ροή ειδήσεων

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ;

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΡΌΣΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΕΡΝΏΝΤΑΣ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ 3-4 ΣΚΥΛΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΩ. ΕΥΤΥΧΏΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑ. ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΠΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/13 13:39

    Εγώ περνάω καθημερινά από εκεί που λες, τα έχω δει τα σκυλιά έχω περάσει και από διπλα τους είτε με μηχανάκι είτε πεζός, και ποτε δεν είδα κάτι το επιθετικό όπως αναφέρεις. Έχεις πρόβλημα με τα αδέσποτα και απλά επειδή πιστεύεις ότι χαλάνε την αισθητική του μαγαζιού σου κάθεσαι και λες ψέματα για αυτά? δλδ μήπως περιμένεις να τα φολιάσουν???? τα παράπονα σου στον κουσουρνά που έκλεισε την φιλοζωική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/13 13:45

    epefta kai mou ormousan* kala ok sure ean eisai axristi kai isterikia pese kai apo kanenan gkremo kalitera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/13 13:47

    Τι εννοείς σου επιτέθηκαν; Έτσι από μόνα τους, χωρίς να τα πειράξεις, αποφάσισαν να σου επιτεθούν; Μην ακούω αηδίες. Φυσικά κ πρέπει να γίνει κάτι με τα αδέσποτα για να μην τα χτυπήσει κανένα αμάξι, αλλά μπούρδες δε μπορώ να ακούω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/5/13 14:09

    Αστε τις μαλακιες και τις εξυπναδες. Εμενα περυσι με εστειλαν νοσοκομειο με 2 ραματα και αντιτετανικο, (ειχε κυκλοφορεια και δεν προλαβα να ξεφυγω)στην κατηφορα στα 100 μαγαζια. επιτιθεντε στα μηχανακια, και επειδη ειστε και πολυ φιλοζωοι(παρτε την δημοτικη αστυνομια που εχουν δαγκωσει αστυνομους στα μηχανακια τους. ειναι 2-3 βρωμοσκυλα στην κυριολεξια που κανουν πιατσα στα γυραδικα, και πολλες φορες στο δρομο του Belvedere

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/5/13 14:10

    Φόλα τώρα στα κοπρόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 15:17

      Gia ton eayto sou tha milas mallon,e??

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/1/14 14:35

      pas kala re kolo anonime fola sta koproskila diladi ayta den exoun psixoula eisai toso arostimenos pou mallon esei thn xriazese thn folla palio gourouni akou fola kati terata san kai esena skotonoun tosa zoakia

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/5/13 14:11

    Etsi brafo fola se ola ta koproskyla. Ksekiniste apo ta 2-poda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/5/13 14:13

    Δλδ δεν έχετε δει κανένα σκύλο να γαυβίζει κ να κυνηγάει μηχανάκια. εσείς που έχετε σκυλια. κατ' αρχήν είστε βρωμιάριδες επειδή βρωμάει η πόλη σκατά κ δεύτερον όπως φαίνεται κ πιο πάνω είστε κ φασίστες. Μην ακούσετε κάτι. αμέσως να αντιδράσετε. δεν σας ενδιαφέρει αν τα σκυλιά σας γαυγίζουν και ενοχλούν κτλ. Σε λίγο θα γράψετε απο κάτω δικαιολογίες του τύπου δεν γίνονται αυτά ή αν τα κάνουν ένας ή δύο. Θα ήθελα να πω αν κανείς δει αφεντικό σκύλου να χέζει, να τον βγάζει φωτο κ να την στέλνει στον Δήμο ώστε να τρώει το πρόστιμο. Δεν έχω δει αφεντικό να κρατάει σακουλάκι κ να μαζέυει τα κόπρανα ποτέ μου εδώ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/14 14:41

      ego file mporei na apokalo ekseresi alla ego to kano me sakoulitsa kai skoupaki kai mikro farasaki kai opote mou kanei kati ta mazeyo kai ta petao sta skoupidia se auto den exeis kai adiko pos prepei oloi oi oidioktites pou bgazoume ta skilakia mas bolta tha prepei na to exoume auto to setaki dioti einai amartia na briskoume pantou kaka .... oso gia ta gabgismata file anonime zoakia einai kai gabgizoun den exoun logiki pano tous gia na min to kanoun se sxesi me emas ta ditoda pou kai mialo kai logiki exoume kai to mono pou kanoume einai na ourliazoume kai na fonazoume kai na ksekatiniazomaste h bazoume sthn diapason thn mousiki xoris na mas noiazoun an enoxloume i oxi ara pios einai pio enoxlitikos kai thoribodeis o anthropos h to zoaki

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/5/13 14:26

    φόλα στο στόμα σας υπάνθρωποι και να είμαι μπροστά με τα αδέσποτα ΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! (κατά τ' άλλα μπραβο σας παιδιά στα σχόλια που υποστηρίζετε τις ψυχούλες) ΜΑΡΙΑ Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/13 17:23

      Φόλα στο δικό σου βρωμόστομα ΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ. Ψυχούλες τα κοπρόσκυλα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/5/13 14:31

    Καταρχας τα σκυλια δεν εχουν αφεντικα..ιδιοκτητες λεγεται,ελεος..Και δευτερον και οπως και εσυ μιλας το ιδιο κανουν και αυτα.Μαζεψτε πρωτα τα παιδια σας που οπου και αν πανε στριγγλιζουν και τα θεωρουν χαριτωμενα αλλα μονο οι γονεις τους που δεν τους εχουν μαθει ουτε τους στοιχειωδες κανονες συμπεριφορας!Επισης να βγαζουμε φωτογραφιες ολους τους μυαλωμενους συντοπιτες μας που πετανε τα σκουπιδια τους οπου βρουνε σε θαλασσα και στερια.Το πιο βρωμιαρικο και επικινδυνο ον στο πλανητη ειναι ο ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/13 17:26

      Μάλιστα. Άλλη μια αγάμητη άρα και άκληρη που επειδή δε μπόρεσε να τεκνοποιήσει έχει καλύψει αυτό το κενό της ζωής της με τα σκυλιά (κατ' ανάγκη). Βρε τι πάθαμε με εσάς.
      Φωτογραφία θα βγάλουμε τα κοπρόσκυλα που χέζουν μπροστά στις πόρτες μας και τα "αφεντικά" τους καμαρώνουν. Άμα θέλετε να χέζουν τα κοπροσκυλα σας, να σκύβετε μετά και να τα τρώτε. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με εσάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 15:19

      Για τα παιδιά λίγο κακόχολο το σχολιάκι, αλλά για το βρωμερό ον, μέσα είσαι...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος20/5/13 14:36

    οι σκυλοι ψυχουλες και οι ανθρωποι...στο διαολο...σιγουρα εισαι αγμτ και για αγκαλια εχεις μονο σκυλο. ( ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΜΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΖΩΑ)
    ΖΩΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/5/13 11:36

      ΦΟΛΑ ΣΕ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ SEE U IN HELL !

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 15:15

      @ 5:26
      Epikindyno zwon eisai esy pou kykloforeis me tosh xazomara sto kefali. De mas stelneis mia foto na xeroume ama se doume sto dromo?

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος20/5/13 15:32

    Tα παράπονα σας στον δήμαρχο που δεν υπάρχει κοινοκομείο της προκοπής και στους μαλάκες τους γείτονες σας που μόλις καταλάβουν τη ευθύνη κουβαλάει το τετράποδο που αγόρασαν το πετάνε στο δρόμο και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνε. Σας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τους φιλόζωους που όσο να 'νε κάτι παραπάνω κάνουν από εσάς που μόνο στα μπλόγκ ή στις φόλες ξέρετε να καταφεύγετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/5/13 18:25

    Η αρμοδιότητα για την επιτήρηση των αδέσποτων είναι στους Δήμους.... αλλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.... σιγά μην τους ξυπνήσετε ......... αυτοί ασχολούνται με παράνομα πάρτι, βόλεμα ημετέρων και "πήδημα παντρεμένων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/5/13 18:35

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΡΜΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΗ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ BELVEDERE ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΟΡΜΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΡΩΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ . ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΙΛΟΖΩΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΜΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΛΙΩΜΑ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΗΝΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/13 19:14

      Gia ti malakia pou se dernei 8a mas peis tpt?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 18:12

      ΠΡΩΤΑ- ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/13 18:16

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ 6:35, ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ /ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ (ΑΓΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΕΣΤΙΖ) ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΠΙΠΙ" ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ Ή ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΚΥΛΟ"!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/5/13 18:25

      ...
      ΑΝ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ" ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΟ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΙ-ΚΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΑΠΛΑ.
      ΑΝ ΤΩΡΑ, ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ/ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ "ΕΠΕΝΔΥΣΗ". ΦΥΣΙΚΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ...

      ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ!!

      ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΡΑΤΣΑΣ, ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ Κ....ΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

      "ΓΟΥΤΣΟΥ-ΓΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ-"ΟΥΣΤ" ΜΕΤΑ.
      ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ;;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος21/5/13 15:43

    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΛΛΥΣΙΚΟ....Αλλη λυση δεν υπαρχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/5/13 00:59

    Δεν πίστευα ποτε οτι υπάρχουν τοσα καθάρματα στη ρόδο.μάλλον υπερτιμησα την πόλη μας..όλοι εσείς βριζετε
    κ μιλάτε για φολες κ κοπροσκυλα που σας ενοχλούν μάλλον εσείς έπρεπε να τις φάτε κ να ψοφησετε..είστε τα πιο άθλια υποκείμενα του πλανήτη..αν όλοι εσείς που μιλάτε στειρωνατε τα θηλυκά σας δεν θα υπηρχαν τοσα αδέσποτα σκυλακια που περιφέρονται στους δρόμους ψάχνοντας φαγητο κ σκοπό..αλλά τι λέω είστε τόσο μικροψυχοι που δεν χωράει στη ζωή σας μια ψυχή..γτ σας νοιάζει μονο η πάρτη σας..αν σας ενοχλούν τόσο αλλαξτε δρόμο μάλλον κάτι νιώθουν κ σας γαυγιζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/5/13 01:49

    θα συμφωνησω μαζι σου!και στειρωση πρεπει να κανουν και στους παραπανω παπαρ@@ -για να μιλησω στο επιπεδο τους μπας και καταλαβουν- οτι δεν ειναι μονοι τους στο πλανητη!Τελικα ακομη και εν ετη 2013 οι νεαντερταλ ζουν αναμεσα μας..ας ελπιζουμε να μην διαιωνισουν αλλο το ειδος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/5/13 01:54

    @5:26 Παλι την χουφτα σου κοιταξες που της εχεις κανει σφεντονα?Ρε τι κανει το πολυ τικι τακα...ιδου τα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/5/13 11:48

    @ 5:26
    ΓΕΜΙΣΕ Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ...ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ , ΟΧΙ Σ'ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΣΟΥ ,ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/5/13 01:47

    Φιλέ 11:48εκανες το πιο σωστο σχόλιο...απλα λένε οτι όταν πεθαίνεις βλέπεις οτι ομορφο έζησε στιγμές της ζωής σου χαρούμενες..προφανώς ο 5:26κ οι λοιποί σκατ άνθρωποι δεν πρόκειται να δουν τίποτα..κρίμα γέμισε ο τόπος σιχαματα που ξερνανε χολή οπου σταθούν κ οπου βρεθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 13:27

      και συ φίλε/η συνέχισες πολύ σωστά το σχόλιο μου,ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ με αλληλεγκύη και συμπαράσταση στον αγώνα μας γι'αυτές τις ψυχούλες..να σαι καλά !

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος23/5/13 17:35

    εγω ρε παιδια ταιζω πολλα σκυλακια και γατακια.δεν ειμαι φιλοζωος αλλα τα ταιζω γιατι τα βλεπω που πεινανε.γιατι ολοι μα ολοι οι φιλοζωοιοταν τους πουνε για τα σκατα που κανουν τα σκυλια που εχουν αφεντικο κανενας δεν δινει απαντηση παρα μονο λενε μαλακιες αλλες?πραγματικα εχω αυτην την απορια και θελω απαντηση απο καποιον φιλοζωο.ομως θελω μια σοβαρη απαντηση και οχι να μου πουνε για αλλα θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/5/13 09:14

    Καλέ, το θέμα είναι τα αδέσποτα. Ξεφύγαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/5/13 09:23

    Καλημέρα!! Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζουν οι στειρώσεις και τι φροντίδα χρειάζεται το ζώο αμέσως μετά;; Νομίζω ότι έχει δίκιο ο κύριος/κυρία που μίλησε για στειρώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 09:56

      Δηλαδή θα αναλάβεις να στεριώσεις τα αδέσποτα;; ουάου!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 10:25

      kai na ta paris ola spiti soy meta

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος24/5/13 11:26

    Γι΄αυτό έχουμε καταντήσει σαν κοινωνία έτσι. Αν φροντίσει ένα ζώο ο καθένας μας να στεριρωθεί, το πρόβλημα σε λίγο καιρό θα έχει λυθεί. Αλλά τόσα ξέρετε τόσα λέτε. Η τεμπελιά και τα blog έχουν γίνει φάρμακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 12:15

      FILE 11:26,
      EGO DEN TO EXW AYTO. ALLA SIGOYRA O ENAS TA RIXNEI STON ALLO GIATI DEN EXOYN TI ALLO NA KANOYN EDW PERA. TA FRAGKA ERXONTAI APO TOYS TOYRISTES, DOYLEVOYN TA SKLAVAKIA OLOHMERA GIA 400 (KAI AN), KAI AYTOI KATHONTAI KAI KANOYN KRITIKH STA PANTA. NA SAI SIGOYROS PWS SXEDON OLOI TOYS EXOYN PETAXEI KAPOIO SKYLAKI H GATAKI STO DROMO GIATI TO VARETHIKANE KAI PHRANE ALLO GLASTRAKI ...EEEE SYGGNWMH, SKYLAKI HTHELA NA PW!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 17:12

      Δεν πάτε να ποτίσετε κανά γλαστράκι.....

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος24/5/13 19:26

    οπως το περιμενα.κανενας φιλοζωος δεν εδωσε απαντηση για τις ακαθαρσιες των σκυλων που τα πανε βολτα και κατουρανε τα ξενα σπιτια.τοσο μα τοσο δυσκολο ειναι να δωσετε μια απαντηση η δεν εχετε απαντηση να δωσετε?εγω ακομα περιμενω ε3ναν φιλοζωο να απαντησει.και δεν μλαω για τα αδεσποτα μιλαω για αυτα που τα περνουν οι ψωνισμενες και οι ψωνισμενοι και κατουρανε τα ξενα σπιτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/13 19:54

      ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ....ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΣ "ΥΨΗΛΗΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/5/13 20:01

      ΕΓΩ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ "ΥΨΗΛΗΣ" ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ, ΤΗΝ "ΕΚΡΑΞΑ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/5/13 20:10

      ΟΠΟΤΕ, ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ--ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ. Ο ΦΙΛΟΖΩΟΣ -Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΖΩΟΣ- ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΗΤΑ.

      ΚΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ, ΒΡΩΜΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ'ΤΟ-ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος25/5/13 00:38

    Είμαι η 12:59 κ 1:47..χαίρομαι που υπαρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να μάθουν..οι στειρώσεις κοστίζουν αναλόγως το μέγεθος του ζώου.. Ξεκινάνε απο 130 στα θηλυκά λέμε τώρα κ πάνε κ πιο πανω αν το σκυλάκι είναι τεράστιο..στα αρσενικά είναι πιο φθηνά γιατί η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη..όσο για τα περιττώματα που αναφέρθηκαν τα λες σωστα φιλε μου πρεπει όλοι όσοι έχουμε ζώα να έχουμε γαντακια κ σακούλα κ να τα μαζευουμε..αλλά δυστυχώς λίγοι το κανουν.. Δεν είναι σκληρή διαδικασία ίσα ίσα τα παιδιά μας ηρεμούν κ είναι πιο ευδιαθετα..όσον αφορα την ευαισθησία που δεν έχουν οι ''άνθρωποι'' κ πετάνε τα αδέσποτα η τα κουτάβια έχω εμπειρία κ μάλιστα είναι κ φρέσκια..πριν δυο εβδομάδες βρήκαμε στα σκουπίδια 7κουταβια που είχε αφήσει ένας ασυνειδητος χωρίς καν να έχουν απογαλακτιστει.με μπιμπερο τα ταιζαμε τοσο καιρο..τα πήραμε έχουμε δώσει σε οικογένειες ηδη τα τρια θα κρατήσουμε αλλά τρια κ αλλά δυο ηδη που έχουμε μας κανουν 5:)κ μας μένει ενα..προσπαθουμε να το ψαξουμε οικογενεια που να το αγαπαει αλλα βλέπω οτι λίγοι είναι αυτοι που αγαπάνε τα ζώα..οι μισοί τα μισούν χωρίς να φταίνε τα ίδια για την κατασταση στην οποία βρίσκονται..για να είναι αδέσποτα ειτε κάποιος δεν στειρωσε ειτε κάποιος τα παρατησε..πηγή του κακού λοιπον ποιος είναι?ο άνθρωπος η ο σκύλος??οι νοημονες νομιζω θα καταλαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/13 08:51

      κυριε μου η κυρια μου εχετε ποτε μπει στην σκεψη οτι αυτη την "αντιπαθεια" παντα σε εισαγωγικα την εχετε δωσει εσεις στους ανθρωπους?εσεις οι φιλοζωοι που τα περνετε απο το σπιτι σας και κατουρανε στου γειτονα το σπιτι?τα αδεσποτα δεν κατουρανε στις αυλες των σπιτιων αλλα μονο αυτα που τα βγαζουνε βολτα και περιμενουν με καμαρι να λερωσουν καποια αυλη.υπαρχουν και καποιοι που εχουνε σακουλιτσα και τα μαζευουν.αξιζουν μεγαλο μπραβο γιατι ειναι και φιλοζωοι και ανθρωποι και πανω απο ολα δεν ειναι βρωμιλοι.εχετε δωσει μια εντυπωση λαθος για τα ζωα επηδη ολοι οι φιλοζωοι βρωμιζουν παντου.και γενικα πιστευω οτι κανενας δεν τα εχει με τα ζωα παρα μονο με τις πραξεις των ανθρωπων που τα εχουν

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/5/13 10:27

      @8:51 :ΔΗΛΑΔΗ Ο/Η 12:38 ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ;
      ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;

      ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ";

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΖΕΥΓΑΡΩΝΕ ΑΣΤΕΙΡΩΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ;;

      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;
      ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ.....ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;;;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος25/5/13 11:18

    10:27 ευχαριστώ που απαντήσεις στον κύριο 8:51 που προφανώς πιστεύει οτι έπρεπε όντως να τα αφήσω κ να τα πολτοποιησουν..προφανώς το μονο που ενδιαφέρει τον κύριο είναι οι ακαθαρσίες στο σπίτι του για αυτό κ το αναφέρει διαρκώς.. . Φυσικά κύριε είναι πρόβλημα αλλά το μεγαλυτερο είναι το δικο σας που βλέπετε το δέντρο κ όχι το δάσος.. Τα ίδια λέμε αλλά επιμενετε.Συμφωνώ για τις ακαθαρσίες.προσωπικά τα σκυλιά μου τα παίρνω σε ακατοίκητη περιοχή με χώμα..κ αν τύχει κ τα κανουν πιο πριν τα μαζεύω..ωστόσο δεν θεωρώ οτι αυτό είναι το πρόβλημα που πρεπει να σε σοκάρει..αλλά η απανθρωπιά σε ψυχές που δεν φταίνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/5/13 12:02

    αν διαβασετε πιο καλα θα δειτε οτι λεω πως η αντιπαθεια δημιουργητε επηδη κατουρανε στα σπιτια οχι επηδη τα πηρανε απο τα σκουπιδια.το οτι τα περνεις απο τα σκουπιδια δειχνει μια πραξη ανθρωπιας και δεν νομιζω οτι την καταδηκαζει κανενας οσο μη φιλοζωος και να ειναι.και φυσικα ειναι αυτονοητο οτι ηταν αλητης αυτος που τα πεταξε.εγω μιλησα καθαρα για το οτι οταν πανε βολτα τα σκυλακια τους κατουρανε τα σπιτια.γιατι καποιοι εχουν σακουλες και καποιοι οχι?αυτο ειπα πριν και οχι αυτα που καταλαβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *