ροή ειδήσεων

«Φύγετε αλλιώς θα σας σφάξουμε σαν τα κοτόπουλα»

Ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα...
από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Η Ένωση ζητεί την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα -που είναι γραμμένο στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα αραβικά και έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μηνός ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς «θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα».

«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι,

Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάλο.

Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο.

Γ@@@ το Ισλάμ σας, γ@@@ το Κοράνι σας και γ@@@ τις μάνες σας.

Θα χυθεί αίμα» καταλήγει η επιστολή.

«Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων» σχολιάζει η Μουσουλμανική Ένωση.

«Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή» καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/5/13 08:58

    Τα παιδιά του τσυριζα, οι κουκουλοφόροι, οι φονιάδες της marfin και του ολοκαυτώματος του πολιτισμού, μιλούν πάλι με ψέματα. Όταν σακάτευαν στο ξύλο ελληνόπουλα φορώντας κουκούλες, όταν έκαιγαν την Αθηνα και τα ιστορικά τις κτίρια, όταν έκαψαν ζωντανή την υπάλληλο της marfin, και ένα σορό αλλα βρώμικα κατορθώματα τους εκεί όλοι δεν μιλάτε. Από δημιουργία φανταστικών σεναρίων κατά της ΧΑ εκεί είσαστε πρώτοι. Ρε τσυριζακια μεχρι τώρα δώσατε έστω ένα κομμάτι ψωμί σε φτωχούς ανθρώπους???? ούτε νερό δεν έχετε δώσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/13 10:11

    mia tou minos exo na pliroso tin dosi mou ti tha gini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/5/13 14:18

      Αν είσαι έλληνας μπορείς να την πληρώσει άφοβα. Αν είσαι όμως μουσουλμάνος, συμφέρει να μην την πληρώσεις, στην περίπτωση που σκεφτείς να φύγεις. Αλλιώς μπορείς να τα δώσεις στους νταβάδες της ΧΑ και να σωθείς. Δώστε και σώστε!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/13 14:20

    Για το θέμα της Μαρφίν, πώς είσαι τόσο σίγουρος ποιοι το έκαναν; Δεν έχεις δει πού κρύβονται οι κουκουλοφόροι μετά τα μπάχαλα; Πίσω από τις γραμμές των ΜΑΤ! Οπότε μη λες ό,τι σε συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/13 17:20

    ti tha pi re paidia moysoylmanos i xristianos enas einai o theos.apla einai mexri na katebi kato kai aytos.toso kolimeni eiste.apla o kosmos einai aganaktismenos kai ta exei bali me toy moysoylmanoys kai toys alodapoys. den lao entaji, exei kai apo orismenoys apo aytoys poy theloyne kremasma. esys cifisate ta katharmata esys bgalate ta matia sas me ta idia sas ta xeria kai ego mesa eimai.gia ola ta kommata milao oxi sigekrimena.ego eimai moyamethanos genimenos ala atheos megalomenos.enas einai o kyrios.....eimai o parapano poy egraca gia tin dosi. mipos kai kano ton kosmo na gelasi.giati imaste gia klamata.kali tixi se oloys..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/5/13 20:58

    Η ΧΑ ποτε δεν τα έβαλε με αλλόθρησκους και με τα πιστεύω του καθενός, δλδ είναι σαν να λέμε επειδή ένας Έλληνας άλλαξε θρησκεία και έγινε βουδιστής η μουσουλμάνος κτλ κτλ θα τον λιντσάρουν οι ΧΑ??? ακόμα δεν έχετε καταλάβει ποιους δεν θέλουμε και για ποιους λόγους. Όταν όμως κάποια στιγμή τα στατιστικά του Ελληνικού πληθυσμού θα είναι λιγότερα από των λαθρομεταναστών και η εγκληματικότητα θα είναι σε επίπεδα κολομβίας, τοτε να ζητάτε εξηγήσεις από τον mr. Alexis τον σεφ της σούπας και του τραχανα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/5/13 23:49

    Δηλαδή, "αποκλείεται" να το έστειλαν στους εαυτούς τους για να δημιουργήσουν ζήτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *