενώ είχαν μάθει να μη πληρώνουν,
    ‘’κάποιοι’’ ακόμη ..αρνούνται να παραδεχθούν, ότι το σύστημα ΑΛΛΑΞΕ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/13 19:46

      Μπαράζ αγωγών από την Μαργαρίτα Παπανδρέου σε εκδότες και ΣΔΟΕ
      ===================================
      Αγωγές εναντίον στελεχών του ΣΔΟΕ, των ΔΟΛ - Ψυχάρη και ΒΗΜΑ της Κυριακής, εναντίον του Θέμου Αναστασιάδη και της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εναντίον του εκδότη και της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κατέθεσαν οι δικηγόροι της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
      Η κ. Παπανδρέου με την αγωγή της ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.
      Η κ Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε την ενέπλεξε, χωρίς καμία έρευνα, όπως αναφέρει,χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών ως όφειλαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του περιβόητου λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων, διασύροντας διεθνώς την προσωπικότητά της και το επώνυμό της.

      Με την αγωγή της η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.

      «Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν».

      Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
      Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,

      • του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ

      • και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.

      • Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.

      • Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.

      • Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/13 16:50

    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!

    Η απόδειξη της μεγάλης επιδρομής στο κράτος ειδικά το 2009! Το μεγάλο πάρτι και ο πραγματικός λόγος του εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας.
    Λογικά θα περιμέναμε εξηγήσεις. Κάποια κουβέντα δηλαδή από τους πραγματικά υπεύθυνους. Αλλά σιωπή. Και τι να πουν, τι να δικαιολογήσουν.
    Θα περίμενα και μια κουβέντα για την τεράστια μείωση μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Δεν χρειάζονται όμως γενναίες δηλώσεις.
    Τι μεσολάβησε και μειώθηκαν στο 1/5 οι παράνομες δαπάνες; Από τη μία η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για μείωση των περιττών δαπανών και από την άλλη η εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!
    Και μια ακόμη παρατήρηση: Οι μόνες μη νόμιμες δαπάνες που είναι αυξημένες το 2010 σε σχέση με το 2009 είναι αυτές των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.
    Είναι το κύκνειο άσμα των παλαιών Δήμων και των παλαιών Νομαρχιών. Είναι το μεσοδιάστημα από τις εκλογές του 2010 μέχρι την οριστική παράδοση στους νέους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/13 16:51

    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.
    Η φασιστική προπαγάνδα δεν έχει όρια. 175.000.000 είναι το ΟΛΙΚΟΝ ποσόν για όλες τις Μ.Κ.Ο και οι φονιάδες της Ελλάδας το γράφουν μόνο για…ντομάτες !!
    Ιδου οι Δολοφόνοι της Ελλάδας. Διαβάστε

    Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ανακοίνωσε τα των επιχορηγήσεων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα μέχρι στιγμής υπάρχοντα στοιχεία, οι εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό 2012 για τις.....
    επιχορηγήσεις αυτές, ανέρχονται σε περίπου 175.000.000 ευρώ».
    «Άλλες αποτελούν νομικά επιβεβλημένη υποχρέωση του κράτους και… άλλες εθελούσια συμμετοχή του στην ιδιωτική δραστηριότητα»
    Η κυβέρνηση -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- θα επανεξετάσει το καθεστώς. Μένει να δούμε αν θα γίνει και έρευνα για να μάθουμε επιτέλους ποιοί και πως ενέκριναν αυτά τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/13 16:54

    ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.
    Γράφει ο Ν βράχος

    Η φασιστική προπαγάνδα δεν έχει όρια. 175.000.000 είναι το ΟΛΙΚΟΝ ποσόν για όλες τις Μ.Κ.Ο και οι φονιάδες της Ελλάδας το γράφουν μόνο για…ντομάτες !!
    131.ΔΙΣ ΕΥΡΩ για κομπιούτερ λένε οι αγράμματοι. Ούτ πόσο στοιχίζει το..μολύβι δεν γνωρίζουν..
    Ας παρουσιάσουν τα κομπιούτερ του…ΤΣΟΒΟΛΑ το 1988 και ας μου πουν: Είχαμε ΕΥΡΩ..τότε;
    ===================
    Ιδου οι Δολοφόνοι της Ελλάδας. Διαβάστε

    Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ανακοίνωσε τα των επιχορηγήσεων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα μέχρι στιγμής υπάρχοντα στοιχεία, οι εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό 2012 για τις.....
    επιχορηγήσεις αυτές, ανέρχονται σε περίπου 175.000.000 ευρώ».
    «Άλλες αποτελούν νομικά επιβεβλημένη υποχρέωση του κράτους και… άλλες εθελούσια συμμετοχή του στην ιδιωτική δραστηριότητα»
    Η κυβέρνηση -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- θα επανεξετάσει το καθεστώς. Μένει να δούμε αν θα γίνει και έρευνα για να μάθουμε επιτέλους ποιοί και πως ενέκριναν αυτά τα χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/13 16:55

    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!

    Η απόδειξη της μεγάλης επιδρομής στο κράτος ειδικά το 2009! Το μεγάλο πάρτι και ο πραγματικός λόγος του εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας.
    Λογικά θα περιμέναμε εξηγήσεις. Κάποια κουβέντα δηλαδή από τους πραγματικά υπεύθυνους. Αλλά σιωπή. Και τι να πουν, τι να δικαιολογήσουν.
    Θα περίμενα και μια κουβέντα για την τεράστια μείωση μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Δεν χρειάζονται όμως γενναίες δηλώσεις.
    Τι μεσολάβησε και μειώθηκαν στο 1/5 οι παράνομες δαπάνες; Από τη μία η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα για μείωση των περιττών δαπανών και από την άλλη η εφαρμογή της ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
    Για την ιστορία και μόνο το λειτουργικό κόστος του Δημοσίου μέσα σε ένα μόλις χρόνο μειώθηκε από 9,3 δις € σε 7,3 δις €!
    Και μια ακόμη παρατήρηση: Οι μόνες μη νόμιμες δαπάνες που είναι αυξημένες το 2010 σε σχέση με το 2009 είναι αυτές των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.
    Είναι το κύκνειο άσμα των παλαιών Δήμων και των παλαιών Νομαρχιών. Είναι το μεσοδιάστημα από τις εκλογές του 2010 μέχρι την οριστική παράδοση στους νέους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/13 19:39

    Κύριε Σαμαρά η αξιοπιστία σας ….
    ====================
    Σας άκουσα που μιλούσατε για την..αναβαθμισμένη κυβερνητική και προσωπική σας αξιοπιστία, δεν σας κρύβω ότι σας.. "αδίκησα" !
    Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι, ενόψει της σίγουρης και ταχύτατης αυτοπαραίτησής σας, θα σκεπτόσαστε και λίγο..υστερόχρονα ! Φαίνεται όμως ότι σαν μαθητής του ..ακατανόμαστου, είσαστε της αρχής [[Ποιος θα θυμάται..σε λίγα χρόνια;]]
    Τα προκλητικά και πρόστυχα δημοσιεύματα του Πρώτου ΘΕΜΑ τος , με εκπλήττουν
    Η "περίπτωση Θέμου " ! αποτελεί μία πρόκληση και μια προσωπική αναίδεια αυτού του βραδύγλωσσου ..δημοσιογράφου, που αποτελεί ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!!! μία ..αμφισβήτηση(;) της αξιοπιστίας σας. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θέλετε να ..ελευθερωθείτε, αλλά είστε δέσμιος της πολιτικής αυτοπροσωπολατρείας σας.
    Δεν έχετε πολιτική αξιοπιστία κύριε Σαμαρά ούτε τώρα ούτε ΠΟΤΕ!
    ‘’Φιλήστε και προσκυνήστε’’ τον μαιτρ της λαθρομεταφοράς , κάθε αντικειμένου που... εξ αντικειμένου του ..ταιριάζει ! και αποτελεί μία ακόμη μαύρη σελίδα που ήδη γράφονται σε συνέχεια του 1992.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ κύριε Σαμαρά να επιβληθείτε και να κυβερνήσετε γιατί ΠΑΝΤΑ κάποιος άλλος θα ..υπογράφει αντί για σας !
    Είναι η μοίρα της … κακομοίρας Πατρίδας μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/13 19:40

    Τα 5,2 εκατ. ευρώ τα άλλα 7,2 (!), το δάνειο, οι off shore και ο ελέφας...

    Στη διερεύνηση του ποσού των 5,2 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε στον λογαριασμό του Θ. Αναστασιάδη από τον ίδιο, καθώς και στις υπεράκτιες εταιρείες (off shore) που συνδέονται με τις δραστηριότητές του, αλλά και στο δάνειο ύψους 18 εκατ. Ευρώ
    **************************************
    που επιχείρησαν να πάρουν οι τρεις συνεκδότες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εστιάζουν το ενδιαφέρον τους οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου.

    *Την ίδια ώρα ο Θ. Αναστασιάδης σε τετρασέλιδο άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα» επιμένει ότι δεν είναι αυτός ο κομιστής του DVD και ότι η κυβέρνηση γνώριζε την ύπαρξή του, αλλά φοβάται να πει πόσοι το ήξεραν, ποιοι και από πότε.

    * Η εφημερίδα «Το Παρόν», που ονόμασε τον Θ. Αναστασιάδη ως τον κομιστή του DVD από την προηγούμενη Κυριακή,
    επανέρχεται με υπέρτιτλο «Πανηγυρική δικαίωση του "Π"» και επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες:
    θα πρέπει να διερευνηθούν σχέσεις (σ.σ.: του Θ. Αναστασιάδη) με εταιρείες εξοπλιστικών προγραμμάτων, καταγγελίες για εκβιασμούς, εξαγορές και καζίνα, καθώς και να ελεγχθούν τα διαχειριστικά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

    Φέρνει, επίσης, στο φως μια «περίεργη δικαστική απόφαση», που απάλλαξε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος επικαλέστηκε το δεδικασμένο μιας υπόθεσης για την οποία δεν έχει δικαστεί ποτέ! (Αφορούσε παραβίαση εκ μέρους του Μ. Τριανταφυλλόπουλου τηλεφωνικού απορρήτου.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/5/13 19:41

    Από εκείνους σε εκείνους»
    **********************
    * Με τον ευρηματικό τίτλο «Η "πώληση" από εκείνους σε εκείνους», η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» αναφέρεται στο δάνειο των 18 εκατ. ευρώ που προσπάθησαν να πάρουν οι τρεις συνεκδότες του «Πρώτου Θέματος» από την Τράπεζα Πειραιώς.

    Οι Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος και Θ. Καραμήτσος συνέστησαν
    ***********************************************************
    εταιρεία -γράφει η εφημερίδα- καταβάλλοντας μόλις 60.000 ευρώ , με στόχο να αγοράσει τις μετοχές τής «Πρώτο Θέμα Α.Ε.» από τα τρία φυσικά πρόσωπα.

    Δηλαδή η εταιρεία («Αναπτυξιακή»)
    ****************************
    θ' αποκτούσε το 40% από τον Θ. Αναστασιάδη,
    το 40% από τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο
    και το 20% από τον Θ. Καραμήτσο.

    Στους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο πρώτων θα έμπαιναν από 7,2 εκατ. ευρώ και στου τρίτου 3,6 εκατ. ευρώ !

    Παρότι τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί, πηγές της Τράπεζας Πειραιώς υποστηρίζουν ότι τα χρήματα παραμένουν στην τράπεζα, ενώ πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος λένε ότι το δάνειο θα ακυρωθεί.

    * Ως την κρισιμότερη εβδομάδα για την κυβέρνηση θεωρεί η «Καθημερινή» την εβδομάδα που αρχίζει, ενώ «το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις λειτουργεί αποσταθεροποιητικά, σύμφωνα με κορυφαίο υπουργό.

    Μετά και την αναφορά του πρωθυπουργού, ότι "η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται", η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης πιθανότατα θα φωτίσει και πτυχές των εκδοτικών και επιχειρηματικών συγκρούσεων που αναδύθηκαν μέσα στο νοσηρό κλίμα των ημερών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/13 09:39

      Εσύ ή ηλίθιος είσαι ή βαλτός. Ξεκόλλα την βελόνα σου

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/5/13 19:42

    Γράφει χαρακτηριστικά:
    *******************
    «Στο στόχαστρο των έμπειρων στελεχών τής εν λόγω υπηρεσίας βρίσκονται υπεράκτιες εταιρείες (οffshore), οι οποίες συνδέονται με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα". Πρόκειται για τις εταιρείες Sea Chief Company,
    Travel Trade Limited,
    Ludream Shipping Company SA
    και Eurosouth Limited,
    οι οποίες έχουν έδρα διάφορα νησιωτικά συμπλέγματα του Ειρηνικού, την Κύπρο και τη Βρετανία.

    Αναφέρεται επίσης σε:
    *****************
    «απόρρητο σήμα που έστειλε την περασμένη Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008,
    η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων προς τους "compliance officers" όλων των τραπεζών -ενεργώντας για λογαριασμό τής υπό τον κ. Γ. Ζορμπά Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».
    9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/5/13 19:42

    ΠΑΡΟΝ 25 5 08 ΘΕΜΟΣ

    Όπως φαίνεται, από το παραπάνω πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ''ΤΟ ΠΑΡΟΝ'' της 25/5/2008, ο κλοιός σφίγγει για τον Θέμο Αναστασιάδη, τον κομιστή και εκβιαστή - σύμφωνα με τον Χρήστο Ζαχόπουλο -,
    αφού τα 4.616.000,00 €, περίπου,
    από τα 7.150.000,00 €, περίπου, που δήλωσε, ως καλυπτόμενα από τις φορολογικές του δηλώσεις των οικονομικών χρήσεων 1994 - 2006, δεν καλύπτονται από τις δηλώσεις αυτές.

    Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση σκοπεύει να τον ρίξει στα μαλακά, αλλά - τα δημοσιευόμενα στο ''ΠΑΡΟΝ'' στοιχεία, εφόσον είναι αληθή - αυτοδίκαια τον στέλνουν πίσω από τα κάγκελα, πέρα από τις φορολογικές και άλλες οικονομικές επιπτώσεις, που πρέπει να υπάρξουν επί της όποιας προσωπικής του περιουσίας.

    Πιστεύω ότι - ούτως ή άλλως - θα γελάσουμε, με την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, ως προς αυτό το σημείο (μια υπόθεση που ξεκίνησε
    ως ερωτικό σκάνδαλο ενός αξιωματούχου και έφθασε να αποτελεί ένα ευρύτερο εκδοτικό παιχνίδι - και όχι μόνον -, που περιείχε,

    εκτός από σεξ, εκβιασμούς και μπόλικο μαύρο χρήμα, που προφανώς δεν ανήκει μόνον στον Θέμο Αναστασιάδη, αλλά και σε κάποιους πάτρωνές του),
    παρά το γεγονός ότι η υπόθεση των μαύρων 5.000.000 € είχε ξεχαστεί και είχε γίνει πιστευτό ότι ο Αναστασιάδης την σκαπούλαρε.

    Δείτε, όμως, και την συνέχεια του πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εφημερίδας ''ΤΟ ΠΑΡΟΝ'', στην σελίδα 9 του ιδίου φύλλου:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/13 19:44

    19 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΟ ΚΑΙ//ΣΙΑ!
    Επικυρώθηκε η19μηνη φυλάκιση σε Θ. Αναστασιάδη-Πρώτο Θέμα
    Ο Αρειος Πάγος απέριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει ο Θέμος Αναστασιάδης και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα",
    για απόφαση του Εφετείου ένα χρόνο πριν, με την οποία είχε επιβληθεί 19μηνη ποινή φυλάκισης( με αναστολή)
    στον εκδότη της εφημερίδας Θ. Αναστασιάδη καθώς και στα υπόλοιπα 7 μέλη της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας.
    Η υπόθεση αφορούσε την δημοσιοποίηση εικόνων από βίντεο με ερωτικές στιγμές της Εύης Τσέκου και του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου, τον Ιανουάριο του 2008.

    Ολόκληρη η είδηση εδώ.
    Παρ'όλα αυτά, ο συγκεκριμένος κύριος εξακολουθεί να διευθύνει τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα, να παραδίδει δημόσια μαθήματα ηθικής κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/5/13 19:44

    Στη Δικαιοσύνη για τα 5 εκατομμύρια ο Θέμος
    Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

    Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και φοροδιαφυγή, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμου Αναστασιάδη.

    Είχε προηγηθεί παραγγελία του αναπληρωτή οικονομικού εισαγγελέα κ. Σπύρου Μουζακίτη, ο οποίος διενήργησε την ποινική προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης των «μαύρων» πέντε εκατομμυρίων ευρώ τα οποία κατατέθηκαν τον Ιούλιο του 2007 στην τράπεζα B.N.P Paribas.
    Η αντίστροφη μέτρηση για την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του εκδότη -η οποία αυτομάτως έβαλε τέλος σε μια πολύχρονη εισαγγελική διερεύνηση των «μαύρων» εκατομμυρίων- ξεκίνησε στις 9 Νοεμβρίου του 2012, όταν ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος από την ΙΓ΄ Δ.Ο.Υ. Αθηνών.
    Από εκεί προέκυψε ότι ο εκδότης δεν μπορεί να δικαιολογήσει 3.956.821 ευρώ από τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.
    Έτσι, λοιπόν, οι εισαγγελικές Αρχές άσκησαν εναντίον του δίωξη-φωτιά για:
    Α) φοροδιαφυγή «συνισταμένη στην υποβολή ανακριβούς δηλώσεως φορολογίας εισοδήματος κατά το οικονομικό έτος 2008 με αναλογούντα φόρο 1.631.655 ευρώ που αντιστοιχεί σε μη δηλωθέν εισόδημα ποσού 3.956.821 ευρώ και
    Β) νομιμοποίηση εσόδων εγκληματικής δραστηριότητας κατ’ επάγγελμα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος).
    Πλέον, ο Θέμος Αναστασιάδης καλείται να απολογηθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή, ενώ υπενθυμίζεται ότι εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεσή του και στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον καταλογισμό του ποσού που πρέπει να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/13 09:38

      Εσύ ή ηλίθιος είσαι ή βαλτός. Ξεκόλλα την βελόνα σου

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/13 19:45

    Μπαράζ αγωγών από την Μαργαρίτα Παπανδρέου σε εκδότες και ΣΔΟΕ
    ===================================
    Αγωγές εναντίον στελεχών του ΣΔΟΕ, των ΔΟΛ - Ψυχάρη και ΒΗΜΑ της Κυριακής, εναντίον του Θέμου Αναστασιάδη και της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εναντίον του εκδότη και της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κατέθεσαν οι δικηγόροι της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
    Η κ. Παπανδρέου με την αγωγή της ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.
    Η κ Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε την ενέπλεξε, χωρίς καμία έρευνα, όπως αναφέρει,χωρίς κανένα στοιχείο και χωρίς καμία διασταύρωση πληροφοριών ως όφειλαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και του περιβόητου λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων, διασύροντας διεθνώς την προσωπικότητά της και το επώνυμό της.

    Με την αγωγή της η κα Μαργαρίτα Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.

    «Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν».

    Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
    Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,

    • του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ

    • και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.

    • Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.

    • Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.

    • Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/13 09:37

      Εσύ ή ηλίθιος είναι ή βαλτός. Ξεκόλλα την βελόνα σου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/5/13 19:53

    Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:
    Του Στυλιανού Στασινόπουλου, Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ,
    • του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ
    • και του Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
    • Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
    • Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
    • Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/5/13 09:36

      Εσύ ή ηλίθιος είσαι ή βαλτός, δεν εξηγείται διαφορετικά. Εχει κολλήσει η βλόνα σου. Ξεκόλλα.

      Διαγραφή
  16. Γιάννης Μ5/5/13 22:02

    Ο ΓΑΠ. όπως χρεοκόπησε το Κράτος χρεοκόπησε και το Πασοκ. Άχρηστος τελείως. Ελπίζω να κάνει σύντομα παρέα στον Ακη. Ίδια σειρά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/5/13 01:06

    exeis megalo provlima esy pou kshmerovradiazesai gia na yposthrikseis ton maestro ths vlakias...poso tipota eisai?poso?
    o misthos sou...? thesh sto dhmosio...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/5/13 20:26

    OI ΔΟΛοφονοι ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ !...

    Ο συρφετός που διαφεντεύει το ζήτημα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, εδώ και πολλές δεκαετίες, στην νέα του, εμπαθέστατη, πλην, όμως, απέλπιδα, προσπάθειά του να πλήξει το Γ. Παπανδρέου, ξεβρακώθηκε πλήρως !

    Μέσα από μια, απόλυτα, σκηνοθετημένη επιχείρηση παραπληρο-φόρησης της κοινής γνώμης και σε αγαστή συνεργασία, το λεχριταριό των καταληψιών της Ιπποκράτους και οι αδίστακτοι κακοποιοί της αλήθειας, του ΔΟΛ, έδρασαν συνωμοτικά, ατιμωτικά και, εν πολλοίς, εγκληματικά.

    Οι λεχρίτες έδωσαν το, τάχα, στοιχείο, για τα έξοδα των 200.000 € της Κόστα Ρίκα, ο αρχικομιστής του, το μπουμπούνιξε στα "Νέα", ενώ οι κουφάλες των 8, το έκαναν βούκινο στον αέρα. Φυσικά, η όλη υπόθεση τέθηκε, συζητήθηκε και εγκρίθηκε, σε σουϊτες, γραφεία, κονκλάβια... Παντού !

    Οι Πεπόνηδες, άραγε, αντιλήφθηκαν κάτι, από την έκνομη (και ομολογημένη...), δράση τους ?...

    Να τονιστεί, πως στον αναφερόμενο συρφετό, εντάσσονται όλοι "αφεντικά και δούλοι", Ψυχάρηδες και Πρετεντέρηδες, αλλά και Τρέμηδες και Παπαχρήστοι κι όλα τα ρεντίκολα της στημένης και εξωνημένης δημοσιογραφίας, των φιλτραρισμένων αλλά και των κατασκευασμένων ειδήσεων και πληροφοριών !

    Είναι αδίστακτοι κι αισθάνονται, ακόμα, παντοδύναμοι και άθικτοι ! Ας είναι καλά, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος !...

    Φτάνουν στην έσχατη πρόκληση, να ομολογούν μια παράνομη πράξη, ένα έγκλημα και να ειρωνεύονται κιόλας και το θύμα και την κοινή γνώμη ! Η περίπτωση του σκατοκέφαλου και ελαττωματικής έκδοσης "παγουρά" είναι χαρακτηριστική : σαν να μην συνέβη τίποτα !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/5/13 20:28

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασοκ;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές ήταν αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *