ροή ειδήσεων

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΡΟΔΙΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!

Κατά της 21:30 4-5-2013 ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά στο "καστρί", όχημα χρώματος... μπλε, τύπος επαγγελματική κλούβα με τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά μπλόκαρε τον νεαρό και τον χτύπησαν βάναυσα με λοστάρια στο κεφάλι και στο σώμα!!! με αποτέλεσμα να χάσει της αισθήσεις του και να σωριαστεί στο οδόστρωμα αιμόφυρτος, οι αλλοδαποί ληστές του πήραν τα πάντα φεύγοντας κινητό χρήματα ρολόι μέχρι και τα παπούτσια του!!!!λέμε αλλοδαποί γιατί μιλούσαν σπαστά Ελληνικά βάση με αυτά που δήλωσαν οικία του πρόσωπα.

Επίσης οι ληστές ήταν κουκουλοφόροι και μάλιστα.... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/13 15:46

    έτσι, να χαρίζουμε και μερικά κλικ στο εν λόγω σάιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/13 20:35

      Ποιο είναι το πρόβλημα σου εσένα!!!! Την είδηση την έχει αποκλειστικά το εν λόγο μπλοκ,,αύριο θα το διαβάσεις στις εφημερίδες!! Βλέπεις υπάρχουν έλληνες παντού πλέον!!!!!! Και μπράβο στα παράπονα Ρόδου που δεν λογοκρίνει!!! Αλλά ενεργεί συναινετικά για όλους τους έλληνες!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/5/13 23:49

      ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ;
      ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΙΜΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΙΛΑΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ; ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/5/13 01:10

      Απαράδεκτη ανάρτηση για να χαρίζουμε κλικ στα χρυσαύγουλα. Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα χαμηλά θα πέσει το παράπονα ρόδου....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/5/13 01:23

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΘΟΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ!!! ΟΤΑΝ ΑΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ,, ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ.,,ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΟΜΙΖΩ !!!ΕΚΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΣ,,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ,,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ,,,ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ,,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΥΟ Η ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΔΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ,,,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΉΦΘΗ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ,,Ε ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ-- ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !!!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ,

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/13 16:16

    den isxiei h eidhsh , poio poli gia aporeira kseenofvias kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/5/13 20:10

      γιατρός ή αστυνομικός είσαι;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/13 20:53

    επιστημονικη φαντασια... ντροπη σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/13 21:07

    Βρε φασιστα έγινε εξιχνίαση στο έγκλημα , έλληνας το έκανε , διάβασε αστυνομικό δελτίο και ασε τις ξενοφοβικές σαχλαμαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/13 21:51

    Η ομολογία άλλαξε υπό πιέσεις κάποιων που δεν θέλουν να μαθαίνουν οι πολίτες την αλήθεια!!!! Το συμβάν είναι αλήθεια και αυτός που συνελήφθη δεν έχει. Καμία σχέση !!!! Ξέρουμε πότε και ποιοι πήγαν και άσκησαν πιέσεις στο πατέρα του παιδιού!!! Καθάρματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/13 22:08

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ --ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/13 22:28

    Δεν κόβετε οσοι προτρέχετε τις ευκολες και βολικές λύσεις της ληστείας από αλλοδαπούς Αλβανούς πακιστανούς κ.λ.π. Οι δράστες είναι η νεοελληνες της γενιάς του φραπέ που θέλει ακόμα και σήμερα 20 ευρώ για καθημερινά εξοδα δεν εργάζεται γιατί θα κουραστεί και είναι μαγκια κλανιά και ΧΑΝΑΧ για να φτιάχνεται. είδα σε ελεκτρονική εφημερίδα και τα ονόματα τους είναι γνωστά παρταλια της κοινωνίας της ρόδου. τους αρχαιοέλληνες ποιος τους πληροφορησε για το επεισόδιο και το εκαναν επικεφαλίδα και τι σκοπό εξυπηρετούσαν. Να ζητησουν συγγνώμη από τους αναγνώστες για τα ψεύτικα δημοσιεύματά τους στο πλαίσο της υγειούς ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/13 22:28

    Πάω στοίχημα αυτός που πιάσανε είναι χρυσαυγίτης Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/13 00:32

      Aυτόν που ανέβασε αυτή τη ρατσιστική ανάρτηση έπρεπε να πιάσουνε!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *