ροή ειδήσεων

Παράνομα καταλύματα και εξοχικά στην Ρόδο από ξένους

Πάρα πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, είναι άδεια η δεν έχουν ανοίξει στην Ρόδο , γιατί έχουν γεμίσει πάρα πολλά παράνομα... εξοχικά σπίτια , καταλύματα από ιδιοκτήτες έλληνες και κυρίως Ξένους , που οικονομούν στην μαύρη, δηλαδή, χωρίς ΤΕΒΕ, χωρίς Φ.Π.Α. , χωρίς ΔΗ.ΦΩ.ΔΟ. χωρίς άδεια από τον ΕΟΤ που στοιχίζει 5000 Ευρώ . Πολλοί Ροδίτες δεν έχουν δουλεία , γιατί τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι άδεια η δεν έχουν ανοίξει ακόμα, και αυτοί οι Ξένοι οικονομά εις βάρος μας , και εις βάρος του κράτος μας, καιρός πια να τους καταγγείλουμε , φτάνει πια, εάν θέλουμε να έχουμε μέλλον στην Ρόδο μας και κυρίως για τα παιδιά μας.
Αυτό να το δουν , ο ΕΟΤ , ΣΔΟΕ, και τουριστική αστυνομία , και οι βουλευταδες μας, και αυτοί που είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση , πάτε στο διαδίκτυο ,και βρείτε τους παράνομους είναι πολύ εύκολα να τους βρεις.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/13 16:59

    Μην τους αφήνεται, τα λαμογια τους Ξένους που οικονομούν μαύρο χρήμα στον τόπο μας και ο δικός μας η τα παιδιά μας δεν έχουνε δουλειά και πεινάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/13 17:26

    Πόσο εύκολα είναι τελικά να ρίχνεις στάχτη στα ματιά του νεοέλληνα. Είπε η κυβέρνηση ότι θα γεμίσουμε φέτος τουρίστες για να ακουστεί και κάτι θετικό. Δεν ήρθαν, και τώρα βρήκαν τους φταίχτες. Ρε πάτε καλά; Ναι υπάρχουν τέτοια εξοχικά. Ναι, τα ενοίκιαζουν και παράνομα. Αλλά ποσά είναι σε σύγκριση με τα δωμάτια των ξενοδοχείων; Καλύπτουν το ένα ψέμα με το επόμενο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αμφιβάλλω αν εστάλη από αναγνώστη, αφού κάνει τον γύρο του διαδυκτιου τις τελευταίες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 17:35

      Πάνω από 500000 σε άλλοι την Ελλάδα υπάρχουνε ΠΑΡΆΝΟΜΑ εξοχικά που νοικιάζονται στην μαύρη , είπες κάτι ? Κάθεσαι και μιλάς ακόμα, αυτοί η μαύρη εργασία, τα παράνομα καταστήματα, τα παράνομα εξοχικά, το λαθρεμπόριο, αυτά μας έχουνε καταστρέψει

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/5/13 18:26

      ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τα 500 εκατ. ευρώ τα "διαφυγόντα" έσοδα για τον τουρισμό της χώρας και το ελληνικό Δημόσιο από την παράνομη μίσθωση εξοχικών και πολυτελών κατοικιών ετησίως, βάσει στοιχείων της Τραπέζης της Ελλάδος και εκτιμήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. "Γάγγραινα» του ελληνικού τουρισμού χαρακτήρισε το φαινόμενο ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στην ΕΞΠΡΕΣ και σημείωσε ότι οι βίλες και τα σπίτια που ενοικιάζονται παράνομα χωρίς να έχουν επίσημη άδεια και σήμα λειτουργίας του ΕΟΤ υπολογίζονται σε 70.000, την ίδια στιγμή που τα ξενοδοχεία που λειτουργούν στην Ελλάδα ανέρχονται σε 9.670 με 771.271 κλίνες.

      Τι 70000 , τι 500000 ... Τι Κίνα τα έχουν Ελληνες, τι αν τα έχουν ¨ξένα λαμογια¨

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/13 18:11

    Eχεις αποδειξεις συγκεκριμεαν οναμα τηλεφωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/5/13 18:41

      Άμα πας στο διαδίκτυο και ψάξεις θα τα βρεις που θέλεις και ονόματα , ψάξε στο διαδίκτυο θα τα βρεις όλα .

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/13 19:17

    ΔEN EINAI MONO TA ΠAΡANOMA ENOIKIAZOMENA ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΞΕΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ
    ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ Η Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Η ΨΕΥΔΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΣΑΦΑΡΙ,ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ,ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/13 22:39

    Τα γνωστά... Θα γίνει ατύχημα πχ. θα πνιγεί κανένας τους στην πισίνα η θα πάρουν καμιά φωτιά, μπορεί και να τουσ κλέψουν τα πάντα και τότε που δεν θα τουσ καλύψει καμία ασφάλεια θα πουν μα........ Μετά θα πάμε σε διαβούλευση με οργανισμούς, φορείς, ΤΑ, νομοσχέδια, ψήφιση στην βουλή.... δηλαδή 3 - 4 χρόνια... Τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/13 22:40

    Αρχικά αυτό δεν γίνεται μονο στην Ελλάδα. Εν συνεχεία δεν είναι παράνομο αλλά ο νόμος δεν είναι επαρκής και εφαρμόσιμος. Δεν φταίνε αυτοί αλλά οι υπηρεσίες που δεν κάνουν κάτι για να τους εντοπίσουν. Επίσης πάρανομο είναι και το ΔΗΦΟΔΩ αλλά δεν βλέπω να λέει κανείς τίποτα. Αντισυνταγματικό το χαράτσι αλλά εισπράτεται ακόμα...και πολλά άλλα...Συνεπώς χαλαρώστε που έχει διαφυγόντα ο τουρισμός από 1.000 σπιτια το πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/13 23:55

    NA EINAI KALA H MIZES POU PERNOUN MERIKOI SE EOT MERIA KAI KANOUN OTI DEN GNORIZOUN TO THEMA.

    KANTE KATI KOPROSKYLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/5/13 01:11

    ελάτε και στη Λινδο να δείτε ολα τα σπίτια που κατεχουν ξενοι ενοικιαζοντε με κερδη χιλαιδων ετρω χωρισ νε πληρωνουν δραχμή φορο και μερικοι ξενοι κατοικοι Λινδου κανουν τουσ μεσάζονυες βγάζοντας χιλιαρικα κερδος αφορολόγητα κανένας δεν τα βλέπη που ειναι το σδοε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/5/13 12:25

    Πολυ περιεργο. Μονο ξενοι την κανουν αυτη τη δουλεια; Άλλη μια προπαγανδα με παραποιημενα στοιχεια της ΧΑ μου μυριζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/13 12:51

      Την κάνουν και Ελληνες και Ξένοι, αλλά κανε το εσύ αυτό π.χ. στην Γερμανία, αγόρασε και νοίκιασε ενα εξοχικό , σε πολύ δυο μέρες σε έχουνε εντόπιση, θα σε βάλουνε πρόστιμο και μπορεί και φυλακή , μετά θα το ξανακάνεις αυτό ? Η κάποιοι άλλοι ?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *